Bożena dyplomiki mają być "na dniach" podpytałam też na pw bo sama siedzę już z papierem do zdjęć w zębach i gotową ramką :D podobno powstały cudeńka więc cierpliwie czekamy :skacze:
Printable View
Bożena dyplomiki mają być "na dniach" podpytałam też na pw bo sama siedzę już z papierem do zdjęć w zębach i gotową ramką :D podobno powstały cudeńka więc cierpliwie czekamy :skacze:
Ja również dziekuję za pierwszy medalik, a tobie MalaMi za odpowiedz do pytania którego nie zdążyłam zadac:D:D:D
I ja dziękuję gorąco za medalik :) i z niecierpliwością czekam na dyplomik :skacze:
Ja rowniez dziekuje za medalik!I rowniez nie moge doczekac sie dyplomiku:)
Gratuluję wszystki wygranym :) Prace rewelacyjne :)
Dziękuję za medalik :) Gratuluję wygranym :]
Dziękuję bardzo rudzi1985 za projekt dyplomu oraz wypisanie wszystkich dyplomów :kwiatek:
jakby ktoś nie dostał dyplomu proszę pisać
a tutaj projekt dyplomu
http://dl.dropbox.com/u/138074/wzork...e/dyplomik.jpg
projektu nie widze.. mam czerwony krzyżyk ale dyplomik dostałam..
jest taaaaaaaaaki słodki ^_^:skacze:
Aaaa jaki przesłodziuchy dyplomik :skacze: Rym cym cym niech no tylko drukarka wypluje i w ramkę z nim do podziwiania hihi :D
Dziękuję!
Kochane, jak tylko ktoras bedzie miala zle odmienione nazwisko czy imie (choc tu raczej nie powinno byc bledow :P ) to dajcie znac Kamisowi, a poprawimy zeby nalezycie wygladalo dla Waszych kolekcji dyplomikow :)
mam nadzieje, ze dyplomiki sie podobaja :) :kwiatek:
Dziękuję za dyplomik :skacze:
Dziękuję ślicznie za dyplomik;) śliczny jest;)
:love:
Ja również dziękuję za dyplomik :D :* Śliczny jest :D
Dziękuje bardzo za słodziutki dyplomik :):):):):):):)
:D
Ja również dziękuję za dyplomik :)
I ja ślicznie dziękuję:D:D:D
dyplomik piękny, ja również dziękuję, zamykam temacik, jakby coś się działo proszę do modów na pw pisac ;)