Ode mnie również gratulacje kurko, wiem co to znaczy duże dziecko mój synek miał 4,5 kg więc wiem jak to jest , jeszcze raz wielkie gratki i czekamy na jakieś foteczki :)
Printable View
Ode mnie również gratulacje kurko, wiem co to znaczy duże dziecko mój synek miał 4,5 kg więc wiem jak to jest , jeszcze raz wielkie gratki i czekamy na jakieś foteczki :)
serdeczne gratulacje kurko !!!!!!!:kwiatek:
Ode mnie również serdeczne gratulacje!! Kura :*:* i :*:* dla Małej :D
kurko ja rownież gratuluje, dzielka kokoszka:D duze dzieciatko fakt, moja mama urodzila 5 takich olbrzymow, teraz takie duzoe dzieci to rzadko sie rodza.
ja też gratuluję Kurko;]
ja też chciałam pogratulować baaardzo :D mam nadzieje że mała spokojna i nie da ci bardzo popalić :P
Kurko ogromne gratulacje....dla Ciebie i Malenkiej Zosi:)...no waga imponująca....
Kuraaaaaaaa ja wiedzialam ze ty moja kolezanka jestes nie tylko forumowa :) nawet dzieci podobnych gabarytow hihihihihi :)
gratulacje moja kochana kurko :):kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Nie doczekalyscie sie zdjec na skuterze z kura z brzuchem:( sie rozsypalam:)
Dziekuje wszystkim za zyczenia i gratulacje
dementuje, mala kura wazy 4370, pierwsza wage podala mi oszalala polozna i tak tez napisalam do dziewczyn, potem tusce podalam wage wlasciwą,
urodzila się w sobotę o 10:13 cesarka, teraz jest zle, ale samo wyjęcie z brzucha to niesmoawite przezyciem, kazali mi nie opowiadac kawałów o chirurgach na stole operacyjnym.... ale brechtali razem ze mną:)
a tu macie Kurę Zofię:skacze: foty ze szpitala, z samochodu i z moim starszym synem,(wykapalam, nakarmilam, ale juz " odbic" nie dalam rady
to z samochodu w foteliku od samaron przede wszystkim i dziewczyn:) po dwoch dobach zwiałam.. nienawidze szpitali
O jaaaa kura, ale słodziutka, i jaka gęstwina na głowie :D
Piękna Zosia, mogę swojego w konkury szykować? ;)
Kurko ale Ona cudowna!! Schrupciała bym taki słodki malutki pączuszek !!
Aaaa jaka słodka mała kurka!:) a jaką ma bujną czuprynkę :)) GRATKI KURKO :*:*:* niech się zdrowo chowa :kwiatek:
No cudna, Kura zazdroszcze :)
Niech sie zdrowo chowa :kwiatek:
Kurcia piękna mała lwica!! cudna niunia i takie włoski słodkie :love: gratuluje takiej ślicznej perełki :kwiatek::ok:
Zosia jest BOSKA!! A Dobo jak ładnie wygląda z dzidzią :D Kura po raz tysięczny gratuluję :*
kurko gratki, Zosienka cudna, az sie ja schrupac chce:D
słodziutka:D
Sliczna niunia a czupryka nieziemska :)
jajks ale slodziak.....sliczna jest :) i ta burza wloskow na glowie...cudna:)
jaka boska grzywa! :) cudna niunia :)
no nie moge, co za rozkoszna mala kureczka;) gratuluje i oby zdrowo sie chowała;) naprawde super kawał baby;)
Kura, włosy włosami (ma ich więcej niż dwuletnia dziewczynka, której jestem nianią :o ),
jest śliczna i wiesz co zauważyłam ? :D
że ma ładną i smukłą płytkę paznokcia hehe :skacze:
Kurko, GRATULUJĘ! Malutka jest przesłodka, niech rośnie zdrowo!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Uwaga chwalę się :D
Byłam wczoraj na minutę u Kury po graty, miałam wejść i wyjść ale zerknęłam na małą!!
Słuchajcie dziewczyny jaka ona piękna!! Na zdjęciach jest ładna ale na żywo jest prze, prze, przepiękna!!
Kura przepiękne to Twoje małe cudo:love::love:.