-
Odp: nasze zwierzaczki :)
Sliczne te Wasze zwierzaczki :)
Ja tez mialam ich juz troche w domu ale zostal mi juz tylko moj Lilo i Lara(ale to juz psinka mojej sis;))
To moj grzeczniutki Liluś Załącznik 15156
A to jego niegrzeczna "siostra" Lara ;) (nie mam lepszego zdjecia)Załącznik 15157
Moje malenstwo jest swietnym masazysta:skacze:Załącznik 15158
Tutaj prosi Larcie zeby sie z nim pobawila:DZałącznik 15159
Czasem mam z nich ubaw po pachy jak sie spotykaja:lol::lol::hahaha:
-
Zazdroszczę wam tych ślicznych piesków i kotków- zawsze chciałam mieć:) A mam rybki i dwie papugi Nimfy, niestety zdjęcie mam tylko papug:
-
Ha ha ha kapitalne zdjęcia:D:D:D.
Wszystkie zwierzaki bardzo mi się podobają.
Z moich planów o kupnie maltańczyka (pisałam o tym jakiś czas temu) nici, bo mąż się nie zgadza.
-
Fakt cudowne macie zwierzaczki, ale dla mnie najpiękniejsze sa yoreczki ;) więc vanilla cudny jest twój liluś :love::love::love: JA ZAWSZE MARZYŁAM , ABY MIEĆ CZARNEGO JORECZKA I MAM JAŚNIUTKIEGO HI HI HI KTÓREGO MOCNO KOCHAM :kooffa:
-
Ja tez Chanti zawsze chcialam miec yorka i moje kochanie spelnilo to marzenie:skacze:
(a co do wlosa to tez chcialam z ciemnym bo bardziej mi pasuje ale w rodowodzie ma wpisany stalowo zloty wiec powoli mu jasnieja;))
Dorzuc jeszcze jakies zdjecia swojej slicznotki:skacze::skacze:
btw napewno swietnie by sie razem bawily :D
-
To teraz ja pochwalę się swoim kotkiem, nazywa się Tygrysek obecnie ma 10 miesięcy. Jest przekochany!!!
Tutaj miałem jakieś 2 miesiące i jeszcze mleczko na brodzie ;) i brudny nosek od żwirku
http://forum.wzorki.info/attachment....1&d=1264792087
tutaj spałem ślicznie, miałem tutaj jakieś 3-5 miesiecy
tutaj to już duuuży kocur jestem (9miesiecy)
A TO NAJBARDZIEJ AKTUALNE (które mam na lapsie)
Mam nadzieję, że się spodobałem Wam :)
-
sandruss - jaaaki cudnyy !! już Cie lubie :P bo Twoj kocur wyglada prawie identycznie jak mój sierściuch :D rude są cuuuudne!!
nigdy bym swojego nie oddała mimo, że czasem jest nie do zniesienia :P
ostatnio zauważyłam, że jak miauczy to prawie tak brzmi jakby szczekał :skacze:
-
julcia88 -> Masz racje rude kotki są przeurocze, ogólnie uwielbiam wszystkie kotki, ale rude to cudniaki.
Mój Tygrysek ogólnie jest bardzo grzeczny, ale czasem jak mu odbije to szaleje jak cholera.
-
heh to tak jak mój:P
Ja się pocieszam faktem i mam taką nadzieję, że jak będzie już stary to mu się tych szaleństw odechce :D:skacze:
-
Sandruss Twój kotek jest prześliczny:) Uwielbiam rude koty- są piękne:) Sama marzę o takim:)
-
Masz racje jak będzie starszy to będzie spokojniejszy, młode zawsze tak szaleją. Mój to na początku nie dawał mi spokoju, ciągle chciał się bawić,, teraz to ciągle śpi i je i tak w kółko. Najlepsze są te jego pozy gdy śpi.. :) Kaskader mały
-
Przepiękny kiciuś!! Koty są niesamowite jak śpią. Te ich pozy to tylko fotografować hi hi.
Jednak nie do końca zgodzę się ze stwierdzeniem, że jak kot jest starszy, to spokojniejszy. Moja Klara ma 4,5 roku, jest od ponad trzech lat po sterylizacji, a nadal bije jej palma:D.
-
OOO.. no widzisz... :)
Teraz zależy od kota, od charakteru :)
-
Cytat:
Napisał
sandruss
teraz to ciągle śpi i je i tak w kółko. Najlepsze są te jego pozy gdy śpi.. :) Kaskader mały
hahah wiem coś o tym :P Jak patrze na mojego to czasem nie moge się oprzeć żeby mu zdjęć nie porobić :skacze:
-
Cytat:
Napisał
sandruss
.......... Masz racje rude kotki są przeurocze, ogólnie uwielbiam wszystkie kotki, ale rude to cudniaki.
Mój Tygrysek ogólnie jest bardzo grzeczny, ale czasem jak mu odbije to szaleje jak cholera.
ja tez uwielbiam rude koty:D
mój rudzielec to artysta...ostatnio ksiądz chodził po kolędzie i wszyscy stoimy w pokoju...modlitwa ...a tu wpada kot:D stanął na środku popatrzył na księdza i wiuu z impetem na kanapę, która stała za księdzem, i latał w tę i wew tę. Ksiądz w strachu:D odwraca się czy przypadkiem futrzak mu na plecy nie wskoczy :D my w śmiech...normalnie kabaret:]:D
-
nasz pies ma swojego ulubionego rudzielca właśnie:) żaden kot tak go nie korci jak ten:D
-
w koncu dostalam sie do fotek :) cale zycie siedzi z jezorem na wierzchu :P
moj kochany rudzielec, Czapi :) na tym ostatnim zdjeciu to wygladal tak kilka lat temu :D ( jeszcze aparatu dobrze nie umialam obslugiwac )
teraz jest szerszy niz dluzszy :D :D
-
Jaki fajny puchaty misiek :) Uroczy!
-
A ja to po prostu uwielbiam zwierzęta-szczególnie pieski :) Kiedyś miałam 14 na raz :skacze: A teraz nie mam żadnego,a bym chciała,nawet 2 szczeniaczki,ale na razie nikt nie ma na wydanie.Musze czekać do wiosny :)
-
a to mój przygłupawy piesio :skacze:
-
asiek ale słodki :D
rudzia twojego to bym chyba zagłaskała ;D jak ja kocham małe słodkie pieski.. :skacze:
a to mój podczas zabawy xD
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/8ed1ea1d.jpg
-
jakie sliczne psiaczki :D tez bardzo lubie i musze wkleic tutaj fotke mojego, jak tylko zrobie jakas :P
-
-
Bardzo fajnie, że tak wiele z Was kocha zwierzęta :)
Zwierzęta są najlepszymi istotkami na Ziemi!
-
psiaki słodkie:] uuuch aż chce sie takie uściskać:D
-
a to moj piessio :) moje dwa chomiczki które już musiałam wydać niestety, no i śłynna świnka morska któr pije ze szklanki sok pomarańczowy :D
-
wysylam moje akwarium i kota :):)
na psa musicie jescze troszke poczekac :P:P
-
kociak jest boski - uwielbiam kociaki, i ta fota na akwarium, super, mój kociak po pół roku od założenia akwarium właśnie ostatnio je zauważył, ha ha i tez tak sobie sypia jak nikogo w pokoju nie ma
-
a jak tylko cos chce zrobic w akwarium czy cos przesunac czy obciac to ona juz jest - moja Miśka kochana - ma nie caly rok a dzis jakies kocisko jej zrobilo bubu na nosku ze az sie boi wyjsc na dwor . a rozrabiaka z nij straszny hehe :):)
-
Cytat:
Napisał
bestilka007
wysylam moje akwarium i kota :):)
na psa musicie jescze troszke poczekac :P:P
Ha ha ha no dwa ostatnie zdjęcia są rewelacyjne!!!!!! No ujęcia zrobiłaś świetne.
Kotek prawie jak moja Klara:D
-
bestilka z Twojego kota to tylko oczy widać:)
czarne kociaki też mi się podobają:D ujęcie na akwarium - super :good:
-
Ja zawsze jak kot to rtylko czrny to jest moj 2 w zyciu :D:D pierwszy w tamtym roku komus wszedl do samochodu ze sasiadow i po nim wywiezli a juz nie prtzywiezli .... ale zdazyl splodzic ruda kotke sasiadke i stad mam miske wiec zostala w rodzinie :P:P
-
-
to na drzwiach jest rewelacyjne:D:D
-
Czasami myślę, że do cyrku powinnam z nim iść ;D
-
Moja tez taka pozycje do spania przyjmuje :):)
śmieszne te kociaki :P:P
-
-
ilmi - heheh kotka cuudna :D jaką ma świetną sierść :D
sandruss - haha jakbym widziała mojego, też na drzwi wskakuje, lodówkę ma obeznaną ale jeszcze ma jedno miejsce :P siedzi na lampie w łazience :skacze: jak go znów przyłapie to pstryknę mu zdjęcie i też się podzielę bo to jest nie do przebicia :P:D
-
ale te rybki są piękne! bardzo mi się podobają :)
-
* no więc udało mi się mojego drapieżnika przyłapać na gorącym uczynku i oto efekt :D lampa w łazience :)
Załącznik 16559Załącznik 16560Załącznik 16561
* kolejne miejsce - pralka, gdzie lubi sypiać ;) bo w łazience zawsze jest ciepło :D cwaniak :P a jak łazienka jest zamknięta to wchodzi do toalety i hop siup na góre na murek i tym sposobem juz jest w łazience :D
Załącznik 16569
* mój komputer już też sobie 'przygarnął' - dobre miejsce do obserwacji środowiska na zewnątrz :P:)
Załącznik 16564
* nawet zdarzyło się, że się ze mną uczył :D;)
Załącznik 16565
* tak się lubi wylegiwać :D
Załącznik 16567Załącznik 16566Załącznik 16562
* i na koniec Wam najlepsze zostawiłam :) co go najbardziej interesuje ?:P Spłukana woda w toalecie :lol::skacze: i piana, która jest w środku :D:lol::lol::lol:
Załącznik 16563
No i powiedzcie mi kto ma jeszcze takiego kota?:P heheh no 'miszczuniu' jest :D