-
Odp: Szkolenie forumkowe- prowadzone przez ANNAMON79
Nie Izunia nic nie kombinujemy, tylko ktoś nam przeszkadzał i musiałam z nim zrobić porządek, a Ty masz dużo spraw na głowie więc nie chciałam Cię niepokoić:D:P
-
no mam nadzieje. :*:*:*:*
-
ciesze sie Iwonko ze poradzilas sobie sama :) buziaki
-
dziewczyny jeszcze jedna sprawa ważna. ja planuje na obiadek w sobote udko z kurczaka z frytkami. powiedzcie mi czy pasuje wam to. czy może któraś nie je albo wolicie coś innego.:):):)
-
Iwonka super:):)a co do obiadku to mi pasuje:)
-
Kurczaczek :love::love::love:
Iziu kochana zjem wszystko co mi dacie :P
-
-
ja też zjem wszystko czym będziesz karmić ;) może poza owocami morza... ;)
-
Oczywiście, że pasuje:) a śpiworów ani nic nie trzeba brac? i powiedz mi czy tam jest może jakiś czajnik czy coś takiego, bo mój planuje zabrać zapas zupek chińskich:P
---------- Dodano o godzinie 12:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:41 ----------
a i już bilecik kupiony:) :jupi:
tylko mówili nam w kasie, że powrotny jest o 16 a w internecie o 15 i weś to sie połap:(
-
niech nic nie bierze
będzie dość jedzenia. a jak coś to se kupi na ośrodku. tak można spokojnie sobie kupić jedzenie. a jak jest z niego niezły zmarzluch to może se wziąść. ja wam grzejniczek przywiozę. zresztą tam jest grzejnik.:skacze::skacze::skacze:sprawdzimy dokładnie na dworcu.:*:*:*
-
-
osoby które wpłaciły na certyfikat dla ani:
-
Zizia to powiedz co mamy zabrac ze sobą?
-
Kurcze dziewczyny ja tez chce ;( Zorganizujcie jeszcze jedno w grudniu.....miedzy swietami a sylwestrem:) Zazdroszcze wam jak nie wiem!!!
-
Cytat:
Napisał
Ewelina83
Kurcze dziewczyny ja tez chce ;( Zorganizujcie jeszcze jedno w grudniu.....miedzy swietami a sylwestrem:) Zazdroszcze wam jak nie wiem!!!
Oj wątpię żeby ktoś miał czas między świętami i sylwestrem;) wszyscy do rodziny wyjeżdżają itd
-
nic nie macie zabierać. tylko siebie i swoje manele.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
-
a ja tylko akie pytanko techniczne mam: czy to SZKOLENIE czy WARSZTATY DOSZKALAJĄCE?? bo to ogromna różnica??
-
szkolenie.jak sama nazwa wskazuje. normalnie po tym dziewczyny dostają certyfikaty od Ani. KOSZT CERTYFIKATU 30 ZŁ.
-
Cytat:
Napisał
zizia
nic nie macie zabierać. tylko siebie i swoje manele.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
dobrze Ziziulku nasz kochany:*:*:*:kwiatek:
-
dziewczyny jutro rano zamykam listę:P:P:P
-
jesli chodzi o jedzonko to ja tak jak i dziewczynki zjem wszystko co mi dasz izuniu :) wybredna nie jestem :)
-
A czy moja opłata za szkolonko dotarła? (przelew robilam wtedy co dla Ani za certyfikaty i widzę że za certyfikat juz dotarła, a za szkolenie?)
co do jedzonka - ja nie jestem wybredna
a jak sie na tym dworcu poznamy? i spotykamy sie gdzie? moze pod ta tablica na dworcu odjazy i przyjazdy?
-
tak dotarła. a co do miejsca to będzie koło schodów prowadzących na wiadukt.:):):)
-
Iza usunęłam z poczty adres ośrodka i nie wiem teraz, gdzie mam dojechać. Możesz podać do wiadomości ogólnej, może jeszcze ktoś skorzysta.
-
Cytat:
Napisał
miminka
Oj wątpię żeby ktoś miał czas między świętami i sylwestrem;) wszyscy do rodziny wyjeżdżają itd
No wlasnie to ten bol...ja tez przyjezdzam na swieta do rodziny... Ale mam nadzieje, ze jeszczenie jedno bedzie i sie w koncu zalapie z terminem:D
Bożena P Poznacie sie po kuferkach :)
-
ej kurde jeszcze tylko jutro i heja bedziemy w Bielsku :skacze: ja chyba ocipieję ;P dobrze ze jutro nie bede miala czasu myslec o tym bo by mnie nosilo jak nie wiem co ;P
-
w głównym temacie na dole podałam adres ośrodka.:P:P:P:P:P
-
My będziemy na dworcu o 13.30 i co dalej?:P
-
kochana ja będe na was czekać
razem z kasią i dzidzia. a poznasz nas po mojej gromadzie dzieci.:skacze::skacze::skacze:i z dworca pojedziemy na ośrodek. a potem muszę wrócić na 18 po anie:skacze::skacze::skacze:
-
:skacze: Mnie poznacie po długich blond włosach :D ja blondynka a mój chłopak brunet prawie czarny:skacze:
a i jakby co to mój nr a Twój Zizia juz mam:)
-
-
ja też już się nie mogę doczekać .... aż się rozchorowałam .... maskara :/ :(
-
A jak tam Ziz z moja wpłatą?
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:27 ----------
A i jeszcze jedno :) mam wziąć kamerę?:) tylko że 30 min się zmieści na płycie, a karty do niej nie mam... ale jeśli uważacie, że nie będzie potrzebna to nie będe brała
-
bo ja wiem na pewno kazda aparat bedzie miala ;P aaa wlasnie dziewuszki jak bierzecie aparaty to wezcie od nich kable zeby do kompa przenieśc fotki i na forum damy , bo laptopika bierem :)
-
no i oczywiście filmiki też wam zrobimy. ale będzie fajnie. już w piatek będą wstępne relacje.:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
to nie będę brała chociaż kamerką to chyba ładniejsze filmiki by wyszły ale jak tam uważacie:)
kabelek już dopisany do listy:D
-
kochana jak chcesz to wez , tylko od razu mowie mnie czasem nie filmuj bo :aty: :aty: hehe
-
tylko pól godzinki mam więc na najważniejsze momenty, coś co trudno zapamiętać jak się robi, żeby sobie potem zerknąć na filmik i przypomnieć sobie:)
-
nie wierze ze mam neta ale numer...sciagam od kogod..hihihi..zizzi kochana dostalas ode mnie wiadomosc na gg..mnie juz jutro podroz czeka najpierw do Poznania no a w piatek wiadomo juz gdzie...:)
-
Aniu wszyscy czekamy na ciebie. im blizej szkolenia to czas bardziej się dłuży.;(;(;(. ale ja czekam na was w piątek i w sobotę:skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 08:52 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:39 ----------
no dziewczyny jeszcze tylko dwa dni. ja zaraz biorę się za szykowanie wszystkiego i za zakupki. zostało mało czsu i czeba brać się ostro do roboty.:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 11:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:52 ----------
a dziewczyny bierzcie ze sobą ciepłą odzież bo coś się pogoda psuje.:*:*:*