5 najlepszych filmów:
1. Ojciec chrzestny
2. Mechaniczna pomarańcza
3. Skazani na Shawshank
4. Pulp Fiction
5. Bonnie i Clyde
5 to jednak trochę za mało, chętnie wypisałabym tu wiele więcej filmów, ale nie będę zaśmiecać i czekać ma Wasze Top 5 :)
Printable View
5 najlepszych filmów:
1. Ojciec chrzestny
2. Mechaniczna pomarańcza
3. Skazani na Shawshank
4. Pulp Fiction
5. Bonnie i Clyde
5 to jednak trochę za mało, chętnie wypisałabym tu wiele więcej filmów, ale nie będę zaśmiecać i czekać ma Wasze Top 5 :)
Dobra to ja napiszę Wam, że rewelacyjny jest film Nietykalni !! Polecam polecam polecam :) z całego serca.
Nietykalni (2011) - Filmweb
nanami warto dodac ze tam gra ten murzyn z nietykalnych:)
Wlasnie chodzilo mi o 'Nietykalnych', tylko zle mi sie napisalo ;)
jeżeli ktoś lubi wzruszające filmy i nie wstydzi się uronić łzy polecam Mój przyjaciel Hachiko, mocno chwyta za serce, żaden inny film nie wywołał we mnie tylu emocji, istny wyciskasz łez
tak potwierdzam hachico super
POLECAM film 'Iluzja'
niesamowity ! pomimo ze nie lubię iluzji, magii i tego typu rzeczy to oglądałam z zaciekawieniem od poczatku do konca. Nic mnie nie rozpraszało, nie miałam ochoty jeść ani pić, tylko oglądać :) !
Millerowie - pośmiałam się troszkę :) fajny film
Kocham szybkie samochody i aktorów grających w tym filmie więc polecam " Szybcy i wściekli 6" :D
wczoraj ogladalam the call z 2013 r
fajny trzyma w napieciu
Też byłam na Millerach :D Bałam sie troche tej komedii, a raczej bałam się że może mieć żałosny humor, ale nie :D Bardzo poytywnie mnie zaskoczyła:D
I w niedziele byłam na "czas na miłość". Taka nawet spokojna komedia romantyczna, w klimacie trochę efektu motyla. Na romantyczny wieczór bardzo fajna:)
tigerland z farellem poleca
oraz polski oszukana tez fajny jak na polski film
Stara ja widzę,że Ty zamiast pracować to filmy oglądasz;);)
Obecność- mistrzostwo. To sie nazywa prawdziwy horror.
po pracy kochana zeby miec cos z zycia;)
O tak Obecność super.
Z horrorowtych oglądałam ostatnio:
Sierociniec
Mama
Przypadek 39
z łagodniejszych mozna obejrzeć
Listy do Juli
Nostalgia anioła(nie czytałam książki a to jest podobno dopiero mistrzostwo)
Slumdog.Milioner z ulicy
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Ja polecam z nowszych w kinie jeszcze chyba jest puszczany LABIRYNT.
Ostatnio ogladalismy tez MAMA :) super film !
Labirynt super!
Obecność jeszcze lepszy
Mama godny polecenia.
Ja dzis bylam na thor mroczny świat w 3d powiem ze nawet niezly tylko momentami jak jakaz komedia ale ogolnie fajny niezle efekty warto obejrzec
Polecam kolejny:-)
Apartament - film VOD
OBECNOSC jest straaaaaszny jak dla mnie :D wystarczylam sie nie raz a np moja mama powiedziala ze bajka nie z tej ziemi wiec ile ludzi tyle opinii :)
Obecność jest super!
Polecam filmy z Leonardo Di Caprio "Wielki Gatsby" i "W sieci kłamstw"
"Moj przyjaciel Hachiko" - wyciskacz lez. Nie sposób sie nie wzruszyć. Nawet mojemu chłopakowi łzy pod koniec poleciały ;) Zatyka w środku strasznie. Polecam, bo dobry film
Django oraz Elizjum no i Ridick 3 część.to takie z lepszych w 2013 r.
Polecam film:
Wilk z Wall Street
Mój the best of the best of the best of the best to "Back to the Future", cała trylogia. Klasyka :)
Z najnowszych filmów amerykańskich mogę polecić "Song One", "Noah", "Wild", a z polskich "Carte Blanche" i "Serce serduszko i wyprawa na koniec świata".
A ja polecam dziewczynę z tatuażem. Trochę thriller, trochę sensacyjny i kryminał. Film trwa ponad dwie godziny i trzeba uważnie oglądać, aby się nie pogubić. Fajnie dobrani aktorzy, świetnie narysowane postacie i fajnie pokazana szwecja wraz ze swoją kulturą. Film oparty na trylogii "Millenium".
Ja aktualnie czekam na premierę "Tomorrowland" (22 maja) - trailery są obiecujące, zapowiada się ciekawe sci-fi.
Ja ostatnio odświeżyłam sobie jeden z moich ulubionych filmów czyli Notting Hill :) uwielbiam go
Polecam film The Game. Wciągający, nieprzewidywalny z zaskakującym finałem.
Mi się bardzo podobał film : Do utraty sił . Z komedii to Listy do M, Za jakie grzechy dobry Boże, Głupi i głupszy bardziej.
The Game - też uważam że super film. Z takich co ostatnio oglądałem to "Wstrząs". Bardzo dobry, polecam.
Oglądał ktoś z was "Londyn w Ogniu"? Bo nie wiem czy jest sens iść do kina na to.
Zielona Mila - bardzo fajny film!
Bardzo fajnym filmem jest "Ukryte piękno".
Ostatnio nie mam zbytnio czasu na filmy, nad czym bardzo ubolewam, ale w weekend udało mi się obejrzeć "Zanim zasnę" - zdecydowanie polecam :)
Ja ostatnio oglądałam "Candy" świetny film :)