Edit - piękny french, też bym taki chciała :D muszę poćwiczyć to może kiedyś się uda :p
Printable View
Edit - piękny french, też bym taki chciała :D muszę poćwiczyć to może kiedyś się uda :p
Edit :wow: chyba skradne pomysł ze zdobieniem;) Bardzo ładne!:)
edit piękny!! jak ty to robisz he he :P
Emilia, bardo ladne, delikatne.... co tu dodac
Korcie tez juz chwalilam w innym poscie i uwazam, ze na slub sa jak najbardziej ok.
Edit, bardzo podoba mi sie to zdobienie...sliczne no...
kelli,dziekuję:*
Emilia B.,Dziękuję:*Jak ty to robisz;)
madzialenkabuziaczekDziękuję:*Kradnij sobie jak Ci sie podoba;)
kasiulka81Dziekuję:*Jak bedziesz ćwiczyła to będzie Ci wychodziła lepiej niz mi:D
Edit - tradycyjnie nic nie powiem :P nie mam nawet do czego sie przyczepic :)
swietnie...
myslalas o kursie na stylistke i pracy w tym zawodzie ? :)
rudzia1985Dziekuję:*Co do pytanka:DTak myslałam o kursie i o pracy w tym zawodzie,bo juz wkrótce mam stracić posadkę w sklepie i zamierzam uderzyc w kierunku który mnie bardziej satysfakcjonuje:DCzyli pazurki i makijaże:DA dalczego pytasz?
bo stwierdzam, ze sie kobieto marnujesz w sklepie ( obojetnie jaki by to nie byl ) i Twoim powolaniem jest robie pazurkow, podobnie jak Woszczur, a jesli Cie to satysfakcjonuje to tym bardziej nie ma sie nad czym zastanawiac i brac sie za kursik :)
edit7715 -piekniutkie!!!:ok:
to były moje pierwsze ślubne :) panna młoda nawet się nie przyznała ,że to będą pazurki na jej własny ślub ... :(:(
chciała bardzo skromne ,ale lekko świecące i coś od fioletu więc też to dostała :) http://i.pinger.pl/pgr178/17631c1900...oskaa+page.JPG
Truskaweczko troszke górzaste te twoje pazurki widac po tym jak sie swiatlo łamie na jednym z paluszkow, troszke ta budowe musisz jeszcze poćwiczyć ale ogólnie pazurki urokliwe, ja strasznie lubię mieniace pylki na mleczakach bo daje to piękny naturalny efekt, z nutka blasku :) Pomysl nawet nawet:)
całkiem fajne pazurki, ale szkoda, że nie powiedziała, że na ślub, bo te cyrkonie mi się jakoś nie widzą dla Młodej...Ale końcóweczka taka fajna, błyszcząca:love:
Edit bardzo mi się podobają Twoje frenche, a najbardziej te delikatne zdobienia na nich.
Truskaweczka ładne, ale budowa troszkę do dopracowania, i szkoda,że właśnie nie powiedziała że to na ślub;)
truskaweczka99, zdobienie bardzo urokliwe :)
truskaweczka dziewczyny już opisały niedociągnięcia a i tak ładnie wyglądają sa takie delikatne:)
truskaweczka ładne - dziewczyny już napisały co do poprawy więc ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz ;)
Mi też się bardzo podobają bardzo delikatne.:) super
Śliczne pazurki :) jednak zgodzę się z madzialenkabuziaczek , że fioletowe kwiatuchy nie pasują do ślubnego zdobienia :] Ale jeśli pomijając to ,to bardzo ładne. Są delikatne i naturalnie wyglądające :)
ni ładniutkie ale rzeczywiście kwiatki troszkę nie pasują chyba że suknia miała jakąś fioletową wstawkę teraz co niektóre sukienki takie mają, a ja mam tylko takiego frenchyka
---------- Dodano o godzinie 01:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:08 ----------
ups zdjęcie mi nie weszło kolejna próba
---------- Dodano o godzinie 01:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:11 ----------
teraz musi wejść jak nie to trudno innym razem dodam nie wiem co się dzieje
Linka tu sprawdz http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomosci.html
rudzia teraz próbuję tak jak ty polecasz wkleic zdjecie, no to sprawdzmy
jupi udało się dzięki rudzia
Ogólne wrażenie pozytywne, ale musisz popracować nad budowa, no i frenchyk to musi być końcówka tylko a nie do połowy płytki:*
takie tipsy dlatego zawsze jak je robię to wrzucę coś na linię uśmiechu
to czas przerzucić się na samodzielnego frencha a nie tipsowego:*
o kurcze z tym będzie mały problem bo to pewnie strasznie krzywo powychodzą ale dziękuje z radę na pewno spróbuję bo w końcu trening czyni mistrza :)
linka - trzeba popracować nad budową (boczki, wierzch pazurka) i za tipsy french to :aty: samemu żelem lub akrylem uśmiech robić. Na początku będzie różnie wychodził ale zobaczysz szybko się wprawisz :) :ok:
Tipsy french to zgroza :D Zwłaszcza ta początek. Raz zrobiłam sobię , w sumie na początku przygody z pazurkami ... i dosłownie tak okropne pazury to mi nigdy nie wyszły ! ... :porazka: Pokazałabym wam zdjęcie, ale się wstydzę :leze: hahahahahahahahaha nie polecam totalnie . . . Najlepiej mleczny tipsik albo forma i bialutki niczym śnieżek żelik :) budujemy ładną linię uśmiechu, paluszek na 15 sec. do lampy żeby nie spłynęło i tak po kolei pozostałe , po wykonaniu rączki na 165 sec. do lampki i jest pięknie ! :)
ja też "zerwałam" z tipsami frencz, ale jednak ostatnio je użyłam iż miałam lenia i nie wyszło tak jak bym chciała dlatego nigdy więcej tipsów frencz;) dobre powiedzenie że "dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi" ;)
Linka tak jak piszą dziewczyny żelem lub akrylem końcóweczke robić 1/3 długości pazurka i budowę poćwicz kochana no ale ćwicz ćwicz a napewno będzie dobrze;)
Witam
kilka moich prac xxx
z checia poczytam wasze opinie. Szczegolnie te konstruktywne
Przepraszam za moj jezyk polski.:/:
Emilka wiem ze w koncu sie naucze ale i tak widze ze musze sie na kursik wzbrac zebz mnie ktos za lapke zlapal i poprowadzil mzsle ze to duzo pomaga:]
niunia pierwsze są bardzo ładne, popracuj nad głębszą linią uśmiechu będzie ładniej wyglądało
ładne zdobienia:ok:
dziekuje Madziu
nastepne beda z pieknym usmiechem, to cenna wskazowka.
Ciesze sie ze wstawilam tu zdjecia w ten sposob bede mogla poprawiac bledy xxx
Co do zdobien zawsze lubilam malowac teraz biore sie za farbki akrylowe. moze niedlugo uda mi sie jakies zrobic.
Jestem ciekawa jak wyjdzie ci malowanie farbkami;)
kredkami umiem twiorzyc sudenka na papierz :P a farbkami zobaczymy
Niunia ładne seciki :ok:
ja bym bardziej french uśmiechnęła
niunia śliczne są mi się podobają taki prosty french też świetnie wygląda