Trzymamy i ja wiem że zdasz za pierwszym razem :ok:
Printable View
Trzymamy i ja wiem że zdasz za pierwszym razem :ok:
milenka, trzymam mocno! :)
Ciekawe czy Milenka jest już po... Ja też trzymam kciuki ;)
i dupa nie zdałam... miałam 3 błędy na teorii...;/
No coś Ty?! :( Współczuję :(
Ja wcale nie taka zdolna jak myślałyście:)
uuu słabiutko....nie przygotowalas sie czy stres Cie zerzał??
po prostu nienawidzę tych testów....
Paulka wcale nie slabiutko...Moim zdaniem jest za duzo pytan o podobnej tresci i czlowiek glupieje ;) Niepotrzebnie sa tez 1,2 lub 3 odpowiedzi do jednego pytania...
Znam takich co robia po 14 bledow na 18 pytan, albo 13 razy podchodza to testow...
Milenka nie poddawaj sie, nastepnym razem juz zaliczysz :ok:
ajj Milenko no trudno, następnym razem się uda.
I wiem, że łatwo mówić, ale stres zostaw za drzwiami.
Ja za którymś tam kolejnym razem zdałam, tylko dlatego, że już mi nie zależało
czy zdam czy nie zdam. Po prostu poszłam na żywioł. I udało się :) bo zdałam.
Także dobra metoda.
(ale to było wtedy gdy zdawałam już praktykę)
A no właśnie.. powiem wam że ja się praktycznie nie stresowałam ale jakoś te testy nie chcą mi wejść do głowy... za dużo tego na raz wszystkiego...;/
ja napisalam ze slabo bo milenka nie zdala, a nie ze zaslbao sie przygotowala:P KOchana muszisz natrzepac tych testow prawie ze na pamiec, nie ma mocy inaczej...powodzonka:)
Tak to prawda trzeba je wykuć nie ma innej możliwości , a ja polecam metodę co dzień całą bazę pytań przewertować raz wystarczy i zdanie gwarantowane wiem bo sama tak robiłam, nie polecam uczenia się samych testów to nic nie da , ucz się Milenko całej bazy :)
Milenka nos do góry testy teraz są porąbane powinna być jedna odpowiedź i dosyć a nie 20 pytań i wszystkie trzy mogą być prawidłowe....przy następnym podejściu na pewno Ci się uda :)
No kuje się tego kuje ale strasznie dużo tego jest..;/
Na następny egzamin zapisałam się dopiero na 7 września... trochę późno ale już nie mieli innych terminów..;/ mam nadzieję że nie zapomnę jak się samochodem jeździ :D
nie zapomniesz:D
to teraz jest tak ze idzie sie na jedno i drugie jednego dnia??
ja zdawalam 2,5roku temu to czekalam okolo miesiaca po teori na praktyke...
Milenka rób non stop testy najlepiej na kompie i po pewnym czasie nawet bez czytania treści będziesz już wiedziała, którą odpowiedz zaznaczyć :)
Ja zdawałam 3 lata temu i można było teorie i praktykę zdawać jednego dnia.
teraz zdajesz wszystko jednego dnia najpierw testy a później jazda :) Milenka możesz sobie dokupić ze 2 godzinki tak dla przypomnienia co i jak przed egzaminem to na pewno nie zaszkodzi :)
no wiem ze byla taka opcja, ale chyba ryzykowna bo jesli testy nie poszly to kasa za praktyke przepadala...teraz to wo ogle chyba krociutko sie czeka na egzamin, nie?
No ja teraz czekam 2 tygodnie jakoś...
Dla mnie chore jest to że jeśli nie zdałam teorii to za teorie zapłacić trzeba te 22zł i jeszcze na dodatek za praktyke 50% mimo że do niej nie podchodziłam wcale... to ja się pytam za co te 50%...
Wiesz, generalnie wydaje mi się że oni to sobie liczą tak:
"jedna osoba nie zdała, to w tym czasie jej przydzielony samochód stoi, a ktoś inny mógłby już zdawać. jesteśmy z kasą w plecy, a to ściągniemy sobie z tamtych chociaż te 50% ".
Tak to sobie wyobrażam :P
ja narazie kursy robię, niedługo bd zdawać.. a nerwy mam jak cholera....:/:
ja zdalam prawko ponad rok temu....testy za pierwszym jazde za drugim-łuk oblałam ;
;)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MRRttC8yn8Y]2-letni Szymek i znaki - YouTube[/ame]
Marta to tak jak ja testy zdałam bez błędnie ale łuk miał wiele do życzenia i zdałam go za drugim razem :)
hehe dzieciaczek fajny:) już kiedyś to widziałam:)
Jeśli o mój placyk chodzi to ja problemów z nim nie mam... bardziej boję się miasta...:D
Jak juz wyjedziesz z placu to uwierz że ponad polowa sukcesu za Toba.....
czywiscie nie zapomnij swiatel bo tak jak siedzialam najwiecej osób za to oblewalo i ja sama bym nie włączyła gdyby nie fajny egzaminator ;)
o światłach jeszcze nigdy nie zapomniałam ale widziałam już chyba ze 4 egzaminy na mieście jak jechały bez świateł...
I ja w końcu się zapisałam na prawko, bo się zbierałam i zbierałam :D
właśnie wróciłam z 2 zajęć teorii , jazdy będę rozpoczynać za jakieś 2 tyg - tego się obawiam jak nie wiem ;p
ale zobaczymy jak będzie )
Oblałam tym razem na mieście... ale przynajmniej teoria z głowy.... testy poszły bardzo dobrze bo 0 błędów... placyk jak to placyk poszło gładko ale nigdy z nim problemów nie miałam.... na mieście stres mnie zjadł... następny egzamin mam dopiero 26...;/
ojjjja nie mogę z tego dzieciaczka jest boski :D
Ja jestem w trakcie robienia kursu na kat. B zostalo mi jeszcze 8h do wyjezdzenia, na sama mysl o egzaminie sie tak stresuje ze ja nie wiem jak do niego przystapie :P
Chociaz jeden egzamin mam juz z glowy, bo ponad rok temu zdawalam na A1 i zdałam za 1szym razem :D
Ja się w tym roku muszę za to zabrać, bo coś słyszałam, że od następnego roku mają wejść jakieś chore przepisy i jeszcze ciężej będzie się zdawało.
Milenko to już tylko ci jeden wiekszy wysiłek został :P a tak serio to nie bój się wyobraź sobie że egzaminatora nie ma jesteś sama a tylko jakiś facet nówi gdzie masz jechać a ty masz wykonac to zadanie ze spokojem :) a będzie dobrze...
No wiesz placyk trzeba jeszcze raz zdawać ale to akurat pikuś... Tak sobie chyba wyobrażę...
Ja zdawałam prawko w 2008 roku i dzięki bogu za 1-wszzym razem zdałam. Nie ukrywam, że mam wrażenie, że fartem. Miałam kobietę-egzaminatora, osobę, która w lubelskim Wordzie podnosiła statystyki. O ile mi wiadomo ta osoba już nie pracuje. Miałam dwa błędy. Poprawiałam łuk, a potem na mieście poważny błąd, bo mi kazała na rondzie prosto , a ja pojechałam w lewo. Ogólnie mnie nie podpuszczała, nic nie mówiła do mnie, ale byłam zestresowana. Zdałam i nie mogłam w to uwierzyć ehh. Niestety kierowcą nie jestem zbyt dobrym, ale się staram.
filmik oblędny !! :woot:
kurcze mnie tez niby wszyscy strasza ze wejda jakies straszne przepisy itd.. ale teraz jakos nie mam parcia by zrobic to prawko :/: zreszta kasy brak
nowe przepisy to o ile sie nie myle jest taka zmiana ze przy egzaminie teoretycznym jest mniej czasu na odpowiedz i nie mozna powrocic do poprzedniego pytania. Wiec nie sa to jakies drastyczne zmiany.
No chyba ze cos jeszcze ma sie zmienic
Będzie krótszy czas na odpowiedź, ale ponoć też tam powiedzmy z puli 300 pytań zrobi się 1000. Słyszałam jeszcze coś, że jak się zda prawko to będzie trzeba nakleić jakiegoś liścia na tył samochodu, że jest się młodym kierowcą i jeździć wszędzie z doświadczonym kierowcą jako pasażerem, który będzie miał na nas oko przez rok albo 2 lata jakoś tak. Nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, bo to wszystko ktoś mi mówił, że gdzieś od kogoś słyszał.
nie no cos Ty.. to juz chyba przesada ;)
Z tym liściem to byłaby raczej przesada, bo nie każdy jeździ od razu swoim samochodem i nie zawsze jednym i tym samym... chyba, że dawaliby cały pakiet naklejek :D