Elu to może musisz w jakiś sposób przekonac do siebię "Twojego" kuriera ? :) Może czeka na ciasto powitalne albo inne słodkości :haha:
Printable View
Elu to może musisz w jakiś sposób przekonac do siebię "Twojego" kuriera ? :) Może czeka na ciasto powitalne albo inne słodkości :haha:
taaa co najwyżej może być trafiony tym ciastem :D
a tak wogóle to ja jestem bardzo mila dla Panów kurierów i na nich nie narzekam tylko ten sie trafił taka czarna owca a że ja osób impulsywnych należe od razu na pana kuriera poszła skarga mam nadzieje że juz sie nie zobaczymy ale przecież można zamawiać u Was przesyłki przez Pocztę Polską takze zaden problem :D
nooo i sie doczekalam hybrydeeekkk :D i od razu wzielam pod pedzel szwagierke :) super sprawa ... mam karminowa czerwien . kolorek pieknyyy ... dodam ze moim zdaniem jakby sie uprzec to wystarczylaby jedna warstwa .. teraz czekamy jak dlugo bede sie trzymac ( szwagierka kosmetyczka wiec oczyszczania i te sprawy ) . rewelacyjnie sie naklada ... po prostu suuupeeeer !!!!
Karminową czerwień można brać w ciemno:D
to jeszcze mi powiedzcie czy to kolorek z drobinkami czy bez ;)??
Elu, Karminowa czerwień jest bez drobinek. Lakiery, które mają drobinki to:
ROSSETTO pudrowy róż
ROSSA GLASSA lukrowy róż
CUKIERKOWY RÓŻ caramella
CILIEGA wiśniowa obietnica
PORPORA PERLA perłowa purpura
BORGOGNA dzikie wino
PRUGNA śliwka węgierka
MARRONE perłowy brąz
:)
Czyli na jakiś kolorek na koniec kładziemy ten i wychodzi nam taki fajny odcień?? :) Dobrze rozumiem?? :)
Dziewczyny czy ma ktoś może wykonane pazurki tymi kolorkami
Żel PLASTICO VIOLETTO fioletowy
Żel PLASTICO CORALLO koralowy
Jestem ciekawa jak wyglądają bo bardzo chciałabym je zamówić :)
pinusia6, tak:) dwie warstwy kolorku, brillante i wybłyszczacz LUCIDO :ok:
Ela myślę że Alicja ci najlepiej odpowie bo zna produkty od podszewki-u źródła zawsze sa najlepsze informacje:kwiatek: ;) Widać dziewczyny nie wypróbowały i nie są w stanie odpowiedzieć no twoje pytanie :)
wiem Emi tylko że Ali nie ma a ja mam juz w koszu zamówienie i tylko nad tymi dwoma sie zastanawiam jeszcze bo nie wiem czy znów zamowić te co juz znam i uzywam czy spróbować ten regorale i biały esperto ;) :*
albo zamów ten co znasz i próbki tamtych :) przetestujesz sobie i bedziesz wiedzieć czy ci odpowiada ;)
no właśnie tak myslałam ale próbek tego nie ma :/:
ela skoro jestes zadowolona to zamow to co masz :) najlepiej ;)
kochane no a ja dzisiaj wyprobowalam frencha na kolezance mmowymi hybrydkami ... zrobilam tak : baza--> biel (bez przecierania bazy - nic sie nie rozmywalo ) --> baza --> wzorek --> baza :) kolezanka bedzie mi zdawac relacje ... ale juz wiem ze jestem zadowolona z latwosci nakladania :) biel sie trzyma w miejscu , nic sie nie rozplywa/rozmywa :)
Elu, przezroczysty ESPERTO szybciej schnie od REGOLARE i to właściwie taka podstawowa różnica :)
Jeżeli chodzi o biały to jak dla mnie FANTASTICO BIANCO jest najlepszy ze względu na jego śnieżną biel :) STANDARD ma bardziej naturalny kolor:) Ze względu na to, że STANDARD jest wolnoschnący dłużej i dokładniej można modelować linię uśmiechu - także jeżeli ma się wypracowaną rękę w robieniu linii uśmiechu i długość polimeryzacji nie ma większego znaczenia to pozostaje kwestia wyboru rodzaju bieli :)
Nie pamiętam już teraz jak u nas z próbkami polimerów bo jestem w domu ( i grozi mi pracoholizm:D )ale jeżeli nie mamy ich dostępnych w regularnej sprzedaży to postaram się coś załatwić tylko napisz Elu przy zamówieniu o które próbki chodzi :)
Miłego weekendu Dziewczyny :papa:
no własnie co do tego fantastico bianco to jest bardzo bialutki i bardzo fajnie nim lepi mi sie kwiatki ale co do frencha to ciezko mi nim zrobić bo szybko wiąze i nie zdążam zrobić linie usmiechu za mało mam wprawy bo robie jak już to zelowe ;) wiec chyba teraz spróbuje przezroczysty regolare ;) a o próbeczkę tego białego standard sie zgłoszę bo próbek w sklepie tego akurat nie ma a wolałabym żeby wolniej wiązał tylko ta biel mnie zastanawia ;) dziekuje Alu :kwiatek:
Elu, cieszę się, że mogłam pomóc :tancze:
czy próbki można kupić tylko przez internet, czy też u dystrybutorów??
o dołączam się do pytania
Niektórzy dystrybutorzy posiadają w ofercie próbki. Najlepiej zapytać bezpośrednio w hurtowni :)
a czy w Katowicach ktoś jeszcze jest dystrybutorem oprócz Vellp
A ten zestaw to już na stałe w takiej cenie? Jakie pojemności są w tym zestawie płynu do przemywania masy i preparatu do rozmiękczania?
Widziałam, że pojawił się też wzornik hybrydek:D
Czy na stałe to nie jestem w stanie powiedzieć, ale na pewno dłuższą chwilę będzie w takiej cenie :)
Preparaty mają pojemność 80 ml ;)
A wzorniczek rzeczywiście został dodany do oferty :) super udogodnienie dla klientek :) mają podgląd na rzeczywisty wygląd koloru :)
zestwik hybrydowy bardzo fajny no i cena rewelka ojjj kusicie ,kusicie :kwiatek:
Alu bardzo dziękuje ty wiesz :* :kwiatek:
wypróbowałam akryl biały standard i regolare efekt frenchowy na paluchu i kamuflaż rózowy MM ofkors :]
Załącznik 43155
Żele są godne polecenia :ok: Jak ich używałam, klientki czuły się jakby miały robione pazurki bardzo ekskluzywnymi produktami, ich opakowania rzeczywiście przyciągają :D Na kursie uczyłam się pracy na tych żelach i bardzo mi się spodobały. Co prawda teraz na nich nie pracuję, bo lubię próbować ciągle coś nowego, ale myślę, że nie raz jeszcze je kupię.
Ulubiony produkt Milano - nabłyszczacz ciekłe szkło :love:
Witam
Znalazłam Polimer NEON AZZURRO niebieski i jeszcze dużo innych bardzo ładnych kolorów, proszę podpowiedzcie mi czy one są gotowe do użycia, czy może trzeba je z czymś mieszać? I najważniejsze, czy można robić nimi wzory na hybrydach?:P
Polimer to proszek akrylowy, trzeba go zmieszać z płynem - liquidem vel monomerem, powstaje plastyczna masa, którą trzeba "obrabiać" (uklepywać, rozciągać, ugniatać, głaskać...) pędzlem.
Z akrylu wykonuje się zazwyczaj zdobienia wypukłe, kwiatki, listki, twarze, co tam kto wymyśli.
a czy można kupić próbki lakierów hybrydowych?
Alicjo a można dostać od Was katalog produktów MM?
Oooo, to ja też bym taki chciała:D
z tego co widzę, to na stronie Mistero jest zakładka do pobrania i tam są tez katalogi
o tutaj Do pobrania - Katalog i cennik - MisteroMilano
ops plushak mnie ubiegła:D
Dziękuję dziewczyny, nie zauważyłam na stronie MM :love:
Ja się tylko podłączyłam do pytania nie sprawdzając nawet na stronie...Dzięki dziewczyny
janielcia, kolorowe polimery są gotowe do użycia, nie trzeba ich z niczym mieszać - poza monomerem oczywiście :)Można je ze sobą łączyć, tworzyć nowe kolory i robić z nich cuda:)
Przyznam szczerze, że jeszcze nie próbowaliśmy zdobić hybryd akrylem, dlatego jeżeli Ty Janielciu byłabyś tak miła i zechciała wykonać taki eksperyment a później się z nami podzieliła efektem to na pewno wszyscy tu byliby wdzięczni :)
Próbek lakierów hybrydowych nie posiadamy.....ale mamy w sprzedaży fajny zestaw startowy:ok:
Nena90, vica, katalog w wersji papierowej też można dostać:) napiszcie do nas na maila firmowego biuro@misteromilano.pl , że życzycie sobie taki katalog :) Ten, który znajduje się na stronie, to poprzednia wersja - najnowszą umieścimy w najbliższych dniach:)
Fantastycznie! Mail już poszedł, bardzo dziękuję za informację :)Cytat:
Napisał Alicja Chrzanowska;281129Nena90, vica, katalog w wersji papierowej też można dostać:) napiszcie do nas na maila firmowego [EMAIL="biuro@misteromilano.pl"
I przy okazji witam się bo to mój 4 post, jestem na forum dopiero od kilku dni :)
Bardzo dziękuję Pani Alicjo, mejl właśnie poszedł
Nena, to jeszcze nic. Ja zamówienie złożyłam w czwartek wieczorem, a dziś już był u mnie kurier:D Super firma, oby tak dalej:]:ok:
Zazwyczaj zamówienia realizujemy w 24h, a nawet szybciej :) jeżeli zamówienie zostanie złożone do 12:00 najczęściej wysyłane jest tego samego dnia :) i u Klienta jest dnia następnego :) oczywiście jeżeli wybrany został kurier bo za pocztę ręczyć nie możemy :(