Dnia 10-12-2010, 07:39 było tak :leze: Chyba już widać różnicę ????
Printable View
Dnia 10-12-2010, 07:39 było tak :leze: Chyba już widać różnicę ????
Darma :aty: Zabiję, uduszę i nie wiem co jeszcze skarbie! :D Ja też chce takie robić!
Darma co ty chcesz od tych kwiatuszków połowa z nas nawet takich nie potrafi, tylko proszę bez fałszywej skromności bo po :aty:
darma cos pieknego! :)
Darma bardzo ladne te Twoje kwiatuszki :ok:
darma na miłosc boska nie wklejaj takich cudeniek bo ja sie załamuje:skacze:;)
Od razu cudeńka :P poprostu lubię lepić te kwiatuszki :) a Wasze posty tylko motywują do dalszej pracy :ok: To teraz zapalniczka:skacze::skacze::skacze: jeszcze cieplutka :D
Dziewczyny, fantastyczne te wasze kwiatuszki :ok:
zapalniczka jest niesamowita! :O jestem w szoku ja to chyba sie nigdy nie naucze takich :P
Ja też tak mówiłam :skacze::skacze::skacze: dwa tygodnie temu :P
darmaaa super :) a cieplutka napewno bo mialas zapalona cooo ? :D haha nie no zartuje ;* sliczna jest :kwiatek:
Darma my Ciebie motywujemy, a Ty motywujesz mnie to ruszenia się i robienia tych kwiatków, co szczerze mówiąc mi nie idzie:D Śliczne te Twoje prace, naprawdę masz super rękę do kwiatków!
Walizeczka :) i straszydło he he chyba muszę się przespać :skacze:
darma kobieto opanuj się ha ha :D się nam rozszalała no - piękne prace :ok:
darma przepiękne te Twoje kwiatuszki :) aż milo popatrzeć
darma super, Tobie zaniedlugo braknie rzeczy w domu do ozdobienia jak bedziesz tak szalec :D :skacze::love:
Mogę się pochwalić ?! Od 10 stycznia do 28 idę na kursik :) I mam nadzieję, że wrócę jako stylistka paznokci :skacze::skacze:
normalnie dostałam taki prezent przed świętami :skacze::skacze::skacze:
darma walizka mnie powaliła na kolana,piękna!!!!!!!!:ok:
darma... a to nas zasypalas kwiatkami... i bardzo dobrze ,bo z przyjemnoscia sie oglada:)
Aby do wiosny :):):) potem urosną ;)
darma25 walizeczka supcio!
Darma nie mogę przestać patrzeć na tą walizeczkę! Jest cudowna, bajkowa, rewelacyjna i mogła bym tak wymieniać i wymieniać.. !
Darma bardzo ładne kwiatuszki ulepiłaś :D:ok:
Kurcze, nie moge patrzec na te wasze kwiatki ! :love: coś pięknego...
Aż nie moge sie doczekac paczki z akrylami! :D Pewnie okaze sie, ze bedzie wychodzilo mi jedynie cos kwiatko-podobnego :lol: