a mi stolik zrobil maz
Printable View
a mi stolik zrobil maz
ho ho ho to masz męża dobrego :D
mi mój Pawełek robi wszytskie regały i lady do hurtowni:P też zdolniacha jak mąż małej :skacze:
http://wd8.photoblog.pl/lvp4/200910/D2/49374737.jpg a to moj maly kacik;) ma ktoras z was pomysl na jakąś wystawke na ozdobki zeby tatko stolarz zrobil?;>
oj jak ładnie :)
no ale fajnie :D
Kiedy ja tak pieknie bede miała:) pieknie znaczy DUŻOOO:tuptup:
uwierz mi , że niedługo, to jest jak nałóg :)
super kącik i ile ozdóbek :skacze:
ja mam zamiar zrobić sobie nowy kącik:) tak, żeby nie musieć przy stole pracować...ale tak patrzę na Wasze i mnie zazdrość bierze:)
a ja dziś próbowałam zrobić fotkę pazurkom na konkurs, a że mi nie wychodziło to pyknęłam nowe foty mojej pazurkowej bazy ^_^
http://i921.photobucket.com/albums/a...a53/cats-7.jpg
o zesz Cię :wow: co za zbiór:D niedługo Ci miejsca na ścianie zabraknie :D
szacun Kamilko:wow:
Kamilka piękna kolekcja :wow::wow:
KaMiLaC., jaaa.... :wow: szok :D ale pięknie no i gratuluje tych wszystkich dyplomików, a mam pytanie, czy te motylki na ściane to są naklejki? Gdzie kupiłaś?:)
KaMiLaC., o kurde, poważnie? :D Ja widziałam kilka aukcji na allegro z naklejkami na ściany i motylki wyglądały zupłenie identycznie :P
Gattina poważnie :) to motylki z logo Golden Nails które moja córcia uwielbia :) kiedyś robiłam sobie pazury, a ona za to że była grzeczna zażyczyła sobie motylki na ścianie :o no i do 22 nam zeszło :D
KaMiLaC., właśnie widziałam Golden Nails i że mają motylki, ale nie myślałam, że są ręcznie malowane, ale w końcu czego mogłam się spodziewać. Taki talent to i motylki własnoręcznie malowane :D
Gattina ino te małe, bo na resztę sobie szablony zrobiłam :D wydrukowałam, wycięłam, do ściany pyk i "maluj maluj" jak to mówi moja Amelcia :D
Kamilka jaka kolekcja :wow: gratuluję klientki widzą że z profesjonalistką mają do czynienia :skacze:
Kama ale zes tego nadrukowała...:P zbiór porzadny..aby ich jeszcze wiecej na tej i innych scianach wisiało:D super!!
kamilko ty juz nie drukuj sobie tyle tych certow hihihi
nie a tak serio kto ci je wiesza?bo mi maz 3 powiesil i wiecej nie chce bo sie drze grrrrrrrrrr
Kamcik kącik powala, dyplomów masaaaaa i hooo hooo, świetnie to wygląda:]:good:
Mala serio już nie będę - drukarka padła buhahahha:skacze:
sama sobie wieszam :D bo jak jego bym miała prosic to bym za 2 lata czekała, bo zanim to gwoździa znajdzie, zanim po młotek pójdzie...ehhh :P a tak to gwoździe mam schowane, biorę młotek do kotletów i rach ciach i na ścianę :ok:
dzięki dziewczynki :D mam nadzieje, że po porodzie będe równie aktywna pazurkowo jak przez ten rok :skacze:
Kamila super kacik widac jak sie rozwija..i powieksza:)
a co do stolika to ja polecam w IKEI koszt ok 70zl...chyba nawet Kamila ma cos tego typu stolik jak dobrze widze:P
Mala ja bym nie pozwoliła ich do szuflady wrzucić :cwaniak:
podaj adres to Ci parę gwoździ wyślę i młotek do schabowszczaków :skacze:
hihihi ty moje kochanie
mlotek i gwozdzie sie znajda
to lepiej ty podaj adres to ja mojego meza ci wysle hihihih
Dzis miałam otwarcie nowego salonu,juz niedługo postaram sie wam go pokazac...........
No kochana czekamy na zdjęcia:)
No to czekamy z ciekawością i niecierpliowścią :)
heheh Twojego to się boje, bo jak zobaczy moją ściankę to powie "no zgłupiała baba-obwiesila cala sciane" :skacze:
KaMiLaC. wlasnie obejrzalam Twoja scianke :) SZACUN :ok:
dziekuje :*
KaMiLaC.Swietny kącik pazurkowy.Przyjemnie sie na niego patrzy a co dopiero jak sie tam jest.Myślę że klientki czuja sie tam bardzo jak w raju;)A liczba dyplomów to juz zwala z nóg:wow:Gratuluję.
Ja dzisiaj porobiłam fotki mojego skromnego kącika:) Brakuje mi jeszcze półeczek:)
Biurko przerobione przez mojego mężulka.Okleił mi tył biurka okleina ,wyciął miejsce na nóżki klientek i dorobił rurkę pod stopy oraz półeczka z boku.Kochany jest:)
Oto fotki:)
Edit super ten Twój kącik!! biureczko extra!! :skacze:
dziękuję :kwiatek:
Kamilko, edit - świetne kąciki !!