Elu dotrze to sama ocenisz :-)
Printable View
Elu dotrze to sama ocenisz :-)
Tu jedna warstwa. Na pokazie Pani I.Musik pokazywała, że zakrywa frencha.
Dziewczynki wrzucajcie kolorki. Bo chce sobie zamówić i nie mogę się zdecydować :]
to są kolorki Indigo, najnowsze są bardzo gęste
Załącznik 63368
to jest żel MM cremisi karmazynowy, myślałam, że będzie gęsty, ale jest taki dosyć rzadki, ale miło się nim pracuje i fajne krycie (3 od lewej
Załącznik 63370
Załącznik 63371
przepraszam raczkuje tutaj i nie wiem jakim cudem zostały mi te miniaturki, postaram się je usunąć :D
Żele Allepaznokcie - efekt Flip Flop (trudny do uchwycenia w aparacie niestety) wyglada jak mieniący się pancerz żuka. Niestety efekt na czystym tipsie był mizerny, dlatego dałam pod spód czarną hybrydę.
01. Żel UV FLIP FLOP KAMELEON 5 ML
04. Żel UV FLIP FLOP KAMELEON 5 ML
http://i1091.photobucket.com/albums/...pse65005f3.jpg
ja zamowilam te po 4zl 10 sztuk, jak mi przyjda to zrobie zdjecia
Czy ktos ma fotki SPN zeli? Glownie blekit ;P
żele flip flop. 2 i 3. allepaznokcie
http://pliki.wzorki.info/images/LV0FM.jpghttp://pliki.wzorki.info/images/7sClA.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/0QsB3.jpg
świetnie wyglądaja te żele :) można prosić jakiegoś linka do nich?
Dziękuje :) chyba sie skusze na taki żelik :)
mam pytanko czy jeśli wyjedzie się żelem kolorowym na naturalka (po uprzednim wypiłowaniu końcowym paznokci) to czy nic sie nie stanie? nie będzie odchodził żel?
Powiem Wam , że jestem zła na żele kolorowe z Allepaznokci. Chodzi mi dokładnie o te termiczne. Kolory mają bardzo fajne ale... Kurcze mają tak marne krycie , że tylko parę razy zrobiłam seta jednym z tych kolorów a już mi się kończy . Masakra. Jak mam kolorówkę z No Name ( dla mnie krycie super) to mam ją i mam i nie mogę skończyć . A tutaj masakra jakaś...
Ciekawe czy mają z No Name termiczne żele?
Bo nie widziałam...
Ilonka, jeśli wcześniej zmatowiłaś tego naturalka i potraktowalaś primerem lub bonderem, to gdy wyjedziesz na niego kolorówką, to nic nie powinno być. Wg mnie, kolorówka zachowa się i równie ładnie przylgnie jak wszystkie cleary, budujące itd:) Tylko musisz na początku zmatowić ladnie i dla bezpieczeństwa posmarowac primerem lub nałożyć bonder, buziak:)
Sylla ja Ci nie pomogę, bo nie wiem, sama też się przymierzalam to Thermo od Alle, a teraz coraz mniej mam ochote, bo dużo dziewczyn narzeka na krycie :/
Sylla ja też byłam na nie zła ale ale teraz nakładam je na warstwę covera :)
08. Lakier żelowy - hybrydowy termo - termiczny UV 6ml. - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna teraz mam ten, wcale nie jest dobrze kryjący, powiedziala bym nawet ze to transparentny kolor, ale jedna dosc cienka warstwa położona na coverze wygląda na ciepło jak kamuflaż ze srebrnymi drobinkam a na zimno jest ciut jasniejszy niebiesko-fioletowy :)
fryzzz i z coverem jest lepiej?
Napisze tak : drugi raz bym ich nie kupiła.Cytat:
Sylla ja Ci nie pomogę, bo nie wiem, sama też się przymierzalam to Thermo od Alle, a teraz coraz mniej mam ochote, bo dużo dziewczyn narzeka na krycie :/
Dziewczyny na temat thermożeli jest osobny temat http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...or-celowo.html
Tu wrzucamy i opisujemy twarde żele kolorowe
---------- Dodano o godzinie 20:55 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 15:53 ----------
PB Royal Blue polecony mi przez Agulusię ( wyszedł gorzej niż w realu - faktycznie ma kolor rękawiczek ze stronki focusklubpolska.pl - boski!https://lh6.googleusercontent.com/-u...0/IMG_3402.JPG)
http://i1091.photobucket.com/albums/...ps36aae645.jpg
Cała kolekcja żeli Flip Flop Kameleon ŻELE UV FLIP-FLOP EFEKT KAMELEON - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
Załącznik 64286Załącznik 64287
Załącznik 64288Załącznik 64289
Chocolata a jak z kryciem tych żeli?
Jedyny ktory krył przy pierwszej warstwie byl zielono-złoty (cudny), dwie warstwy mial bordo/metal, a niebieski i fioletowy na wzorniku widac jakby mial 100% ale w rzeczywistości polecalabym je klaść na żel w podobnym odcieniu albo czarnym, nie wiem jak z kryciem naturalnych. Mam identyczne lakiery i na pazurku dwie warstwy ładnie wyglądały. Może z żelami jest podobnie. Na wzorniku nie zawsze wychodzi tak jak na pazurkach.
Te żele są podobne do nowych żelików Indigo. Jutro postaram się wrzucić zdjęcie to sobie zobaczycie.
super sa te zele ten ostatni to jaki numerek?
jesli chodzi o te niebieskie rekawiczki to chyba ja mam taki niebieski zelik:) wrzucic wam fote czy juz nie potrzeba?
żele Indigo, każdy kolor: pierwszy na czarnym podkładzie, drugi na podobnym jaśniejszym kolorze czyli żółtym, bordowym i niebieskim.
Myślałam że te z Indigo jakies lepsze ale widać to ten sam producent co Alle ;) Alle ponad dyche tańsze.Oprócz zielonego pod reszte lepiej dac ciemny podkład, lub w podobnym kolorze coś bo prześwituje nawet przy 3 warstwach.
Chocolata całkowicie się z tobą zgadzam. Na stronce Indigo nawet pisze żeby kłaść je na ciemnym podkładzie. Ale i tak jestem w nich zakochana, dają fajny efekt, tylko że jak w Alle pojawią się nowe kolorki to wtedy kupie od nich, dycha w kieszeni:)
Astonishing, Perfect Beauty(szczególnie nowa kolekcja Exclusive, jedna warstwa kryje), Silcare. Kolorówka Indigo jest przepiękna, choruje na te żele :) Mam też dwa żele Mistero Milano, ale jeszcze nie wiem jak z ich kryciem.
A to mój próbnik żeli kolorowych :)
1.poczynajac od zielonego - golden nails green
2. golden nails pastel green ( tu są chyba z 2 warstwy)
3. activ neon yellow (2 warstwy)
4 golden nails orange
5. golden nails lilac
6. neonail nr 814
7. golden nail purple violet
8. activ gold cadillac (2 warstwy)
9. neonail - nie mam numeru, okropnie go sie naklada, robi smugi, chyba tutaj dalam z 3 warstwy
10. golden nails chocolate
11. golden nails red
12. golden nails pastel violet (2 warstwy)
13. golden nails pastel pink (2 warstwy)
14. silcare pacific blue
i rozwialyscie moje watpliwosci .... zastanawialam sie czy to nie przypadkiem to samo : flip-flopy i illumination . wiec zamowienie w alle czas zlozyc ;)
aga czy mogłabys podac nazwe albo link uzytkownika, lub odswiezyc link z aukcja tych zeli po 4zł?? na allegro jest jeszcze taich aukcji ale kolorki nie zgadzaja sie z waszymi numerami...plissss
flip-flopy sa w 3 nowych kolorach ja juz wlasnie zamowilam jeden z nich :)
Paulka wydaje mi sie , ze to bedzie ten link
OKAZJE-75% ŻEL KOLOROWY tylko 4zł ŻELE KOLOROWE (2966585596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jateż się czaje na teżele wczoraj kupiłam 1kolorek ilumination z indigo jest super ale jeszcze ze 3 kolorki bym chciała alete już zamówie z alle:) :Dtrzeba oszczędzać
Ja tez chcialam zamowic z Indigo , ale czytajac opinie zdecydowalam sie na Alle. Bede tez testowac zel magiczny ciekawe co to za cudo.
ja zamowilam 3 flipflopy z alle :) jutro dotra do mnie wiec zaraz jak tylko bede je miec potaram sie cos o nich napisac:)
sa identyczne jak z indigo :D
i sa boskieee:D wlasnie nosze na rekach, kazdy moje rece oglada:leze:
najpiekniej na czarnym podkladziewygladaja
*co do tych zeli po 4zł wychdzi na to ze kolor 70,51,60 sa takie same
i ja sobie zamowilam cztery zele kameleon:) fajy efekt:)chyba bardziej mi sie podobaja niz te termo:)
aga skorzystam z Twojej rady i dam je na czarny podklad;)jak przyjda to sie pochwale:)
oto zeliki ktore zamowilam:)Załącznik 65203
Załącznik 65204
Załącznik 65205
Załącznik 65206
kolor DARK SILVER jest identyczny jak zel MM ten grafitowy z serii revolution:)dla porownania fotkaorownania fotka;)Załącznik 65207
a tu moje kombinacje kolor RaNails pokryty zelem 72Załącznik 65209
i 60Załącznik 65208
*celowo nie łącze postów żeby nie było zamieszania.
tutaj zele z allepaznokci flip-flop chyba tak sie nazywają:))
efekt na czarnym kolorze jest nieziemski, na innych kolorach tracą swe właściwości:)
Super te żeliki z alle. chyba się skuszę. :)
Dziewczyny a hybrydy z alle flip flop są identyczne jak żele ?