Witam wszystkie nowe maniaczki pazurkowe na forum napewno znajdziecie tu duzo informacji i inspiracji ;)
Printable View
Witam wszystkie nowe maniaczki pazurkowe na forum napewno znajdziecie tu duzo informacji i inspiracji ;)
witamy kolejne forumki :D
witamy, witamy.:)
Witam! :macham:
Nazywam sie Weronika mam 22 lata. Ukonczylam 3 letnie studia na kierunku kosmetologia. Juz prawie 4 lata zajmuje sie stylizacja paznokci i dzieki tej stronie :ok: mam nadzieje zdobyc maximum ciekawostek i nowości :cwaniak2: ;))
POZDRAWIAM WSZYSKICH! :papa:
Witamy.:)
weronisiaaa88s tutaj bardzo dużo wyczytasz ciekawostek.:)
Ja też się nie przywitałam z Wami :) Ale przyznaje bez bicia że dopiero teraz zauważyłam tą stronkę :p :) Mam na imię Aśka i mam 18 lat, kurs na przedłużanie paznokci skończyłam ok. rok temu i od tej pory zaczęłam zabawę z pazurkami jeśli chodzi o robienie paznokci na kimś.
No to nie jesteś :P heheh
Witam nowe forumki;) :kwiatek:
Witamy :):przytul::piatka:
Witamy na forum :D
Witam.
Jestem tutaj nowa.
Bardzo spodobało mi się to forum, więc postanowiłam że zapiszę się.
Interesuje mnie zdobienie paznokci i mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele ciekawych informacji i porad, by poszerzyć swoją wiedzę na ciekawe tematy (żel,akryl) i zacząć robić coś innego niż tylko zdobienie lakierami na naturalnych paznokciach.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)
Ann wyczytasz tu co Cię interesuje.:)
ja sama dzięki temu forum zaczęłam robić lepiej paznokcie.:) z tych co trzy dni temu sobie sama robiłam jestem bardzo zadowolona.:D
Hej dziewuszki:) Z nami nie będziecie się nudzić... Nie ma takiego drugiego forum, nawet te made in rusia przed nami klękają, a to na dobry początek znajomości::kwiatek:
Witaj Ann :)
Witam, jestem początkująca, myślę że dowiem się od was wielu zasad o paznokciach i uzyskam dobre rady.Narazie nie potrafię nic i nie wiem od czego zacząć.Pozdrawiam.
Forum jest świetne więc na pewno dużo możesz informacji wyciągnąć :)
witam kolejne nowe forumowiczki.:)
Witam wszystkich
to mój pierwszy post ale nie ostatni bo zostaje tu na stałe :D
czesc wszystkim
jestem natalia i milo mi was poznac:)
zapisalam sie do forum bo kreci mnie zdobienie paznokci co prawda dopiero zaczynam ale mysle ze bedzie fajnie:))
mysle ze dowiem sie tu wiele roznych ciekawych rzeczy na temat zdobien:))
pozdrawiam:)
Witamy w gronie szlonych forumowiczek dziewczyny!
Pupi19 Witam :)
Misiulka Witam :)
Witam wszystkie nowe forumkowiczki!!!!!!!!!:kwiatek: