Witam wszystkich... nazywam sie Agata i przygode z paznokciami zaczełam rok temu:) bardzo mnie to wciaga i nawet zmieniam prace żeby byc na bierząco :) Pozdrawiam^_^
Printable View
Witam wszystkich... nazywam sie Agata i przygode z paznokciami zaczełam rok temu:) bardzo mnie to wciaga i nawet zmieniam prace żeby byc na bierząco :) Pozdrawiam^_^
Witamy i gorąco ściskamy :) Moja imienniczko :D
Hejka!!!:siema:
Jestem tu nowa!
Paznokcie robię tak średnio od dwóch lat,ale z przerwami bo nie było zbytnio czasu :/:
Wczoraj mnie zaszczyt kopnął i robiłam Pannie Młodej paznokcie na ślub i jej mamie! :D
Pierwszy raz... ^_^
Pozdrawiam Was wszystkie i myślę ,że będzie mi się fajnie z Wami współpracowało :P:]
Witam wszstkie nowe maniaczki pazurkow i te te ktore zacznaja przygode z pazurkami..na pewno nie bedziecie sie nudzic bo tutaj zawsze cos sie dzieje i wiele tematów was zainteresuje..
pozdrawiam..
Witam wszystkich pznokciami zajmuje sie od 2007r ale z przerwami bo urodziłam dzidziusia:P
witamy serdecznie, bardzo cieszymy się ze coraz to nowi styliści dołączają do naszego grona
Witam po urlopie :)
Witam wszystkie nowinki i emilię pełną sił po urlopie :D
Witamy :):przytul:
Witam bardzo serdecznie :)
I ja witam nowo przybyle:)
witam nowe forumki
Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
laurencja witamy :)
Witam dziewczyny:)
Hej Marta witam na forum ,Ja tez pochodzę z kieleckiego:)
Witamy i zapraszamy... tu się dużo dzieje
Również witam Wszystkich.
Mam na imię Daria.
Dopiero zaczynam przygodę z pazurkami.
hej Daria :D przyjemnej lektury :)
Witam Wszystkie Nowe Forumowiczki bardzo gorąco :)
Witam;-)
Miło mi, że mogłam do was dołączyc;-)
Jestem Karina i jak narazie zaczynam robic pazurki, mam nadzieje że w razie ptrzeby pomożecie;-)
witamy bardzo ;)
I ja witam wszystkich co do Nas dołączyli:kooffa::siema:
Cześć dziewczyny, ale nas się dużo robi... Oj będzie się działo:skacze:
Ja rowniez witam wszystkie nowe forumowiczki :kooffa: