No i to jest zagraniczny ekspres - cieszymy się że tak szybko idą paczuszki.
Już lada chwila kolejna NOWOŚĆ. Już nie możemy się doczekać, żeby Was o niej poinformować :nie_powiem:
Printable View
No i to jest zagraniczny ekspres - cieszymy się że tak szybko idą paczuszki.
Już lada chwila kolejna NOWOŚĆ. Już nie możemy się doczekać, żeby Was o niej poinformować :nie_powiem:
Widziałyście nasz artykuł w kosmetologii?
Panny Młode pokochały przedłużane rzęsy
-----------------------------------------
Mamy już obiecaną nowość - RZĘSY L
Rzęsy dostępne są w MIXach, a każdy rząd ma opisaną długość.
http://static1.tradoro.pl/80/player/smart_L.jpg
Rzęsy express - Rzęsy z Norek (Mink Smart L)
ooo, widzę jeszcze inne wydanie tego profilu, ciekawie może się prezentować :) komu by zaaplikować taki skręt...???hmm...
A ja sobie zrobiłam dziewicze zamówienie z Noble i póki co przesyłka super - wczoraj wysłana, dziś jest :D Będę w tym tygodniu testować płatki, bo mi się moje pokończyły, a lubię wprowadzać nowości ;)
Wohoho :) czy ja widzę, że te nowe rzęski L są w grubościach od 0,07 do 0,25 czy to jeszcze niedopracowanie opcji produktu?
śmieszna - mi mi :D
też planuję zakupić a co. żeby mieć, a może się ktoś trafi komu będę mogła założyć.
ja jeszcze czekam na nowy zielono nakrętkowy klej :D
Wow widzę na bogato :) Pełen profesjonalizm. A w kwestii nowości to jakiś klej z czerwoną nakrętką też szykujecie? Wydaje mi się, że jak pod koniec maja byłam u Ali to coś miała na testy oprócz tego zielonego
Na bogato :) chcemy żebyście miały w czym wybierać w końcu słyniemy z bogatej oferty :) Co do klejów to bez przerwy próbujemy, testujemy wiele rożnych rodzajów i wyłapujemy perełki :)
---------- Dodano o godzinie 17:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:48 ----------
Marchewkowy oczywiście staramy się w miarę możliwości dokładać gratisy i niespodzianki, ale wychodzimy z założenia że to czas dostarczenia przesyłki jest dla Was najważniejszy. W końcu żaden gratis nie zrekompensuje stylistce utraty klientki, spowodowanej nieterminowym otrzymaniem materiałów.
Jeśli chodzi o gratisy to nawet się tym nie chwaliliśmy że już od czerwca pakujemy każdy klej w termoworeczek, w dodatku od dzisiaj mamy nową promocję:
WIĘKSZE PORCJE RZĘS W TEJ SAMEJ CENIE,
czyli 0,05 g GRATIS
A ja któregoś razu dostałam gratis, jak zrobiłam większe zakupy to dostałam te nowe aplikatory i bardzo się ucieszyłam, zużyłam i jak będę robić następne zakupy to zakupię wielki zapas :)
A do mnie dziś doszły Hydrożelowe płatki pod oczy Angel Od razu wypróbowłam:) Nie wiem czy po pierwszym razie powinnam już dawać ocenę ale miło mnie zaskoczyły. Mają też delikatny zapach co od razu klientka wyczuła. Są cienkie, ładnie przylegają nie przesuwają się i nie odklejają w trakcie aplikacji. Nie wiem jeszcze czy ich brzoskwiniowy kolor jest minusem czy nie bo akurat trafiłam na zdrowe, grube i dość ciemne rzęski do uzupełnienia. Klientka nie łzawiła natomiast po ok.1h żel zaczął się uwalniać z płatka, nie były to jednak duże ilości jak w przypadku innych standardowych płatków żelowych.
Ogólnie jak najbardziej polecam.
PS: Noble... jeśli chodzi o kleje... ja bym chętnie wypróbowała HS-7:D ;)
Tutaj w Irlandii niczego takiego nie ma. Musiałabym nakładac wazeline ale po niej może sie ślizgać. Moja cioteczka "króliczek doświadczalny" jest w Polsce teraz ;)
Jako gratisy ja najbardziej lubię szczoteczki dla klientek. A terasz szczególnie mile widziane te ekstra aplikatory. Pokochałam je od pierwszego użycia. A upominam się, bo nawet z darmowej wysyłki skorzystać nie mogłam, bo zagraniczniak jestem :( Sypkie rzęsy... oj kiedy to było ;) tylko kasetki.
Nie wiem czy się kiedyś przemogę do tych "L" :skacze:
Ziaja posiada również serum pod oczy ze świetlikiem, 5ml 5,30zł w stacjonarnym sklepie płaciłam o ile pamięć mnie nie zawodzi
Specjalnie dla Was wprowadzamy pełną rozmiarówkę rzęs MINI.
Od teraz dostępne są wszystkie rozmiary łącznie z Mixami i nietypowymi długościami jak np. 16, 17mm.
http://static1.tradoro.pl/80/1.jpg
Rzęsy express - Rzęsy z Norek (Mink) Mini
Och to do szczęścia potrzebne jeszcze tylko 7mm na osobnej paletce :)
izi ja też dziś otworzyłam paczuszkę z tymi płatkami Angel i właśnie się koloru trochę przestraszyłam i wzięłam jednak inne, może jutro będę mieć kogoś z ciemniejszymi rzęskami ;)
A dziś z Min89 debatowałyśmy nad minipaletkami, dobry pomysł z tym jednym rozmiarem :) zachęcający! :D
Co do żelu ze świetlikiem, to ja jakoś sceptycznie podchodzę do tego pomysłu...kiedyś zakupiłam na własny użytek, bo miał łagodzić opuchliznę itp., a tak naprawdę dopiero po tym żelu mi oczy porządnie mi spuchły :/ sprawdziłam dwa, w tym zaji i *upa :(
Wisienka dziś też na nich kleiłam i chyba się zakocham:love: Są mega!!!
kto się nie przekonał do L-ek, to zachęcam i polecam :ok: Lashmaker: Rzęsy o skręcie L z Noble Lashes i aplikacja 1:1
Przejrzałam na szybkiego ofertę sklepu. Jest bardzo atrakcyjna. No i co mnie szczególnie zaciekawiło to rzęsy w mniejszych kasetkach. Świetna sprawa. Dla mnie to idealne rozwiązanie. Można kupić więcej rodzai rzęs za mniejsze pieniądze. Idealnie :D
Na pewno się do Was zgłoszę niedługo ;).
Sylla to Ty jeszcze Noble nie odkryłaś?! żałuj ;D
Ooooo , 17stki, 8mki i 9tki - jestem w raju :D
:)
U nas znajdziecie również eyelinery do rzęs przedłużonych.
http://static1.tradoro.pl/80/akcesor...iner_pisak.jpg
Profesjonalne produkty do przedłużania rzęs