bardzo ładnie wykonany french, super zdobienie delikatne
Printable View
bardzo ładnie wykonany french, super zdobienie delikatne
moze to ja jestem slepa:P
Swietne metamorfozki :) Pazurki super się trzymają, dziewczyny super :)
bo moja mamusia sobie zerwała sama pazurki ;D i sama piłowała więc dziękuję. Chociaż w porównaniu do Waszych przypadków, to te moje moga się schować :).
A tu jest cover ;P tylko taki delikatny.
Wiec jednak heheh wzrok mam dobry....jeszcze:P
jeszcze tak ;)
metamorfoza mojej mamy... ahh.. nie ma już słów do niej, zresztą sami popatrzcie:
przed:
Załącznik 10533
i po (wiem że jeszcze dużo pracy przede mną) :
Załącznik 10534
nanami7 plytka mamy boska... jezu ile ja bym dala zeby taka miec... wszystkie metamorfozy sa boskie... :) chciala bym miec taki talent jak wy....:) ale wszystko z czasem mam nadzieje;p
[quote=qatrycja;72041]
Bardzo mi się podobają! Sama bym takie chciala nosić:]
bardzo ladna metamorfoza ;)
widzicie grube palce mojej mamy? katastrofa jest... na jednym paznokiec odszedł od łożyska :/
qatrycja ! dałaś radę. straszna ta płytka Twojej mamy ... a ja moją opierniczałam co ma za paznokcie ... :P
Swietna metamorfoza!!!Dobra robota qatrycja
upsss... przepraszam :(
nie ma za co, tylko na przyszłośc dziewczynki pamiętajcie ;) bo się będą sypac ostrzeżenia hihi
a to właśnie te pazurki, z których nie jestem do końca zadowolona. Pierwsze robione na formie ;). Wiem, że french wyszedł krzywo, ale straasznie długo nad nimi siedziałyśmy :P .
kochana boczki podpilowac i nad tym frenchem popracowac i bedzie picus galncus ;) jak na pierwsza forme to i tak rewelka :D
no też tak myślę, że nie jest aż tak źle ;) a french to wieem ;) tylko kurczę ta płytka sama w sobie jest malutka i nie umiałam sobie poradzić.
takie graślawce mi ostatnio wychodzą
woszczurku cudne są ... jestem ciekawa czy kiedyś dojdę do takiej wprawy :)
taka malutka przemiana
taka mala powiadasz ja bym powiedziala ze ogromna!
fuj jakie brzydkie są takie malutkie i pożarte pazureksy :/:
po przemianach wyglądają cudnie :D
ja teraz sama muszę mieć króciutkie swoje bo do pracy mi nie wolno ;( ;( ;(
a miałam już swoje taaakie długie :(
to dzisiejsza metamorfoza klientki:
o Boooooooooziu co ona robila z tymi paznokciami?? przepiekna metamorfoza!!
co ona miala z ymi paznokciami...choroba na maxa ale Rudi poradzilas sobie swietnie :)
oo matko a fee.. ale super metamorfoza ;) a to serio jakaś choroba?
ja nie wiem czy to choroba ona sie chodzi juz od 2 lat do lekarza i zaden nie potrafi jej pomoc-daja jej jakies masci itp,jeden lekarz stwierdzil ze to jakies mechaniczne uszkodzenia paznokcia, ona mowi ze jak byla mala to sobie czubkiem od metalowego pilniczka czyscila paznokcie od spodu i bardzo gleboko wiec moze rzeczywiscie to przez to.
mam tez taka jedna z podobnym problemem na malym palcu-kiedys kolezanka ja mocno ugryzla w palec az zadarla paznokiec i do dzis ten paznokiec nie odrosl prawidlowo.
Rudi sliczne pazurki
Bera0 jak ty zrobiłaś te zielone paznokietki są przecude
A to lapki nastolatki. Na jednym paluchu mistrzowsko spilowany french.. ups:D, Ma się te parę w ręku, jak tylko dorwę pilnik to piluje, piluje, piluje...
mmmm ksztalt....troszke nierowne sa
jeden wskazujacy na boku przepilowany
a jak ci sie bialy zelik wypiluje to na koniec przed nablyszczeniem pomaluj te miejsce bialym zelem zeby nie bylo widac ze tam spilowal sie
przepraszam za szczera odpowiedz
mialas ciezkie pazurki i super sobie poradzilas...ale napsialam nad czym musisz popracowac
Ooo mater! :P Rudi ale Ci się pazury trafiły :P Swietnie je wyprowadziłaś :)
Dzikakura też nieżle tylko faktycznie trochę Ci reka drga ;P Ale napewno jeszcze wszystko przed Tobą :)
klasyka z dodatkiem...
piękna klasyka, dodatek niestety zupełnie nie moim stylu..:)
klasyczne czasami najladniejsze :)