delyszys- moim zdaniem za długie w wewn. zobacz jak lezą, az się pokładają na otwartych oczach.
Printable View
delyszys- moim zdaniem za długie w wewn. zobacz jak lezą, az się pokładają na otwartych oczach.
deleszysz zgodze się z Kiwaczkiem, za długie i dodam za grube w zewnętrznych kącikach grubość 0,2 przy tej długości nie jest przystosowana do tego aby takie rzęski kłaść w zewnętrzne kąciki... obciążasz rzęski niepotrzebnie, przez to wypadaja szybciej zewnetrzne kąciki a ty przy korekcie masz wiecej do pracy ;(. Chciałaś zrobić kocie oczko ale robi się to troszeczkę inaczej.
Tutaj moje wyklejanki 1:1 i Norki Syberyjskie 3D :) Na Norki Pani przyjechała do mnie z Nowego Sącza bo tam nie ma nikogo kto dobrze zakłada rzęsy... Chyba jednak będę musiała ten Nowy Sącz podbić :)
Jejkuś, jak mi się podobają te pierwsze... To znaczy wszystkie są rewelacyjne i chciałabym choć w połowie takie cuda czarować, ale te pierwsze jakoś mi serce podbiły:)
A czy dolne tej dziewczynie też zrobiłaś?
U mnie gęścioszki, C 0,15 9,10,11,12,11 nie jestem do końca zadowolona, bo w zewnętrznych kącikach mogłam dać jeszcze krótsze, no ale trudno na drugi raz bede wiedziec :) Ważne ze dziewczyna zadowolona :)
http://2.bp.blogspot.com/-H7fFFqCOdZ...40/Rzesy+6.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-kNS_LjQhOx...+bok+kopia.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-iuSIZgIMBw...640/ania11.jpg
Patrycja, wydaje mi się, że zewnętrzne są całkiem ok, to raczej w wewn przydałyby się chyba ciut krótsze i o parę rzęsek później przejście na 10, żeby układały się zgodnie z linią brwi. Tylko wiesz, to tak na mój chłopski rozum, bo kompetencje mam raczej średnie do udzielania takich rad:D więc jeśli się źle wymądrzam, to poproszę o szturchańca:skacze:
Kolejne wyklejanki 1:1 i 2:1
wiem, w lewym oku mniej, ale to moja modelka (wiec nie ma problemu) - ćwiczę ile zrobię w 2h ;-) akurat tu 2,20. i już więcej nie doklejam. zawsze z lewym okiem mam problem,zawsze pozostaje w tyle.
Kiwaczku, pracuj na przemian raz na lewym, raz na prawym, dużo wykleiłaś, piękne ma oczy modelka :)
oj tam oj tam Happy, już nie przesadzaj z tym chłopskim rozumem. masz dziewczyno nieraz takie pomysły że po naszym spotkaniu poczułam sie jak po mini doszkoleniu z trików stylistki ;)
córa jest śliczna i te jej oczka. pięknie ją wykleiłaś! :ok:no i w końcu mamy zdjęcia Twoich prac!!! żałuję, oj żałuję sama wiesz czego...
Marchewka - no przecież pracuję na przemian:) ale na lewym mi jest niewygodnie i pewnie akurat jedną mniej widocznie kleję, a po 2 godzinach to trochę się nazbiera .
Spaliłam raka... Wiesz, że gdyby nie Ty, to by tych zdjęć nie było:D
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - bo mi na amen temat zaszczepiłaś w głowie.
po urlopie czas na pracę ... tak więc wklejam moje następne wypocinki :D
I trochę załamana jestem ;(czasem nic się nie zmniejsza
a tu Patrycja jeszcze mnie dopiła ... dopiero zaczęła a tu już z 5 do 3H zeszła, no szok :wow: i gratulacje oczywiście :ok:
violciac, ale za to jak ładnie wyklejone :ok:
violcias rzęski piękne, jakich użyłaś i co to są za płatki?
U Violcias to zapewne silcopady. Wydaje mi się że na pierwszym zdjęciu motylka widzę:P
Izi ma rację płatki to silcopady :)
a rzęski okrzyknięte na forum jako "rzęski Nadii" czyli Bis 0,15
Dziękuję dziewczynki :*
ostatnio sie ruszylo z rzeskami :) mozecie dac mi jakies rady znow?
B 0,15 10,11,12
ja bym wykleiła krótsze w kącikach wewnętrznych np 8 :)
krósze kąciki, profilowanie rzęs i rozczesać ładnie :)
a to moje :) nie wiem dlaczego na zdjęciu zrobił się schodek.. na pewno go tam nie ma :)
buuu no jak to jest, że ja jak robie to są prześwity a tu koleżanki takie gęściochy majstrują zaraz za powiekami?! :wow:
ale zazdrość :P
Miałam ostatnio bardzo oryginalną Panią Młodą o czerwonych przepięknych włosach ;) miała mocno rosnące rzesy w dół oraz opadające kąciki więc zrobiłam L-ki i to był strzał w 10 :) Pani Młoda wyszła bardzo zadowolona z efektu :) powiem Wam, że stylizacja ślubna tej dziewczyny mnie zachwyciła w dniu ślubu miała miec na głowie wianek z niebieskich kwiatuszków :) Szczerze właśnie na taką stylizację ślubna a'la świtezianka właśnie ją widziałam :D
Tutaj moje L-ki "2D"
bombelkowa a gdzie zdjęcie na otwartych oczkach?? z Góry faktycznie widać jakiś schodek ale może takie ujęcie zrobiłaś, że się coś wkradło??
nanami kochana musisz popracować nad kierunkiem bo widzę zwłaszcza w lewym oku w wew kaciku, że nie poradziłaś sobie z krzywo rosnącymi rzesami tam tak rosły na "X" wiec tutaj trzeba konkretnej wiedzy jak te rzeski wyprowadzić. Na zdjęciu widać jak by to była sklejka w tym miejscu ale moze się mylę przez to, że przykleiłaś poprostu w kierunku rosnącej rzęsy a tak się nie robi.
Długość rzęs dobrałaś bardzo dobrze ;) w wewnętrznych kącikach ja dałabym cieńsze rzęski np 0,1 dosłownie 10 sztuk i przeszłabym na krótsze żeby się to trzymało lepiej czyli 9,8 i 7-meczki :) Tak pozatym jest nieźle idziesz w dobrym kierunku tylko trzeba dużo praktyki jeszcze i będzie ładnie :)
violcas bardzo ładnie wykleiłaś, czas przyjdzie sam musisz naprawdę duuużo wykleić żeby zejść na 2h 100% aplikacji, a nasze "Bisowskie" rzęski możesz też odebrać u mnie w Krakowie na miejscu ;)
no właśnie nie wiem.. dziwne ujęcie :) a na otwartym nie zdążyłam zrobić bo.. moje dzieci mnie napadły :D jak tylko skończę kleić to młoda wbiega i wprowadza chaos :D
tutaj L się sprawdziły.. ale jakoś nie mogę się nadal przekonać :D muszę, jakiegoś królika doświadczalnego złapać..
Bardzo dziekuję za rady :) jeszcze troszkę poćwiczę i chyba pójdę na doszkolenie do któregoś z naszych speców :D hihi
sklejek tam broń Boże nie ma !! !! !! Bardzo uważam żeby nie sklejać rzęsek a jak się zdarzy, to je rozdzielam :)
jeszcze raz dziękuję :* wiem, że na Was można zawsze liczyć, a człowiek przecież uczy się całe życie :)
Bombelkowa szkoooda, że Ci dzieciaki w akcję wchodza bo jednak na otwartych oczkach widać wszystko :) A jak chodzi o L-ki to nie każdemu pasują. Są do specjalnych typów oczu także musisz koniecznie znaleźć kogoś o oczach typowo do L-ek :) Jak już znajdziesz ofiarę na L-ki to koniecznie zdjęcie na zamknietych i otwartych oczach. Ale powiem szczerze, że nie jest to łatwy profil rzęs w wymodelowaniu oka bo lubią lecieć po przyklejeniu na boki i trzeba sie namachać żeby je wykleić równiutko.
nanami7 kochana nie napisałam że widzę tam sklejkę tylko wygląda to tak na zdjeciu jak by ona tam była :) Kwestia wyprowadzenia krzywo rosnącej rzęsy i już to tak nie wygląda. Takie rzeczy dowiesz się na doszkoleniu jak radzić sobie z takimi przypadkami rzęs i wyklejać je idealnie :)
Agulaa przepiękne rzesy, piękna panna młoda, cudowny kolor włosów, sama kiedyś takie miałam, Świetnie jej w tych rzęskach, gratuluje !!