Przeglądam forum zaraz ide pograć i potem pouczyć się ;p
Printable View
Przeglądam forum zaraz ide pograć i potem pouczyć się ;p
bawiałm sie mamy telefonem i cos nacisnełam (nie wiem co;() i teraz nie moze ustawic budzika.. bo wyświetlaja sie jakies kwadraciki.. które nie wiem co znacza.. i nie wiem jak to usunac.. a juz krzyczą na mnie.. jejjkuuu.. zawsze co wezme do reki to sie spuje albo cos :/:
__________________________________________________ _____________________
yhhhh... wstalam za wczesnie, bo zapomniałam ze mam na drugą lekcje :glupek: :(
dzisiaj ja się wyżalę;( dzwoniłam własnie do sdzkoły mojego kochanego i chyba nigdy nie zostałam tak poniżająco potraktowana, normalnie głupie k** tam pracują. najlepsze jest to że byłam totalnie miła, a baba po mnie jedzie, no taka chamska że szok, mąż jej nie zaspokaja pewnie i sie na innych wyżywa.., w końcu powiedziałam żeby mnie chociaż posłuchała, a ona się wtedy rozłączyła!! zadzwoniłam drugi raz, znowu miło, "dzieńdobry, niestety mnie coś rozłączyła pla pla pla...." a ona mówi że nie będzie ze mną rozmawiać i dała kierowniczkę, która wyjeżdża mi z tekstem że stoi obok i przysłuchiwała się całej rozmowie i kim ja w ogóle jestem i że rozmowa ze mną nie ma sensu, sugerując mi że to ja byłam chamska a nie tamta baba i się rozłączyła!! no żenada.. tak się poryczałam po tym wszystkim że nie wiem, teraz jeszcze mój kochany będzie miał z nimi przejebane przez to ;( z chęcią wniosłabym skargę, ale nie nagrałam rozmowy i nie mam jak im tego udowodnić;( no tak się zdenerwowałam że nadal ryczę;(
a.ja.zjadlam.wiekszą.polowe.rogalików.drozdzowych. ktore.kilka.godzin.temu.upieklam...hahah
ja pale papierosa.. (chociaż ogólnie tonie pale..), więc totaalna porażka, ale nie mogę się upokoić po tym wszystkim... jutro moj kochany przed praca tam znowu pojedzie (dzis juz byl) i sprobuje coś ugadać.. może te panie mają alergię na kobiety.. najgorsze jest to że mogą się uwziąć..
a.po.co.dzwonilas??
spytać się kiedy mu dadzą obiegówkę. chciał dzisiaj złożyć pracę licencjacką (jest już oprawiona, podpisana itp) i te głupie baby nie chciały mu dać obiegówki i jak się pytał kiedy mu dadzą to były chamskie. a mają termin 2 tygodnie na danie i mogłyby to zrobić dziś, ale są złośliwe. a termin składania prac mija za tydzień. więc dzwoniłam żeby je milutko ugłaskać, ale to jakieś k** nie ludzie.. nawet nie były normalne lub oschłe, tylko gburowato chamskie...;(
;/
no.to.milutko....
nienawidze.takich.ludzi...
jak nie złoży za tydzień to trzeba będzie płacić za cały semestr, tak po prostu, bo już ma wszystkie zaliczenia itp i już dziś miał złozyć prace a promotor chciał mu zrobić obronę w ten poniedziałek.
oby te baby miały jutro lepszy dzień.. trzymaj kciuki...
Zjadłam obiadek i teraz szykuję się do lekcji z Moim synkiem
baby w urzedach itp to najgorsze co moze byc-jak mam cos zalatwic a widze ze baba za biurkiem to juz mnie trzesie :)
a wogole to czekam na wiadomosc od meza-pojechal do szpitala bo go osa czy pszczola uzadlila i zaczal puchnac nagle i inne tego typu alergiczne sprawy-mam nadzieje ze to nic groznego-a sie z niego smialam ze bedzie mial wielkiego babla a sam sie zrobil jak wielki babel
oj to też mam nadzieję że nic groźnego. mi po komarach robią się straszne purchle. eh już się uspokoiłam, mój kochany już zrezygnowany.
zaraz dzwonię do nowego salonu, a do końca września wyjaśni się czy będę współpracować z pewną wizażystką. jak nie to już nie wybrzydzam i albo wynajmę coś niedrogo albo zmieniamy mieszkanko żeby w domu robić..
jem obiad i zaraz jade na Mase Krytyczną
A ja mam dzisiaj podniesione ciśnienie na maksa. Rano próbowałam się dodzwonić do firmy, w której złożyłam zamówienie z pytaniem kiedy przyjdzie paczka, bo zrobiłam we wtorek przelew, w środę paczka została wysłana, a w umowie miała iść jeden dzień, a tu nic. I pani w telefonie mnie oświeciła, że poczta ma trzy dni na dostarczenie przesyłki, a ja ją muszę mieć dzisiaj. Pytam więc po co ten pic z informacją, że jak zrobi się przelew, to wysyłają od razu. Niestety nie potrafiła mi sensownie odpowiedzieć.
Potem poszłam z córką do lekarza, bo ma nawrót zapalenia pęcherza. Jest jakaś nowa pani doktor. Wchodzę do gabinetu, a tu siedzi staruszka około 75 lat niczym Izma (kto widział Nowe szaty króla wie o kogo chodzi). Opowiadam historię choroby i, że dostała furagin, pani doktor zbadała moją córkę i mówi, że da jej furagin, więc pytam po co jak poprzednio nie pomógł. I to co powiedziała mnie rozwaliło - no to co mam jej dać?? Jak wspomniałam o antybiotykach na drogi moczowe, to spytała mnie jaki ma dać, już nie mogłam i wydarłam się na babę, że jak nie czuje się na siłach być lekarzem, to wypadałoby iść na emeryturę. A ona mi na to, że powinnam była zrobić najpierw badanie moczu. Więc pytam ją jak skoro nie mam skierowania, bo go nie dostałam. Skończyło się na tym, że dała mi skierowanie i muszę czekać do poniedziałku. Umówiłam następną wizytę, ale zaznaczyłam, że każdy lekarz tylko nie ten.
hehe widze ze nie jestem dziś jedyna..:)
ivona wspieram cie myślami bo ja też myślałam ze ducha z nerwów wyzionę. miałam właśnie w planach zrobić sobie ciepłą zasłużoną kąpiel, ale muszę iść do pracy na wieczór i to w dodatku będę z dziewczyną która ostatnio ma jakieś akcje i już sobie obiecałam że się nie będę odzywać lepiej..:)
izma jest świetna w tej kreskówce:):):)
na forum wejdę pewnie póżno, mam nadzieję ze tym razem w dobrym humorze:)
a ja sie opiekuje mezem :(
ledwo do szpitala dojechal (w takich momentach zaluje ze nie mam prawka)-lekarka powiedziala ze jeszcze 15min i by bylo po nim-opuchly mu przewody oddechowe.
co potrafi zrobic mala pszczola :(
a ja właśnie skończyłam malować mamie pazurki, zjadła kolację ,pobawiłam się z psem ;P i teraz idę się kąpać a póxniej idę oglądać "Seks w wielkim mieście" :D
:skacze::love:^_^
A ja juz po pracy,zaraz ide robic nowe pazurki bo bez nich czuje sie jak bym byla chora:) i szukam skorki na laptopa :)
jakiej skórki na laptopa?? OO pewnie sobie jakies żaje***te pazurki zrobisz :love::love:
15in laptop size b skins | Starskins
A tutaj wlasnie patrze ale niewiem ktora mi sie podoba a pazurki tez niewiem jakie bo narazie niemam nadchnienia:(
aaa o coś takiego chodzi ;) zrób coś takiego aby nam oczy wypaliło jak będziemy oglądały Twoje pazurki :)
cos nuda wieje, wszystkie pojechaly na to szkolenie czy co?;(
wróciłam z masy (Warszawska Masa Krytyczna - Start), drina, kebaba i mile spedzonego czasu z kolezankami... ale nogi to mi w d**ę wchodza... jestem padnieta.. :( ale było warto !
teraz musze zebrac sie w sobie by wstac z fotela i isc sie kapac i posielic łóżko.. bo spanie to mi z łatwoscią przyjdzie, o to sie martwic nie musze.. a rano mam zamiar zrobic sobie paznokcie na szablonie.. ciekawe czy wyjda i jak wyjda :skacze: bo juz mam dosyc tych krótkich.. nie nawidze miec takich bo nic nie moge na nich zrobic, a za chiny nie chca rosnąc... bynajmniej nie tak szybko jak bym chciała :] zreszta jak juz urosną to musza sie oczywiscie złamac bo jakzeby inaczej... chyba ze rano nie bede miała weny to dalej bede zapuszczac... później musze mamie pomóc w przygotowaniach do jej urodzin, posprzatac, chwile dla siebie i chce isc do klubu bo nie bede siedziec z tymi wszystkimi goścmi :/: :Pchoć pewnie jak wróce to oni i tak jeszcze beda siedziec... :porazka: ... a w niedziele do prababci na imieniny i jeszcze chciałam do cyrku.. jejuu zamiast w weekend odpoczać to ja mam tyle planów i zajeć ze czasu braknie.. a ciekawe kiedy czas na nauke :/:
ohohohoho asie rozpisałam ;]
rudi to cieszę się że wszystko się dobrze skończyło.
szpila ależ masz avatar:)
sporo dziewczyn dziś wywiało na szkolenie..
ja siedzę z kawką, pranie wstawione. wriciłiśmy wczoraj z pracy o 3... dziś z samego rana mój kochany pojechał się użerać z babami z dziekanatu, po godzinie kłotni jedna się zlitowała nad nim i mu to dziś wpisze... a te baby kazały mu się zgłosić do prodziekana do spraw studenta bo podobno straszną awanturę zrobilam (i mają na to "świadków" - siebie na wzajem -zacznę chyba nagrywać rozmowy dyktafonem...) ... żenada..
ale mój kochany powiedział że ma to gdzieś i nie idzie.
mamy nadzieje że dziś załatwi wszystko, a potem niestety do roboty:( więc ja po wczorajszym zrobię sobie pedi i przetestuję nowe kolorowe akryle (tanie, ale kto wie, może fajne:) )