Witamy i zapraszamy :D
Printable View
Witamy i zapraszamy :D
Witam wszystkich..
Ja jestem początkującą stylistką i potrzebuję jeszcze dużo praktyki, ale uwielbiam pracować przy paznokciach!!!
Z podziwem oglądam Wasze prace !!
Pozdrawiam serdecznie
Evi:ok:
Hejka.;) Jestem tu nowa.;p Mam na imię Paulina, lat 20.;) Interesuję się robieniem paznokci od bardzo dawna, lecz od niecałego miesiąca uczę się tego sama.;) Jak na razie moi 'klienci' (jeśli mogę to tak nazwać.:skacze: czyt.znajomi) są bardzo zadowoleni.:D Chcę lepiej się tego nauczyć.;) I mam nadzieję, że mi w tym pomożecie w razie jakichkolwiek kłopotów.:*
:hi::hi: Witamy dziewczynki !! Dobrze trafiłyście, tutaj na pewno dowiecie się wielu cennych informacji na temat stylizacji paznokci :*
No i ja się z tego powodu bardzo cieszę.;)
Hej! W końcu trafiłam i tutaj i postanowiłam się przywitać :kwiatek:
Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej ;)
witamy:D
No witamy, witamy. :)
Witam Was gorąco dziewczyny i zachęcam do aktywnego korzystania z forum :) :kwiatek:
Witam wszystkich:)
Forum czytam od jakiegoś już czasu, paznokcie robię sobie od 2 lat. We wrześniu skończyłam kurs na paznokcie żelowe i kolorowy żel:) Pierwszą moją klientką była niedawno moja sąsiadka-koleżanka. No i po tym pierwszym razie to się dopiero okazało lak mało mam wprawy:( Ale się nie poddaję. Mam nadzieję, że z czasem będzie dużo lepiej. Jak doczytam jak wstawiać fotki na forum to postaram się coś wrzucić.
No ja będę codziennie tu zaglądać.;) Dużo przydatnych rzeczy można się tu dowiedzieć.;) I coś mi się wydaje,że im dłużej będę tu z Wami i czytała Wasze rady to będę sobie lepiej radziła z robieniem paznokci i że w końcu wyjdzie mi ta krzywa C.:D
Witam wszystkich! :) I tutaj mnie przywiało :D
Witamy Cię Wena.;)
Witamy wszystkie nowe forumowiczki :przytul:
Wena Twój piękny avatarek wszędzie poznam! :D Witamy ;]
Wena witam ja i tutaj :)
Dużo znajomych "twarzy" :D
witam wszystkich :P
jestem nowa na tym forum dopiero się uczę stylizacji paznokcia:-)
mam nadzieje że tutaj sie czegoś ciekawego nauczę:)
pozdrawiam wszystkich:]
Hello ;)
Ja jak na razie nie należę do tych znajomych 'twarzy'.:P
spokojnie, o to się nie martw :) :*
Witam wszystkich, którzy do nas dołączyli! Nie pożałujecie! To forum jest świetne! Darujcie sobie kursy, tu dowiecie się wszystkiego (ale się narażę niektórym!)
Hey :macham: Chciałam się przywitać , jestem nowa na tym forum. Robicie śliczne pazurki, inspirujecie mnie, a kilka użytkowniczek znam z innych forów :ok:
Witam sztynka. ;)
Hej Sztynka :)