Nie byłam samolubna :D Podzieliłam się wiadomością :P
Printable View
Nie byłam samolubna :D Podzieliłam się wiadomością :P
wyszlismy z łysym na spacer....
o ziaja :) uwielbiam ;)
i jak widać fajnie się spacer skończył;):)
Ziaja! :) Kozie jest fajne - miałam mydło pod prysznic, skończyło się, ale musze kupić. Tego garniera nei lubie - niby mineralny itd, ale jak dla mnei jest za słaby [zwłaszcza, ze 4 razy w tygodniu mam WF :leze: ] i Rexona :D To chyba męska, prawda? :D Mój tato jej używa :D Fajnie pachnie :P
Ogólnie to widzę, ze w drogerii się było:D
a ja wczoraj w Biedronie zakupiłam sobie dwie doniczki do storczyków (aż za całe 2,69 za szt :D), oto one:
Załącznik 22505
fajniutkie:D moje leżą bo ziemi i kwiatków nie mam:]
Emilia ładne;) widziałam je dziś ale nie kupiłam bo nie miałabym co w nie wsadzić:/:
moje zakupki małe
madzia ten fiolecik świetny :)
Emilkaa :D szlejesz :D:D "Aż" 2,70, no no . Doniczki bardzo ladne :) Te ż widziałam u siebie w biedronie :D
Madzia, Świetne lakiery [ładne kolorystyka]:D
a ja kopiłam akryl cover i czekam aż paczka dojdzie :D:D:D
no i jak zwykle dla mojej niuni 2 sukienki kamizelkę i trampki mam bzika na punkcie butów i ubranek dziecięcych :skacze::skacze::skacze:
a i zamierzam kupić sandałki w ccc dla siebie już mam upatrzone:P:P
Dziewczyny superowe zakupy:)Emila doniczki sliczne ale z tego co wiem i tak tez mam u siebie storczyki powinny byc w doniczkach przezroczystych,korzenie potrzebuja duzo swiatla zeby wydzielac chorofil.Moje wszystkie storczyki trzymam w takich doniczkach,nie wyglada to za ladnie ale za to jakie piekne kwiaty:)
ja mojego storczyka trzymałam w normalnej doniczce tez takiej różowej ale jakoś nic mu sie nie stało:)
kwitnie i kwitnie a jak ktos przychodzi do mnie to się pyta czy to plastikowe :D
Milenka botki sliczne :)
Dziewczyny wszystkie Wasze zakupki są extra :*
A swoje wrzucę później jak porobię zdjęcia ;) wczoraj kupiłam telefon, buciki no i parę dni wcześniej żel sculpting i oliwkę 75 ml brzoskwiniową od naszej Samaron :)
a mnie zaczynaja przychodzic paczki :D ostatnio zrobilam zakupy za jakies 300 zl a wczoraj znow domowilam za 80 :porazka: jejuuu z torbami pojde hyy :P albo bede nominowana do medalu jak Choco :haha::haha::haha:no ale ucze sie od najlepszych :leze:
dzis dostalam kolorowe zele, pedzelki i opakowania na zeliki, bo musze Choco wyslac zelik, bo miesza w garach i robi mikstury z witrazowkami :D
foty po poludniu :P
ja tez kupuje i robie tylko sobie bo sie ucze dopiero :D
zamowilam sobie z allegro rzeczy juz ponad tydzien minal i jeszcze nie doszly ;( ja juz je chcem :D
elaxx nie martw sie moj tez mi tak zawsze mowi a przedwczoraj z wlasnej nie przymuszonej woli zafundowal mi spory zestawik ozdóbek :skacze:
nawet o cene nie zapytal:D poprostu przyszedl z kuchni spojrzal ze ozdobki ogladam i normalnie bez chwili zastanowienia mowi ze jak chce to zebym sobie zamowila :skacze:
chyba dzien dziecka sie zbliza albo coś:D
Dzis dla odmiany nic do pazurkow:] Jade na Komunię a w tą niedziele moja młoda ma Rocznice, wiec wypadalo by sie w cos ubrac..
super :D papierowa bluzeczka jest boska :love:
CHoco no ale ze nic do pazurow?? tak serio?? nic?? bo sie wierzyc nie chce :o:o :P czy ukrywasz cos?? :cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
:haha::haha:
Hłe, hłe, hłe;P
( Oczywiscie ze kupilam.. u sam akryle a na allegro masy perlowe- pokaze jak przyjdą) no i czekam na telefonik od Nnisii:tany2:
choco fajna chusta, swietne kolory :)