edit7715, fakt widać różnicę i teraz wiesz czego nie robić :) Ale i tak bardzo piękne zdobienia :)
qatrycja, piękny, delikatny french, a kwiatki cudowne :)
Printable View
edit7715, fakt widać różnicę i teraz wiesz czego nie robić :) Ale i tak bardzo piękne zdobienia :)
qatrycja, piękny, delikatny french, a kwiatki cudowne :)
gattina,Emilia B.Dziekuje bardzo:*
Tak tak już miesiac temu wiedziałam że żle je zrobiłam i wstydziłam sie je Wam pokazać.Dzisiaj jako porównanie juz się odważyłam:D
Każdy popełnia błędy :) Grunt to mieć tego świadomość ;)
powiem szczerze ze bardzo mnie się podobają ... :)
wow jaki słodziutki i śliczniutki frenchyk ;)
Oj dziewczyny, jakie Wy piękności tworzycie :)
Faktycznie na szerokiej płytce skosik nie bardzo, ale klasyczny french jak najbardziej :)
No i te malowanki prześliczne :)
Naturalki
luśka a czemu kwiatek tylko na jednym paluszku skoro taki ładny ?:) więcej śmiałości w tym zdobieniu
Naturalki bardzo ładne:)
luska102, kwiatuszek rzeczywiście ładny :) mógłoby być ich więcej, albo ten troszkę większy :)
luska pięknie ci ten frenchyk na naturalkach wyszedł :) tylko mi jakoś towarzystwa dla tego bidnego jednego kwiatucha (ślicznego zresztą) brakuje ;)
Bo to taka klijentka co kwiaty dla niej to wiocha.Dala sie tylko na jednego namowic chociaz krzyczala ze nic nie chce tylko sam french.
Obiecałam sobie że zacznę oszczędzać płytkę i nic na pazurkach nie robiłam przez dłuższy czas... do póki nie dopadła mnie dzisiaj nuda:P takie nic ale musiałam sobie zrobić:
jakie piękne te frenche wasze dziewczyny
ladyss bardzo ladnie:)
Robiłam zdjęcia brodą... ale nawet wyszły no nie?:P
Ladyss Bardzo ładne pazurki i jak Ty sobie poradziłaś z tym aparatem:wow:Brodą jeszcze nie próbowałam fotografować:huh:
luska102 Sliczny delikatny frenczyk a te klientki to czasem nie wiedzą co jest fajne:DDziękuję za komentarz do moich niewypałów:*
czaplutkaDziekuję:*
julcia88Dziękuję:*
Jeszcze jeden frenczyk.http://images50.fotosik.pl/272/f616e92ced011b04med.jpg
ten też jest ładniutki :)
ladyss - bardzo ładne, starannie wykonane pazurki :)
edit - no rewelacyjne :)
Pierwsze naturalki i na drugich pierwsze kwiatki
Kurcze nie było mnie na forum tylko wczoraj, a ile ślicznych pazurków się pojawiło :)
Dziewczyny super :)
luska piękne frenchyki :)