o kurde hehe niebo a ziemia - super zmiana (konieczna zmiana) :D :ok:
Printable View
o kurde hehe niebo a ziemia - super zmiana (konieczna zmiana) :D :ok:
o matko i córko!!! te "przed" to wyglądają jak by wykopki nimi robiła i wdała się jakas grzybica,jeden z pazurków az taki brązowawy był.:( ale "po" juz super,powinnas byc Agusiu zadowolona:)
---------- Dodano o godzinie 22:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:25 ----------
zuzaneczko,przepięknie sobie z nimi dałas radę.tamta "stylistka " powinna dostac nagrodę za najgorsze " spier....lenie" paznokci jakie w życiu widziałam..:)
Zuza niesamowita zmiana :)
Gratuluje bo na pewno zyskalas tym kolejna klientke :ok:
Zuzaneczko pięknie to zrobiłaś! Naprawdę śliczne! :)
zuzaneczka-rewelacyjne pazurki:kwiatek:
Aga i Zuza piękne :ok: tylko powiedz mi Zuza co to było to fioletowe przy tym żółtym na tych "paznokciach" ?? nie potrafie stwierdzic co to jest :)
Luna mi się wydaję że ta pani się tak wstydziła tych paznokci, że je pomalowała fioletowym lakierem do paznokci :)
Zuzaneczka no ja sie jej nie dziwie, że się wstydziła.. Buły jak sie patrzy :haha:
Piękna zmiana ;)
Przed.
Pazurki z siedmiotygodniowym odrostem
Po.
klientka przyszła na dopełnienie na swoich pazurkach z pazurkami od innej stylistki, z całkiem sporym odrostem..
Moja mała metamorfoza :)
piekne metamorfozy dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nanami super :ok: bardzo ładne pazureczki :)
Nanami extra metamorfoza :)
Ogryzki, robiłam pierwszy raz na szablonie akrylem :]
http://img43.imageshack.us/img43/9363/dscn0056wa.jpg
Lusil, Asiek, Nanami - piękne metamorfozy :ok: kawał dobrej roboty :skacze:
Lusil, Asiek, Nanami-czadowe pazurkaski:kwiatek:
rzucilam sie z motyka na slonce :(
wyszly nie takie jak chcialam :( we wtorek uzupelniamy i musze je koniecznie poprawic
założę sie ,że klientka mega zadowolona :ok:
klientka tak tylko ja nie bardzo:(
we wtorem zrobie mniejszy i bardziej usmiechniety smile
agulusia-świetna robota:kwiatek:jak mozna sobie tak zmasakrowac paznokcie nigdy tego nie pojme.....:aty:
moja kolezanka tez ma takie, jest nalogowa obgryzaczka, masakra z takimi pazurami...
zrobilam jej tydzien temu w srode paznokcie a w piatek mi pisze, ze dwa juz obzarla :o
Agusia poradzilas sobie bardzo dobrze, podziwiam :)
oczywiscie jesli sie Tobie nie podobaja to czekam na jutro az poprawisz :)
agulusia... jestes mega dziewczyna:o,kawal roboty odwalilas :ok:
Są świetne, nie wiem czym się przejmujesz :) :*
agulusia- REWELACJA!!! zupełnie inne dłonie :ok: