Kaniusia-świetna metamorfoza:kwiatek:
nanami7-bardzo ładne:kwiatek:
Printable View
Kaniusia-świetna metamorfoza:kwiatek:
nanami7-bardzo ładne:kwiatek:
Luska bardzo ładne metamorfozy:)
co do tej pierwszej dała bym inny cover.. ciemniejszy bo ten mi jakoś tam nie pasuje. Ale i tak na pewno lepsze niż te co były przed :P
Nanami bardzo ładna zmiana ;)
Wow ale odrost :) Ale świetnie sobie nanami poradziłaś :)
Nanami piękny odrościk i metamorfoza też bajerancka :)
świetna robota dziewuszki :)
a takie kuku zrobiła sobie klientka, oderwało jej się pół pazurka naturalnego i wywinęło,...ból i opuchlizna... po 2 dniach wszystko się pęknie wygoiło :wow: aż szok że tak szybko..
Załącznik 33987Załącznik 33986
ała ale musiało bolec :( bardzo ładny efekt koncowy:)
oj bolało ją bolało...przyszła żebym coś z nim zrobiła (akrylowy pazur dalej się trzymał to było najlepsze :D ) delikatnie frezareczką usunęłam, podcięłam zawinięty pazurek i na szczęście szybko się dziewczyna regeneruje :D
To moje paznokcie tez tak czesto wygladaja i tez szybko sie regeneruja :D a wydaje mi sie ze mnie to nie boli bo zazwyczaj jak mi sie zlamie to w tym miejscu do ktorego mialam obgryzane (obgryzalam 4 lata temu) ale dziwne ze zawsze wlasnie w tym miejscu i jakos chwile boli ale po 2 dniach juz nie :D
i ladnie Ci wyszla ta metamorfoza :** :kwiatek:
Świetna metamorfoza Emilia ;)
Mi się też ostatnio tak pazurek połamał ;( Ale minęły już 2 dni i dalej boli ;( Teraz czekam na regenerację bo na razie przez ból nic na nim nie zrobię więc ćwiczę na pozostałych :D
Emilia świetnie to zrobiłaś :) Bo strasznego miała tego pazurka.
pazurki przed jak i po to podstawa akrylowa malowana lakierami :) klientka nic nie ruszała przy pazurkch od ostatniej wizyty :)
Załącznik 34017Załącznik 34018
Emilia B. śliczne :love:
Emilko, świetna metamorfoza :ok:
Emilka pięknie to wygląda :) a ja miałam teraz takie pazurki
Załącznik 34028
Załącznik 34029
obgryzione na maxa :/: a wskazujące były wywinięte na boki, po zakończeniu klientka chciała kwadratowe końcówki :) a te skóreczki były baaardzo delikatne więc krewką podbiegły niestety ale przyznaje się bez bicia!! :)
lunka ty sadystko,zmasakrowałas klientkę ?? :) ;)
ładnie:) :*
kiedy robimy następne szpicki? :)
O w mordę, Luna, miałaś na prawdę niezłą robotę, paznokcie przed- tragedia! Podziwiam Cię, jak na taką plytkę wyszły rewelacyjnie!!!! :)
Emilia Luna swietne przemiany :wow:
nie jestem sadystką ;P nastepnym razem odsune tylko te skóki bo raz na jakis czas zdarzaja mi sie kobitki co maja takie skórki że od patrzenia tylko na nie juz krewka sie leje hi hi ;) a szpicki to raczej po nowym roku bo nie bede miec czasu w starym roku ale wymyślaj juz wzorek taki wyjatkowy dla mnie :skacze: hi hi hi
dzięki dziewczynki za miłe komentarzyki :*
emilka,luna-:ok::kwiatek:
To ja wam wrzuce taka :) Nie jestem do końca z nich zadowolona ale cóż...
O matko....te przed to jakaś masakra! Kto jej taką krzywdę zrobił? Agusia piękna metamorfoza:)
agusia osz kurcze (miałam panią z podobnymi) ,a le po bardzo ładne :ok: czepiasz się, mi sie podobają :)
luna niezły orzech do zgryzienia miałaś :) dałaś radę ;)
Aguś, ja na Twoim miejscu bym była zadowolona, bo zrobiłaś dobrą robotę, klientka też na pewno była zadowolona :) Różnica ogromna :D
Pani była na uzupełnieniu akrylowego frencha, stylistka po różnych dziwnych czynnosciach (np. paznokcie zżółkły już podczas usługi) "ukończyła" jedną rękę, drugiej zaś "nie dała już rady" nawet skrócić. Grubość porównywalną do dorodnej kajzerki tłumaczyła konieczną krzywą C. My z klientką nazwałyśmy ją krzywą O :P biedna wzięła dzień wolny w pracy bo wstydziła się pójść z takimi paznokciami...