Karola ale kolorek :wow: wow....:D
Printable View
Karola ale kolorek :wow: wow....:D
ciekawe czy ja wytrzymam :skacze: bo żelik czeka na półeczce ^_^
Karola świetny kolorek ;)
Ja miałam taki kolor u stóp w zeszłym roku w wakacje i świetnie się prezentuje z opalenizna :D
Cóż za oczoje**bki :) kolorek rozbrajający :)
wow ale kolor :D ja bym nie miała odwagi :D:P
uwielbiam tai roz :skacze::skacze::skacze:
Zgadzam się z laskami,że pazurki bija po oczkach :wow:Będziesz przyciągała uwagę :D
Dzisiejsze pazurki :)
Załącznik 20343
słodkie^_^
Emilko bardzo ladne,dokladnie wszytsko wifdac,jak ty robiesz te fotki?ja nie potrafie dokladnej fotografii wykonac,czytalam tu na forum,ale i tak nie umiem komorki odpowiednio ustawic
Emilko piękne cieniowanko :)
fotki robię cyfrówką - te zdjęcie robiłam akurat na balkonie bo światło od lampy nie wystarczyło :D z reguły tak ustawiam sobie lampę że wychodzą dobrze fotki, no a czasami muszę skorzystać ze światła dziennego :)
A co do ustawień to różnie - czasami robię na makro czasami normalnie...zależy jak mi ostrość złapie :)
Emilia B., pięknie Ci wyszło :) niby słodkie, ale jednak nie za bardzo i takie delikatne się wydają... Cuda.! :D
oj moje ulubione kolorki Emilko! piekne sa :D
Emilia sliczny róż :)
Emilko bardzo ładne cieniowanie i takie landrynkowe
Dziękuje kochane za miłe słówka :) pazurki w rzeczywistości sa troszkę żywsze i bardziej błyszczą plastry miodu :) ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona, klientka jeszcze bardziej :P no i nareszcie powoli zaczyna się sezon letni= mniej frenchy,więcej szaleństw :D
a to moje napaćkane krzywulce :huh:
http://forum.wzorki.info/members/305...icture9335.jpg
ładne - już je kiedyś gdzieś wrzucałaś :)
Emilko, ja musze normalnie zapytac co to sa za akrylki pocieniowane na tych pazurach, bo wrecz napatrzec sie nie moge :D :D
nieszkam- bardzo ładne, cudne połaczenie brokacik=kwiatuch:good: