to super :D Ladyss posłałam pw :)
Printable View
to super :D Ladyss posłałam pw :)
no to super :) a co do jednej rączki żeby były naturalki, mam nadzieję,że nikt się nie obrazi, ale właśnie zdjęłam pazurki i są takie biedne, że muszę je chociaż warstwą żelu przykryć, żeby były wzmocnione a na warsztacikach to jak będe matowić to prawie jak naturalka :skacze: :kwiatek: bo jeśli nie pokryję to wsio boli troszeczke :(
tzn ja nie chcę pazurów robić, tylko cieniutką warstwę położyć żeby nic im sięnie stało :P ale jeszcze zobacze,może uda się nic nie zrobić chociaż wątpię :P
Dziewczyny poznamy sie jak kazda bedzie naladowana i z uferkami i z duzym usmiechem na twarzy:D hehe ja jeszcze musze luknac na pociagi... i na busy ajc:( Pazurkomania jesli by cosik zostalo to ja bym byla chetna na kolorowe akryle bo narazie mam malutko:( ale zobaczymy na miejscu;) Mi sie wlasnie odzywily teraz pazurki po moich kombinacjach... strasznie mi sie rozdwajaly i lamaly ale teraz sa juz takie jak byly hihi juz sie balam ze z takimi brzydalami pojade na warsztaty :wow: szkoda ze beata nie da rady pojechac samochodzikiem szybko by bylo fiu... jakos to bedzie;) Pazurku napoje to juz mysle ze kazda moze kupic indywidualnie i tak juz duuuuzo zalatwilas :skacze::skacze:
ja tez mysle ze napoje kazda wezmie :)
zawsze możemy ćwiczyć na niezmatowionych pazurkach ;) by później móc je szybko, bez piłowania zdjąć. Aczkolwiek ja chyba zostawię :d wszystko zależy od tego jak mi rozpiszą harmonogram na 19-21 kwiecień czy będzie hala czy basen. Szkoda mi by było tak szybko ściągać pazurki :(
tez mysle ze napoje mozemy sobie same zabrac czy tam kupic....bo nie wiem jakie wymogi ma restauracja:)
ja jeśli będę jechać pociągiem planowy przyjazd mam o 9.04 w Mysłowicach, kto będzie? :skacze:
Pazurku jeszcze dokładnie nie wiem czy zdążę rano przyjechać, bo to zalezy o której mój z pracy wróci, czy byłby jakiś problem gdybym przyjechala później? (poza tym,że stracilambym kilka cennych chwil warsztatów;))
Dzoana jak cos to my tam bedziemy w tej godzince mniej wiecej....
a co do spoznienia to na pewno nie bedzie problem.......ale miejmy nadzieje ze nic nie stracisz:)
tez mam taką nadzeje, ale u mnie nigdy niic nie wiadomo do ostatniej chwili, więc uprzedzam,że taka sytuacja może zaistnieć,ale mam nadzieje,że nie :)
Dzoanko..spokojnie,nic sie nie stanie jezeli sie spoznisz..:)
no to dobrze :) choć mam nadzieję,że nie zajdzie taka potrzeba :D
wiecie co... już nie mogę się doczekać :skacze:
tylko muszę sobie jeszcze pędzelki do farbek kupić, mam nadzieję że będą te co chcę, w moim kochanym plastyku :D
Witam. Nie wiem Pazurku czy dostałaś smsa ode mnie, ale na 100% idę na warsztaty.
tak dostałam.:D super!! to moze teraz valia sie skusi??:P
Pazurku......oby lista sie zapelnila szybciutko:D:D:D.....
ja juz sie doczekac nie moge :D
Na liscie mam osoby: dzikakura,nicola,olzunia oraz dudejla... czy wy dziewczyny bedziecie?? prosze o kontakt..:D
Nicola pisala ze jej nie bedzie...Olzunia ma jechac z Agulusia jak dobrze kojarze....Dzika n ie wiem zapytam jej na gadulcu....a Dudejla nie mam pojecia co i jak
aga miala mi pisac co z olzunia..ale nic sie nie odzywa...:(
Pisała ze ma rozmawiac z Olzunia i wtedy da znac czy bedzie a skoro Agulusia bedzie to chyba jednak razem beda jechac....napisz do agulusi....
Tak miały byc razem...ale olzunia skreciła noge:( i nie wiem czy juz jest dobrze z nią...i da rade byc..:)
dzewczynki widzimy sie w sobote:D
bede z Olzunia:skacze:
Ojoj też się już nie mogę doczekać!!!!
I chyba sobie kupie żelik bo mi się skończył :P
Pazurku pisałam z Dudejla i jej nie będzie....
Paula ale szalejesz:P:P
pazurku przelew za mnie i olzunie puszczony zaraz powinien byc na twoim koncie bo puszczalam w pko:D
pazurku zostałoby dla mnie moze pare kolorowych akrylków? ;(
[quote=Paulistka;134765]Szpiluniu moja droga! Akrylkami się podzielimyyyy:skacze:
o 17.15 mam egzamin do pracy 3majcie kciuk
Trzymamy, trzymamy mocno!:skacze:
A więc tak...
Zawody taneczne sobotnie mojej córki odwolane!!!!STOP
Jutro wpłacę pieniążki.STOP
Jeśli nic sie nie zmieniło, przywbywam z korcią i szpilencją. STOP
Teraz musze gwalcić Potfora żeby sie nie dąsał że mnie co tydzien nie ma ( bo widujemy sie tylko w weekendy) STOP
Zaje^^^^^^sie cieszę!!!!! STOOPPPPP!!!!!!
eee no to super jak będziesz huuuuraaaaa
hehe to ekipa się powiększa :skacze: już się nie mogę doczekać :D Może jak już Agalusia będzie to jakiś pedicure frezarkowy? hihihi :D kurcze ale sięcieszę,że Was poznam :*
Szpila nic sie nie martw n a pewno kazdej sie jakis akrylek dostanie:D:D
Paula kciuki trzymalam mow jak poszlo jak wrocisz:D
CHOCO rewelacja STOP cieszymy się razem z Tobą STOP....do zobaczenia w sobote STOP :D:D
i ja też się cieszę że będziecie :skacze::skacze:
coraz bliżej warsztaty... coraz bliżej warsztaty... ;D już nie mogę się doczekać.
wrrrr mojego wzielo na negocjacje...... bo ma z maluchami zostac..... juz ja mu wynegocjuje warunki:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::sk acze::skacze::skacze:
Hej dziewczyny:( wiem ze sie zdenerwujecie ale... niestety musze was wkurzyc przepraszam Pazurku;( Nie mam z kim malej zostawic:( jak na zlosc wszystko bylo zajebiscie a tu prosze;(;( u mojego jazdy w robocie bo jeden poszedl siedziec pobil swoja zone a drugiego zwolnili bo zucal nozem w seniorke i nie ma rzeznikow teraz:( moja mama tez w robocie i nie mam jak...:( przepraszam bardzo wiem jaka chamska jestem;( ale nie mam wyjscia:( sama zdolowana jestem chcialam jechac nauczyc sie poznac was:( yyyyyy ;(;(;( Przepraszam bardzo:(