Nicola - wspaniałe wieści, super.
Kura :leze: normalnie Cię lovciam :love:
Printable View
Nicola - wspaniałe wieści, super.
Kura :leze: normalnie Cię lovciam :love:
Nicola, spoko, bedzie duze i silne:ok:
sami ja Cie tez,
zrobie Wam fote kury na skuterze:skacze:
ooo dawaj kura dawaj - nie mogę się doczekać :D
teraz to sie juz nie wymigasz...chociaz ja sie zadowole Kurka i bez skutera..... no pokaz nam sie....bo cale forum zyje Twoim maluszkiem a tu nikt go nie widzial no prawie:P
Nicola będzie dobrze, musi być:*. Jeśli Ty będziesz silna i spokojna to maluszek też:przytul:.
Kura ja też chcę zobaczyć:D.
Nicola, ciesze się, że badania wyszły ok.
Kura jesteś szalona bez kitu, dawaj fote!!
poczekajta baby-pada caly czas, jak mam wsiasc na skuter, poza tym na skuterze sobie sama foty nie zrobie, musze kogos naciagnąć:skacze:
czekamy czekamy cierpliwie.....:D
a ja jesli nic sie wczesniej nei wydarzy to w poniedzialek zostane ciocią :D:D:D:skacze:
:glodny::glodny::glodny:kurko dawaj fotke:)pokaz fotke, pokaz fotke:) pewnie Ci ktoś to juz mówil...ale...KURKO JESTES HARDCORE!!
nnisia to daj znać jak już będziesz ciocią ;D
Dam znac dam....i chyba juz jutro bo pojawilo sie rozwarcie i jakies tam skurcze a ona musi miec cc i boja sie czekac do pon...
---------- Dodano o godzinie 10:08 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 17:53 ----------
w nocy zostalam ciocia...:D...maly Antos :D
no to gratulacje, bardzo ładne imie:D
To ja też gratuluję i życzę zdrówka:*. Jeśli dzidzia jest z 22 lipca to ma urodzinki równo z moją córcią, tyle, że ja się męczyłam 3 lata temu;).
gratuluję :):) witaj w gronie cioć :)
Qra z kurczakiem na skuterze. No tego jeszcze nie grali. Qrcia, kiedy wypluwacie jajo? (Znając moje szczęście pewnie na mój urlop :])
i gdzie ta fotka kurko??chyba Ci sie zapomnialo;)
a swoja droga to jak tam noga/? nadal jak bańka?
nie zapomnialam, kurde.. remont lazienki mam.. sie mi zachcialo, teraz to rzeczywiscie przegielam......
no kurko przegielas :P chlopa zagon do sprzatania !! niech kogut dba o swoj kurnik ;) no i poka zdjecie na skuterku :D
baska dzisiaj padalo i rano wstalam i pojechalam na tym skuterku tylko po gips szpachlowy i wkręty.. sprzatania mowisz... nie, nie.. ja ten remont robie:D (ee taki tam remont, malowanie, szpachlowanie i przycinanie polek) nie sprzatam:D sprzatać to bede po:D dlatego dzisiaj tylko jedna klientke obrobilam,y a jutro nie mam zadnej i w sumie sie ciesze, bo jakby moj warsztat rzesowo, pazurowy wyglada niewyjsciowo:D
a chłopa nie ma, chłop śpiewo, na weselu:D a jutro śpiewo dla letników:D niech śpiewo.. mnie tam chlop jeszcze potrzebny na ten.. b..rdel
obiecuje, ze fotę na skuterku wstawię w pierdziałek!
:haha::haha::haha:
Kura. ja juz z Ciebie nie moge...
Ciezarna robiaca remot lazienki bo sie jej zachcialo - ta to ma dopiero zachcianki w ciazy :woot:Az sie boje co to bedzie z Toba jak wyjdzie jajo na swiat ^_^
ale patrzcie jakie dziecko będzie uzdolnine ;p hehehe Kurko to w poniedziałek wrzuć fotę bo jak nie to lanie dostaniesz;p!!
wrzucę, wrzucę, tylko ogarnę te kuwetę:)
mogę Wam tez wrzucic zdjęcia kibla przed i po:) tyle, ze po to jeszcze nie ma;]
Matko kura Ty to jeszcze z pędzlem w ręku urodzisz:wow:, niesamowita kobietka z Ciebie;).
nie bylo mnie kilka dni....weszlam z nadzieja ze zobacze Kurke juz z maluszkiem:D:D a tu co....Kurka robi remont:D:D:D:D no nie moge:D:D:D