o kurcze.. niezła kolekcja!
Printable View
o kurcze.. niezła kolekcja!
Przesadna skromność;P Moje ozdoby zmieściłyby się pewnie do jednego Twojego słoika...no góra dwóch,a wszyscy mi mówią "Boże ile ty tego masz?!"
Jak długo się zbiera taki arsenał?;P
olusia... od września 2004, najpierw miałam tylko dwie-były strasznie drogie(jedne z nich nadal posiadam:)), musiałam po nie (i reszte sprzętu)jechać, aż do Gorzowa(3,5 h drogi ode mnie)-nie było wtedy dystrybutora LaFemme bliżej:(
To sie nazywa prawdziwy zbiór :o
No to się troszkę uspokoiłam,bo ja zbieram od kwietnia tego roku...chyba jestem na dobrej drodze;P ale też już sporo na to wszystko wydałam.
Królowa - pokaźny zbiór :) SUPER!!!!! Ja mam taką skromną ilość no ale jak pokazujemy co mamy to też pokażę :p Nadmieniam, że jestem amatorką i samoukiem (usprawiedliwiam tym swoje błędy w pracach :p )
Kobieto masakra !!!!
Królowo Ty masz niewiele mniej .
Naorawde maniaczki z was!!!
Królowo a skąd masz te słoiczki z kolorowymi wieczkami??? można gdzieś takie kupić??:D
justyna takie słoiki widzialam poniędzy artykułami gospodarstwa domowego, to chyba słoki na produkty suche:D
:wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow: Królowa, szczena mi opadła!!!!
W hurtowni do której chodzę mają chyba połowę tego co Ty posiadasz :leze::leze::leze:
Królowa :szczena: ja pierdziu :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: w szoku jestem ile Ty tego masz!!!!!!
Nie no dziewczyny tylko pozazdrościć takich kolekcji !! Królowa to chyba pobiła wszystkich masakra !! Ale kobieta z pazurem też !! SUPER :wow::wow:
kasiulka, całkiem fajna kolekacja. :) za niedługo nie będziesz miała gdzie tego wszystkiego trzymać, jak wpadniesz w "ozdóbkowe uzależnienie" :)
Królowa imponujący zbiór :)
no dziewczyny pokaźne te Wasze zbiory, ale powiem szczerze ostatnio jak zobaczyłam na innym forum zbiór kobiety z pazurem i tutaj ponownie zobaczyłam to dalej jestem w szoku... ;p
To może i ja się pochwalę swoją skromną kolekcją.Dodam,że zbieram dopiero od początku kwietnia,więc jeszcze niewiele tego mam...ale ciągle coś kupuję;P
od początku kwietnia? :o ja od prawie roku a mam 1/4 tego co Ty:)
Aż wstyd pokazać mi swoje :D
krolowa:szczena: ... ja mam rozowych najwiecej -tak wyszlo jakos :o
Kobietko i królowo--- szacun! a tu moj skromniuchny zbiór :P :yess:
Załącznik 28627Załącznik 28628Załącznik 28629Załącznik 28630Załącznik 28631Załącznik 28632Załącznik 28633Załącznik 28634Załącznik 28635Załącznik 28636Załącznik 28637Załącznik 28638Załącznik 28639
skromniutki :o niezly zbior, masz w czym wybierac :)
ja mam tylko kilka wzorkow naklejek i pare brokacikow :P
Olusia szybciutko Ci się uzbierało :wow:
Cocaine wielki zbiór :D
Olusia niezla kolekcja moim zdanie bardzo duza!!Od kwietnia to ogrom pomysl sobie co bedziesz miala za rok!!!!
Cocaine pokazny zbior:)
Obawiam się,że nie przybędzie za wiele,bo jak na razie nic nie kupuję z ozdób.Stwierdziłam,ze mam z każdego z podstawowych kolorów po kilka rodzajów ozdób,więc nie kupuję nowych.Teraz zbieram na jakieś lepsze żele i może jakiś fajny,dość duży kufer żeby zmieścić wszystko do paznokci w jedno miejsce a nie na 3 pojemniki.Choć nie powiem,że kuszą te błyskotki jak oglądam coś np.na allegro;P
Olusia ja też jakiś czas temu powiedziałam sobie, że ozdób dość.... i ciągle mi coś przybywa, bo takie zakupy najbardziej cieszą :D
Chyba masz rację....tyle co napisałam poprzedni post i poleciałam na allegro pooglądać czy jest coś nowego i co?...."zachorowałam"na fimo w patyczkach.Niby tylko na 42złbym miała z przesyłką,ale jeszcze te kufry mnie tak kuszą,a jak na razie robienie pazurków nie przynosi mi zysków,bo dopiero się uczę:(Kurcze...mam dylemat:(:(:(
Ładne zbiory kobitki ,
Może i ja się pochwale moimi skromnymi zbiorami :)
http://images45.fotosik.pl/797/e4ee0a493a171d58med.jpg
http://images47.fotosik.pl/797/67e0c1de3f0b81f0med.jpg
Stefcia Boże ile ty tego masz chyba wszystkie kolory i odcienie, może i ja się pochwalę ale później pstryknę fotkę, super kolekcja Stefciu :ok::ok:
w sumie to nie wszystko , ale jak przechodzę tylko obok jakiejś hurtowni to nie mogę sie powstrzymać i zawsze cos kupie :)
Kasandra rób fote i wrzucaj ;)
Się trochę nazbierało Wam :D
stefciu piękny zbiór :)
a ja mam tyle troszkę mało ale i tak czasami klientki nie wiedzą co wybrać
kasandra uzbiera Ci sie nie będziesz wiedziała nawet kiedy ;)
Stefcia, Kasandra - świetne kolekcje :ok: kupowanie ozdób to już jak choroba :P ja kupuję zawsze i wszędzie :skacze:i ciągle mi mało, a sama mam już dość sporą kolekcję. Aktualnie ograniczam "zbędne" wydatki na ozdoby bo zbieram na ten wielki kufer z alle, już mi niedużo brakuje, ale to jeszcze nie na ten miesiąc zakup bo idą święta, a na dodatek coraz więcej wydatków do zbliżającego się ślubu, ale spoko, w końcu nazbieram na to różowe cudo :haha: bo marzy mi się RÓŻOWY :skacze:
Piękne macie te zbiory. Widać , że to już chyba obsesja :)
Wklejam mój skromniutki kuferek :) Nieobfocone cyrkonie (w woreczkach, czekają na pudełeczka :D) oraz jakieśtam ozdóbki, których prawie wcale nie używam więc leżą gdzieś indziej :)
Skromniutki ale wszystko w nim jest :)
Niezly zbior...
Ja mam tylko ze 3 brokaty, 2 folie ciete i pieguski :P
Wiecej mi nie potrzeba bo przy moim chlopie nie da sie zaszalec z pazurami ;)