śliczne te kwiatki :)
Printable View
śliczne te kwiatki :)
Jeszcze raz pedzelek...z przodu i z boku...
http://img196.imageshack.us/img196/2...ek006small.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/5...ek004small.jpg
Przepiękne robicie te kwiatuchy. :)
Jeszcze nigdy nie próbowałam, wydaje mi się, że mnie to póki co przerasta, ale póki nie spróbuję, to się nie przekonam...
Muszę zainwestować w końcu w zestawik. :)
tak to sa te same, w moim zestawie skośny jest węższy i szerszy, 2 są. agusia tak mi jakieś kpk, widzialaś moje malunki tym skośnym, poproszę o dobre rady:D
moje wypociny ciag dalszy:huh:
przyszla kolej na pudeleczko:/:
super!! oczywiście podziekowania mi jeszcze nie wróciły..:/
Dziewczyny tak na szybko zrobilam takie cuś....bez pomysla ehh ale jutro postaram sie cos lepszego ;) i tez przede wszystkim w dziennym swietle bo ta lampka juz mnie wpienia grrrrr
Agusia wielka jesteś !!
"Takie cóś":;("..na szybko..":slina: boszz.....
Dziekuje slodziaki moje :) Jutro postaram sie zrobic filmik ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem hahaha trzeba jakis statyw wykombinowac dla aparatu ;P
Agusia piękneeeeeeeeeee:buja:
agusia a ty nie slyszalas chyba ze niemieckie granice zamykaja takze sie nie szykuj do nas
agusia cudnie!!!!!!
wiecie co stwierdzilam
1 mam kijowe pedzelki
2 mam za wodniste farby
3 mam zero talentu hih
o tak, rzeczywiście.. szczególnie to widac po tych różyczkach...:P:P dostaniesz za takie gadanie:P
hahah dieki ale mam dola
wlasnie zamowilam polyfarby
bo mnie szlag z tymi tanimi wezmie sama woda
i wtedy zobaczymy czy talent mam
nie wie w jakich masz pjemnicakch ale jak odkręcanych to odręć połóż na grzejnik i woda [owinna odparować a farby zagęścić sie, a jak sie zagęszczą zbyt mocno to ciut ciepłej wody dodaj i wymieszaj:P
Mała też bym chciała nie mieć talentu. Przecież te Twoje kwiaty są cudne :) ! Jakbym ja takie malowała to bym skakała ze szczęścia chyba :love:
Zarąbiste mala, co ty chesz!!!! Nie mam po co tam jechac jak taka konkurencja ;) ehh
Mala jak na kogoś kto:
1 ma kijowe pedzelki
2 ma za wodniste farby
3 ma zero talentu
to rewelacja :good: świetnie ci idzie!!
A to moje trochę bardzo naginane one stroke ;)
ladybird fajne pazurki:D
a to moje dzisiaj robione
bedzie sie zawsze zmywalo bo farba akrylowa sie zmywa, trzeba werniksem lub innym preparatem bezbarwnym pociagnac
no, albo lakierem (np w sprayu)
no dobra..to ja moje kupcie wrzucam heheh;-))))nie śmiać się....
damianania1 supcio malowanki!!
nie smiac???????????ty chyba oszalalas
cudne sa
co prawda nie kwiatek ale skrzydlo motyla
och dziewczęta, gnacie niczym renifery mikołajowe z tymi malowankami, co jedna to piekniejsze robi:good:
damiaminka śliczne:)
---------- Dodano o godzinie 22:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:47 ----------
mała ,nie przesadzaj piękne malowanki!!
---------- Dodano o godzinie 22:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:50 ----------
agulusia Twoje też prześliczne:))
macie talent laski i jeszcze marudzicie!!
mala, śliczne są!
damianania1, śmiać, to mi się rzeczywiście chce, ale z tego: "nie śmiejcie się". ;)
Damiana - extra są !!
To ja Wam teraz pokażę "prawdziwe one stroke" :D
samaron, no to już nieziemskie one stroke :D