-
Odp: Witam wszystkich
Witam wszystkich, mam na imie Natalia, mam 24 lata. Mam 4 letnia coreczke i za 10 tyg bede miec w domu 2 malenstwo. Stylizacja paznokci zajmuje sie od czerwca 2012 roku, na razie tylko sobie robie i siostrom ale mam zamiar zapisac sie na kurs i doskonalic swoje zdolnosci, moje marzenie? miec swoj wlasny maly salonik :)
-
Witam serdecznie wszystkich :) z zawodu jestem kosmetologiem, który uwielbia robić zabiegi złuszczające :D Od 2lat moją pasją jest również przedłużanie rzęs.
W tym roku biorę ślub i już nie mogę się doczekać :skacze:
-
Nati i Megi witamy Was na forum :) zapraszamy do udzielania sie w watkach :)
http://forum.wzorki.info/uczucia/836...tml#post377735
-
Gratuluje, tak jak pisała nanami7 jest wątek również na temat ślubów.Mamy nadzieję,że się pochwalisz swoimi przygotowaniami ;)
-
Witam wszystkie nowe duszyczki
-
Witajcie dziewczyny :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
ale dużo nowych twarzy
miło że jesteście z nami :)
-
-
I ja się witam po raz pierwszy^_^ O paznokcie dbałam od zawsze, a od niedawna bardziej na serio. Przede mną kurs stylizacji na żelu ^_^
-
Chantelle witamy cieplutko :) ruszaj na kurs i uzupełniaj wiedzę czytając forum :) na pewno znajdziesz duuuużo ciekawych rad i pomysłów ;)
-
yhym, studiuję namiętnie to co tutaj naskrobałyście - inne fora też obskoczyłam^_^ ale chyba tylko tutaj jeszcze cokolwiek się dzieje i...widzę duuużo fachowców :skacze:
-
-
-
Cześć wszystkim :) Jestem Justyna, natknęłam się na to forum przypadkiem w trakcie poszukiwań wiadomości o stylizacji paznokci i postanowiłam się dołączyć :) Bardzo się interesuję tym tematem, ukończyłam na razie tylko jeden kurs odnośnie metody żelowej, ale mam zamiar pogłębiać swoją wiedzę, aby nie próbować tylko na sobie, ale też móc sprawić komuś przyjemność z posiadania ładnie ozdobionych dłoni.
-
Witam i serdecznie wszystkich pozdrawiam:)
-
witam wszystkich !:przytul:
więcej nas więcej nas do robienia...... paznokci! :lol::haha:
-
-
ile nowych twarzyczek !!
witam wszystkie nowe forumki :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek:
-
Witam wszystkich mam na imię Magda i mam 18 lat. :wstydek:
-
-
Ja też się kulturalnie przywitam! :)
-
Witamy , witamy :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Ja też witam wszystkie nowe forumki :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
i ja przyłączam się do powitań :)
-
witajcie dziewczyny! w temacie pazurków dopiero się uczę, dlatego na razie będę Was głównie podglądać :)
-
-
Witam wszystkie miłe Panie :) Nazywam się Agnieszka. Moja przygoda z paznokciami dopiero się zaczyna i nie ukrywam,że właśnie tutaj będę szukać pomocy.
-
Witam mam na imię Aneta ,miło mi że do was dołączam,przyznam się że wchodziłam tu jako gość i dużo się od was nauczyłam i mam nadzieję że jeszcze dużo nauczę :) dlatego zakładam tu swój profil :) (oj będę pytać i was męczyć) :( Ja zajmuję się przedłużaniem rzęs i wszystko co z rzęskami związane typu trwała,henna,myślę że będę mogła z wami podzielić się swoją zdobytą wiedzą jak i będę liczyć na waszą pomoc :) jestem początkującą manicurzystką i w tej dziedzinie będę mieć najwięcej pytań.pozdrawiam
-
Agnieszka, Aneta witamy gorąco :))) :przytul:
-
Cześć dziewczyny.
Znalazłam forum szukając informacji o paznokciach akrylowych i tak wyszło, że aż się tu zalogowałam.
Jestem samoukiem i w zasadzie dopiero zaczynam się uczyć i "błądzić" po forum.
-
-
[/COLOR]Cześć wszystkim nazywam się Beata i dopiero zaczynam z pazuraki mam nadzieje że znajde dużo ciekawych rzeczy w tym forum :)
-
czesc wszystkim nowym Forumkom:D
-
Witamy i gorąco pozdrawiamy :)
-
Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem samoukiem i pazurki robię na razie tylko sobie :)
-
Cześć :D
Mam na imię Kinga, mam 25 lat i pracuję jako nauczyciel w przedszkolu. Mam za sobą etap pazurków żelowych, ale zarzuciłam je (lampa i walizka stoją w kącie) na rzecz zdobienia własnych. Jeśli to możliwe, staram się, żeby na moich paznokciach znalazły się wzorki zgodne z tematem kompleksowym, czyli czymś, o czym rozmawiamy w danym tygodniu w przedszkolu. Dzieciaki mają wtedy sporo frajdy. Od kilku ostatnich designów staram się je fotografować. Żałuję, że nie zaczęłam robić tego wcześniej, bo nie uwieczniłam np. świetnych świnek z Angry Birds namalowanych specjalnie dla dzieciaków. ;( Jestem tu, żeby pokazać moje wzorki i czerpać inspiracje od Was.
-
Serdecznie zapraszam wszystkich do dyskusji. By dodać smaczku powiem, że jestem mężczyzną :)
-
Borysiowy witami, miło ze zechciałes poszerzyc skromne grona mezczyzn na tym forum:)
-
Witam wszystkich! :)
Postanowiłam się w końcu przywitać, bo jak na razie tylko przeglądałam forum i jest świetne, można naprawdę się zaczytać. A ja chłonę wszystko jak gąbka. :)
Aktualnie jestem na 3 semestrze technika usług kosmetycznych, w zasadzie zawsze "kręciła" mnie tematyka paznokci ale...dopiero teraz zakupiłam lampę UV i chciałabym zacząć od hybrydek. ^_^ A co dalej, to się zobaczy. :)
-
ooo mamy kolejnego faceta na forum :D hihi
witam wszystkich :)
-
Witamy... witamy serdecznie.... ayame1983 Borysiowy beatka93 krufka Anuśka yunka i wszystkich ktorych pominelam... :)
Będąc na tym forum nieczego nie pozałujecie... czytania tutaj starczy na długie miesiące i mozna się świetnie podszkolic... podzielić opiniami spostrzezeniami i takie tam :D U mnie nie ma dnia zebym nie myszkowala po forum hehe :ok:
AAaaaa no i miło że mamy kolejnego faceta :skacze: