Belunia- cudo :)
Printable View
Belunia- cudo :)
Dziekuję dziewczynki, jesteście kochane :kwiatek: :kwiatek::kwiatek:
mojej Ani... tej, włąsnie tej...
EmiliaCudne!! :)
Beluniafarbki to te ode mnie?:D super Ci wyszly :)
woszczur hihihi ciekawe :D
Bielunia bardzo ładne;)
golden super kolor
Emilka- no normalnie wowwww fajne kolorki, tak jak nie lubie miniszpicykow te sa swietne
belunia-przepieknosci
woszczur, juz sie wypowaidalam , ale powtorze jeszcze raz.. taki wzor to jest to dla Twojej Ani:skacze:
no i swietne są woszczur ;)
woszczurku i super :) a kolorek mmm:love:
Moje, budowa do do**py ale już mi się nie chciało wojować, jutro będe skracac bo za długie mi wyszły to poprawię :)
Sandra jak Ty mozesz takie dlugasy nosic :D
ja to juz bym je polamala przy pierwszej okazji :P
ale ogolnie bardzo fajne :)
No moge kochana , mogę, już przywykłam, tych tipsów w ogóle nie obcinałam. No ale teraz mam chrapkę na krótsze więc pewnie jutro je obciacham o połowę.
Ja teraz też noszę takie długie:D przemogłam się bo na konkurs i zostały:) i sie swietnie noszą mimo tego, że wszystkim się wydaje, że są mega długie :P
kobieto slicznie blyszczące :)
ach kobietko te twoje błyskotki:D piękne!!
:sciana: skończyły mi się podziękowania
ale prace piękne :love: bardzo mi się podobają Wasze mniej lub bardziej bogate zddobienia :love:
budowę dopieścisz jutro i będzie git :P pomysł fajny z tym rzeźbieniem ;)
zdobionko juz pisalam, swietne! budowe zawsze mozna dopiescic ;)
Wiosennie :)
:wow: cudny kolorek, ale wolę taki na szpicach lub króciakach
farbstift: ;) każdy ma inny gust, a ja np za szpicami nie przepadam, chociaż faktycznie ten kolor na szpicach wyglądałby ciekawie ;)
ale zaróweczki :D
dokładnie-kwestia gustu:) Ja kiedyś na szpice patrzeć nie mogłam a jak raz sobie zrobiłam to się zakochałam:D
ale daje po oczach ten kolor :D
julcia88: I bardzo dobrze, a co tam, raz można zaszaleć a nie ciągle tylko french i french ;)
Kobietazpazurem- zaje****e pazuraski :skacze:
Karola swietne żarówy :wow: