OOOOOOOO, te są fajoweeee :D:D:D :skacze:
Printable View
Zgadzam się są bardzo fajne mimo, że takie króciutkie ilość kolorów wcale nie jest przesadzona :)
Szpila ale sobie avatarka dalas :D :lol:
ale ogolnie masz racje...takie ladne fiolecikowo-rozowe :)
...i ja pokaze ;)
Załącznik 9153
Załącznik 9154
2 kolorki niebieskiego ;)
Kaniusia ... są zajefajne :)
to moje dzisiejsze :) nadal muszę pracować nad krzywą "C" :) ... he he nie poddam się
i na małym paluszku za mocno przypiłowałam brokat :P
niebieskie ldne i fioletowe tez:skacze::skacze:
tez mam pyłek złoty jest śliczny na paznokciach:)
piękne stylizacje robicie:)
polubilam ostatnio kolor fioletu na pazurkach :) dlatego minimouse fajne tez Twoje pazuraski...moja krzywa C wyglada podobnie :D
Kaniusia Twoje niebiesciutkie brokaciki tez piekne :)
a to mojej mamy ... po odnowie :)
minimouse fajnie wyglądają, ciekawe zdobionko tylko troche nie wyrazne foto ;P
one są FIOLETOWO ZłOTE czego na tym zdjęciu w ogóle nie widać
Takie sobie zrobiłam cudaki weselne :) Zawsze coś tam się błyszczy ;p
świetne, śliczna kolorystyka, zapewne mega błyszczące, czyli rzucające się w oczy, a na weselu tak trzeba
piekne, a ja gapa zawsze biale strzelam:o
kamila1987 śiwetne :good:
Ja wczoraj robiłam panterkę klientce i wyszła nam tak:Dhttp://images46.fotosik.pl/208/e5d912dececd7877med.jpg
sliczne:)
też coś wrzucam, niestety zdjęcie nie oddaje ich zbytnio, w rzeczywistości ozdoby nie są tak wyraźne i wszystko błyszczy, robione kilka dni temu do sukienki
:D:D:D:D:skacze:
Edit piekna ta panterka
Dziękuję kasiasssss:*
Edit no to mnie powalilas :) piekniutka pantereczka... :)
Edit śliczna panterka
a to moje dzisiejsze brokaciki z kamuflażem (dopiero uczę sie jego używać)
gosia86... ładne tylko linia uśmiechu przydałaby się wyraźniejsza i na cover-ku "poniewiera się brokacik" ... ale ogólnie ok :) :P :D
no troche mi się rozsypła ten nieszczęsny brokat przy budowie po mimo tego że troche dłużej przytrzymałam go w lampie, to chyba wina żelu że sie niezbyt dobrze do niego łapie brokat
dziękuje za pinię minimaus :przytul: każde zdanie jest dla mnie ważne
zanim go wlozysz do lampy yczysc brokat tam gdzie go nie chcesz mokrym pedzelkiem:D
ale on mi sie rozsypuje jak nakładam żel już po utwartdzeniu warswty z brokatem
skad sie wysypuje,nie kumam.?nie ma prawa sie wysypyac
chyba wiem o co jej chodzi, po prostu rozmazuje żelem brokat...
po utwardzeniu brokaciku żel powinnaś dać tylko na brokat, do lampy i po utwardzeniu dopiero dajemy żel na cały pazurek:)
no właśnie dzisiaj sie rozsypał bo chciałam pominąć tą czynnośc żeby trochę skrócić czas, ale jednak musiałam dać trochę żelu na sam brokat, poza tym to mam już żelik na samym spodzie w słoiczku a tam zebrało sie trochę brokatu więc może i stąd też się wziął
też sobie o tym pomyślałam, najlepiej dać tak jak lusill mówi:)
najlepiej zmieszać brokat z żelem. Plusy są takie, że brokat nie poniewiera się w słoiczku i nic się nie sypie, chociaż mi czasem gdzieś kilka ziarenek się zapałęta w pędzelku mimo że wytarty albo na palcach jak otwieram pojemnik
takie moje brokatowe...
sliczne Milenko
Dziewczyny oto moje wypociny, zaznaczam że dopiero zaczynam :/: Wasze opinie będą mi bardzo pomocne:)
Załącznik 9692
Załącznik 9693
Jeszcze kilka zdjęć i uzbiera sie mała galeria:) Trzymam kciuki!
Dziewuszki nagryzmolcie coś ja wiem że to nic ciekawego na tych pazurach nie ma, ale czekam na wasze uwagi:/:
Jestem samoukiem to moje początki, jak widać mało interesujące:(
Załącznik 9743
wiesz jak dla mnie na poczatki to Ci bardzo ladnie idzie!!
mi też się bardo podoba:)
tu moja "odnówka", jak widać takie same, tylko 2/3 krótsze i rzuciłam konada. to pierwszy tydzień, oprócz 2 które nie przeżyły wesela to wszystko ładnie:)
Ostatnio rzadko robię coś brokacikiem, ale tutaj takie jedno zdobienie dopasowane do ubioru:
Załącznik 9843
bardzo ładne, chociaż kolor zupełnie nie mój to podobają mi się:)