słońce w Poznaniu też :D :P hahah !
Printable View
słońce w Poznaniu też :D :P hahah !
Boze dziewczynki, wreszcie nogi odkryjemy!! :D
Taa u mnie też ciepło mimo silnego wiatru :P
to tylko u mnie descz?;(
u mnie tez leje:D
a u nas w Kraku znowu w nocy lało i znowu rzeczki zaczynają wylewać, szkoda gadać, nie wiem czy się lata doczekam
U mnie w koncu piekna pogoda:)Az zyc sie chce!!!!
u mnie w BE cieplutko i słonecznie :)
Ja dziś cały dzień na słoneczku :D :D nareszcie :skacze: :skacze: :skacze: ciekawe tylko jak długo potrwa ta piękna pogoda :huh:
achh u mnie też cieplutko:):):):mml:
u nas od kilku dni piekna pogoda,takze dzialka slonce,w miare mozliwosci oczywiscie,bo duzo pracujemy,dzis niestety ma 12 godzinny dyzur a tu prawie 30stopni ciepla ,przykro mi bardzo
U nas tez 30 :)) Ja dzisiaj juz w swoim różowym cabrio dach otworzyłam i się woziłam po mieście :D:D
a więc,wczoraj w okolicach Świdnicy nie dość,że było prawie 30 stopni to nastąpił koniec świata.Po 20 min już pożegnałam się z powrotem do domu drogą inną niż pontonową ;]zmyło pół roboty z drogi...
Załącznik 24602Załącznik 24603Załącznik 24607Załącznik 24608Załącznik 24609
a rano po wejściu do pracy,zaczeła mi się ruszać podłoga...już chciałam iść do lekarza,bo gorzej zemną kiedy skaczący fragment okazał się...żabą!
w toalecie też jest lokator ;]
Załącznik 24604
:wow: jaki grad
a ta żaba :strach: yyyh fuj
nieźle:blink:
tych żab jest teraz wszędzie pełno...sama ostatnio przejechałam niechcący dwie rowerem...brrrrr
Ja nie mogę jaki grad!! :wow:
Ja zaraz idę się smażyć na słoneczko :) Pogoda jest CUDOWNA :D
u mnie upał taki że sie po jajkach wszystkim leje :D
a żab niemawidze.. brzydze sie żab... fói... chyba bym zawału dostała jakbym zobaczyła w domu żabę :strach:
ale grad :o
co wy chcecie od tej żabki?? :P Słodka jest! :D:D:D
u mnie rano bylo zimno i deszcz padal, a teraz slonce sie probuje przebic :)
a u mnie jest tak duszno, że coś strasznego... miałam nadzieję że się troszkę pogrzeję na słoneczku a tu dupa:( słońce takie zamglone jest
ta u mnie było słońce niby zamglone a się tak spaliłam na słońcu, że szok. a co tam jutro jeszcze sobie poprawię :D
Ja oczekuje na deszcz:( moje zwirzaki się męczą bidulki mam nadzieję że za te kilka dni lunie i ochlodzi się choc troszkę...wklady z lodowki roztapiają się raz dwa,nawet nigdzie nie wychodzę aby miec je na oku.
W szczecinie na szczęści czoraj burza tylko po hałasowała ale 80km dalej u moich rodziców był taki grad że dziury porobił w samochodach. :/:
te anomalie pogodowe to tak jak w "Pojutrze"
u mnie dzisiaj slonce ale za pewne w nmocy bedzie padac...
u nas w wielkopolsce goraco,nie mozna wytrzymac nawet w domu
wczoraj i dzis ok.32 stopni....
masaaaaakraaaaa
na jutro zapowiadaja 22,ja sie ciesze mimo ze bede caly dzien w pracy
u mnie 30 w cieniu a na słoncu ....wole nie mysleć
niebo bezchmurne, w cieniu 32 stopnie
Kraków 32 w cieniu w słońcu patrze i widze 35,5 masakra
u mnie na magicznym termometrze zabrakło miarki przy 40 st.:/:(w słońcu) nie dość ze gorąco to wiatru brak...
w mnie 30 stopni w cieniu :placz: ale moze bedzie burza, bo sie od jakiegos czasu juz zbiera
ja się cieszę, że tak jest :) bo zimy nienawidzę:).
Może troszkę upał męczy, ale i tak kocham lato :love:
u mnie dzis 34 ,na lekko zasloneczninym balkonie 41 a w mieszkaniu katusze 31...gdyby choc tylko w domu bylo chlodniej...i w samochodzie 41 bylo tez:)
ehhh przez ten upał nie wyszły mi pazurki na mojej modelce, bo żel spływał jak jakiś glut;( no ale ona wyszła zadowolona, ja niekoniecznie i i tak nigdzie tych pazurów nie poślę:( no ale często teraz wychodzę z moim na spacerki i raz byłam z szerkiem naszym i ramionka mi opaliło, choć zawsze bladziuch jestem:D
ja nie mogłam wczoraj kwiatków ulepić bo akryl mi po sekundzie zasychał :/
ale dzisiaj za to u mnie chłodno, taki fajny zimny wiaterek zero słońca i 21 stopni :D
bo u nas to albo straszny ziąb... do maja w piecu trzeby palic?:) albo straszny upał, że oddychać nie można... i zadnych przejsciowych temparatur. apropos pazurków to wasze klientki też w lampie tak piecze ten rozrzedzony temperaturą żel?
Tak królowa, bo on wtedy się rozlewa i parzy nieco skórę.
ale do skóry nie dociera, bo ja po jednym budującą warswe przypiekam w lampce. właśnie parzy w pazurki:placz: