na początku może tak ale jak poćwiczysz to zobaczysz jakie przyjemne jest lepienie kwiatuchów:)
Printable View
na początku może tak ale jak poćwiczysz to zobaczysz jakie przyjemne jest lepienie kwiatuchów:)
sliczne te wasze male kwiatuszki ale to wiecie :D ;) :kwiatek:
a to moje probowalam stworzyc roze ;P ciut nie wyszla i moj pendrive bo brzydko wygladal z reklama szkoly wiec napackalam kwiatuchy :D
Asik bomba te kwiatuchy a różyczka brak słów:o
Róża fajniusia i kwiatuszki śliczniusie ....:) Ja chyba muszę coś nalepić hi hi hi
Asik śliczne ten żółty piękny ! :) :love:
asik bardzo ladne kwiatuszki ;)
różyczka pierwsza klasa :slina:
Asik, kwiatuchy mistrzowskie :szczena: :ok:
Asik, no co Ty, fajnie wyszła Ci ta różyczka, mi się tam podoba, może dlatego że sama nie umiem :D A pendrive też ozdobiony super.
dziewczyny piękne kwiatuszki robicie :)
a tu mój ;)
Załącznik 34330
Kwiatuszek bardzo ładny :ok:
Dwie małe rady jeśli pozwolisz :) zdobienie jest ciut za duże w stosunku do długości tego pazurka na którym się znajduje - postaraj się zminiaturyzować tego kwiatuszka całośc będzie wtedy subtelniejsza . A druga rzecz to polecam Ci gorąco podmalowywanie akrylowych zdobień farbami akrylowymi lub cieniowanie płatków innym kolorem akrylu - oba te zabiegi spowodują , że kwiatuszek będzie wyraźniejszy płatki nie będą się zlewać a całość zyska na głębi .
Powodzenia :*
Dziekuje wam dziewczyny ;**
elax ladny ten Twoj kwiatuszek ;* :kwiatek:
Asik śliczne kwiatuchy:ok:
Asik, śliczne kwiatuszki!!
No to daje nowe kwiatuszki jeszcze swieze :P ale nie z ogrodka :D:D
:kwiatek:
Asik, kiedy Ty się zdążyłaś tak wyćwiczyć!? Coraz lepsze Ci wychodzą ;)
Asik super kwiatuchy fajnie Ci już wychodzą:ok:
moja pierwsza proba z akrylem :) co sądzicie? chciałabym się nauczyć robic takie slicne kwiatki jak Wy robicie.
madziula90 moim zdaniem SUPER jak na pierwszy raz. Jakbyś zobaczyła moje pierwsze to byś padła ze śmiechu. Na szczęście dla zdrowia ludzkości nie mam ich zdjęcia ;P
Asik się rozszalała :D Super :ok:
Dzięki. Będę dużo ćwiczyć :)
Widzę, że coraz śmielej poczynacie sobie z akrylem, wreszcie:D
bardzo fajnie Wam to wychodzi, czekam na dalsze "ulepki" :D
i ja swoje nowe kwiatki wstawie:)
Milenka sliczne kwiatuszki :love: ostatnio próbowałam zrobić takie jak masz na prawej ręce ale nic mi nie wyszło :torba:
dziewczyny wasze kwiatuszki sa niesamowite :)
ja nie potrafię ulepić nic sensownego ... jak teraz sie naoglądałam waszych prac to chyba zabiorę za ćwiczenia :) i będę prosiła o rady
udało mi sie zrobić cos takiego....prosze o poradę co jest źle?
na pewno są chyba zbyt wypukłe:/: