Jeszcze przed urlopem miałam przyjemność uzupełniać oczka Aguliii :)
Printable View
Jeszcze przed urlopem miałam przyjemność uzupełniać oczka Aguliii :)
agulaaa o 2 h to na razie nawet nie marzę , chciałabym zejść choć do 3 h a tu nic :/:
tak wiem że są u Ciebie do dostania Bis-ki, także jak będzie potrzeba to dzwonię zaraz :ok:
A to moje kolejne : mix brązów i czarnych
Cataleya 1981 - co to za płatki ?
Hej :) Dopiero zaczynam przygodę z przedłużaniem rzęs. A oto moja pierwsza aplikacja :P:P Tak wiem nie jest ich dużo, rzęski zakładałam chyba z 4 godziny, ale nie zniechęcam się! :D Wkręcam się na maksa. Dużo czytam, przeglądam, poszukuję. Już niedługo dostawa rzęs i zaczynam na poważnie!
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 3c071f3cab053.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e99d70391eb76.jpg
nowakowawanda - szczerze to widać tylko tyle że, jest ich faktycznie mało i czasem kierunek jest nie taki jak trzeba. Zobacz sobie z jakich perspektyw dziewczyny robią zdjęcia aby nam wszystko ładnie pokazać :) lepiej i dokładniej można ocenić wtedy co jest w porządku a nad czym trzeba popracować
Dziewczynki płatki o których mówicie to Noblowskie Angel. Są suuuuper.
Dzisiejsze noreczki 2:1
wisienka? a czemu tak dziwnie silcopady kleisz? nie dość że na lewą strone to jeszcze inna strona do noska! wygodniej Ci tak?
nowakowawanda, doliczyłam się 30 rzęs na oku. w ciągu 4 godzin powinnaś na początku (nawet zaraz po szkoleniu) założyć co najmniej 80. coś tu jest nie tak.... zastanawiam się tylko co... może kwestia większej ilości ćwiczeń...
kolejny pająk!!! niech to gęś kopnie!
B 0,15 Noble 9-11-12-9
Viewing image FZnpN.jpg - Wgraj zdjęcia na forum.Wzorki.info
a czemu tylko 1 zdjęcie? łatwiej by nam było sie wypowiedzieć gdyby było wiecej z różnych perspektyw tj inni wstawiają.
ja widzę jedynie, że są nierówne , sterczy coś tu i tam i chyba niewyczesane i wydaje się być bałagan. widzę cos niewklejone też, ale to chyba króciaki.
jedno foto bo ciocia z łóżka uciekła i tak dzielnie 4h wytrzymała to nie chciałam już męczyć :(
dzieki dziewczyny, że mi pomogłyście i dalej tu sie mną zajmujecie :)
jak tylko pomacałam te rzęski z mini palety to od razu widziałam różnice
niby 0,15 grubość a te sypane strasznie grube!
nowakowawanda, doliczyłam się 30 rzęs na oku. w ciągu 4 godzin powinnaś na początku (nawet zaraz po szkoleniu) założyć co najmniej 80. coś tu jest nie tak.... zastanawiam się tylko co... może kwestia większej ilości ćwiczeń...[/quote]
To moja PIERWSZA aplikacja - więc foto jeszcze ze szkolenia ;)
To tym bardziej powinno byc ich wiecej.
Dzisiejsze: 1:1 minki "na kota" i ślubne 2:1 noreczkami.
Coraz bardziej kocham lepić norki :D
wisienkakwspz Nadia miała mnie na myśli :P
Tak mi lepiej podchodzą tzn zależy to od oka raz kleję tak raz tak ,
pokazała to mi jedna z forumowiczek troszkę inaczej to zrobiła, także to... to mój mały eksperyment :D
Ostatnio jak kleiłam normalnie cały czas mi się przy nosie podnosiły a tu lux wszystko leży
a no widzisz wiesienko, violcias mnie uprzedziła. sorki, że Cię bezpodstawnie oskarżyłam o ożywanie silkopadów :D
Kasia ma rację, na szkoleniu powinno być tym bardziej więcej, ale to drobny szczegół. Nie wiemy przecież jak wyglądało szkolenie. Mniejsza o to. Czekamy na więcej prac ;)
jakie pająki? pająków tam nie ma ale za to jest parę innych byków.
widzę rzęsę wklejoną do powieki a to jest całkowicie niedopuszczalne.
postaraj się bardziej rozważnie miksować długości bo jakoś ładu w nich nie ma.
kąciki niewyklejone celowo, nie że zapomniałam :D ah i nie wszystkie rzęsy wyklejone,byłyśmy ograniczone czasowo
Załącznik 71850 Załącznik 71851
a tu kolejne
Załącznik 71852
Załącznik 71853
Niestety zdjęcie pokazujące rzęski przed jest prześwietlone fleszem. Tak naprawdę klientka swoje rzęsy naturalne ma bardzo grube i ładne :)
osobiście uważam, że mogłam troszkę inaczej wyprofilować oko klientki. założyłam 9 - 12. Myślę, że mogłam dodać 8, a większość 10tek zastąpić 9.
A Wy jak myślicie?
Patios, ja bym właśnie tak zrobiła, 8-12, z czego 12-tek tylko kilka sztuk, większość 10 zastąpiłabym właśnie na 9, dobrze myślisz :ok:
Podglądam na bieżąco Wasze poczynania rzęskowe, mimo że sama rzęs nie robię, ale noszę od niedawna :) i dzięki Wam widzę, że nie trafiam na najlepsze stylistki... teraz mam chociaż cienkie rzęski, ale tylko w dwóch długościach 9 i 11, kąciki niewyklejone do końca, no i chyba źle ogólnie poklejone, bo ciągle mi się wywracają i ciężko mi jest je ładnie ułożyć przy rozczesywaniu. Może któraś z Was jest z Wielkopolski, Konina lub niedalekich okolic? ;)
Dla tych, którzy tego nie widzą:
A co do ilości 12stek na pewno następnym razem dam ich mniej:)
Kiwaczek, no tak, bo Ala nie lubi mieć wyklejonych kącików ;)
Patios, przepraszam a le po czym widzisz że można by inaczej wyprofilować oko skoro nie ma zdjęcia na otwartym? Nieraz na zamkniętym trzeba stworzyć coś niezgodnego z zasadami stylizacji aby na otwartym wyszło pięknie ;)