ja dostalam wczoraj probki szamponu,kremu,balsamu,plynu do kapieli dla dzieci z oil cos tam:D:D:D
Printable View
ja dostalam wczoraj probki szamponu,kremu,balsamu,plynu do kapieli dla dzieci z oil cos tam:D:D:D
Dziewczyny może będziecie wklejać fotki próbek jakie dostałyście?:) żeby inne dziewczyny wiedziały czy zamawiać czy akurat te próbki im nie pasują:)
mam znalazłam!!!!!:skacze::skacze::skacze::skacze::ska cze: Lacoste Free Samples - Free Perfume Samples - Lacoste Parfums
---------- Dodano o godzinie 19:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:45 ----------
spoko pomysł jutro zrobię fotki i wkleje tego co dostałam:)
---------- Dodano o godzinie 19:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:46 ----------
to z Oil cos tam jest fajne. Ja już wiem ze sobie kupie krem fizjologiczny do twarzy. Jak dla mnie jest rewelacyjny
co to jest Powitanie tam w tym formularzu ? ;P
PS dziękujeeeee :*
PS2 :skacze: powachaj bo nie wiem które wybrac.. a ja tylko słodkie preferuje ;]
:Dprzeglądam ten temat przez ostatnie 2 dni i juz skorzystałam z kilku linków :) zamówiłam jedzonko dla kotka i zalogowałam sie na rossnet.pl. Czekam na prezenty;]......aha i oczywiscie gratuluje deissy ;)!!!
---------- Dodano o godzinie 21:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:04 ----------
własnie zaczełam sie logowac;) mam nadzieje, że nazbierasz te 125 punktów:)
dziewczyny powiedzcie czy dostałyście moze owieczke i termometr??????????
i co z tym rossnetem? czy będą jeszcze prezenty?ktos sie dowiadywał moze???
NArazie zero,ani prezentow,ani owieczki i termometra:/::/:
ja chce rossneta :( ;( !! wszystkim znajomym co o tym mowiłam, to sie zalogowali i mowia ze oszukuje bo nic nie ma teraz :(
mi to już nawet katalogu z firankami nie przysyłają ;(
ehehehe, zaraz poszukam fotek:D
---------- Dodano o godzinie 22:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:48 ----------
możesz się zalogowac na tej stronce i zamówić bezpłatne katalogi Zamów każdy bezpłatny katalog - za darmo
Jakiś czas temu zalogowałam sią na innym forum o pazurkach iii......wśród postów znalazłam ofertę bezpłatnych próbek żeli z PB.... .....wysłalam adres i dostałam........zobaczcie poniżej....:nie_powiem::D
......i ja połakomiłam sie na probki Lacoste:D
eh mnie te firanki szybko przyszły... dziś wam pokaże co ja dostałam za darmo. Wstawie fotke... Kurcze tak czaiłam na tego rossneta a tu gówienko:(
jelsi ktos ejest zainteresowany bezpłatnymi próbkami perfect beauty piszcie do siedziby w nowym sączu do Magdy napewno powysyła:D
oki doki:D
A ja pisałam i nie dostałam:(
ja rowniez jestem zainteresowana
mojj email to:
madziatipsy@gmail.com
prosze o jakies dokladniejsze informacje.. pozdrawiam
podajcie linka na katalog z firankami:D
hej!! dzięki za to, logowanie, jeszcze dużo brakuje ale może się uda:)
dziewczyny ja nie wysyłam próbek:) piszcie do głównej siedziby w nowym sącu do Magdy to napewno proóbki dostaniecie:D
piszcie na maila
sklep@pbnails.pl
:Dja tez chce!:)
Ja wysłałam zapytanie, co muszę zrobić, żeby te próbki otrzymać i wystarczył adres:) więc cierpliwie będę czekac na listonosza;)
:)
Tez wysałam... tylko żeby sie tam nie przerazili ile osob nagle napisało ;P
no, i ja wysłałam..:)
ja tez wysłałam:)
diagnoza
jakieś próbki - po wypełnieniu - pojawi sie wynik diagnozy skóry i dobrane kosmetyki - wtedy można zamówić próbki owych kremów
ja dziś dostałam wkładki SENI LADY
ja tez wyslalam. a nie potrzeba podawac np certyfikatow??
aby dostac zele?
mi nie wyswietla sie strona z DIADNOZ-Y
:(
dziewczyny wiecie moze cos na temat tych prezentow z rossnetu?
nie trzeba certyfikatu:)
tak z pb dostałam maila jakie produkty mnie interesują
Lady's Nails Cosmetics napisalam emaila do tej firmy i w ciagu 4 dni dostałam 5 opakowan 5g :Dwybranych żeli do testowania piszcie i wy:)sklep@ladys-nails.eu
wysłałam, ciekawa jestem;)
ja tez:D:D
i ja:)
Odpisali mi proszac o skan certyfikatu i wybranie zelikow ze strony a no i o adres oczywiscie:)