Witam, 2 tyg temu ukończyłam kurs przedłużania rzęs metodą 1;1 ;p Załączam poniżej zdjęcia moich aplikacji, liczę na cenne uwagi i wskazówki :D
Printable View
Witam, 2 tyg temu ukończyłam kurs przedłużania rzęs metodą 1;1 ;p Załączam poniżej zdjęcia moich aplikacji, liczę na cenne uwagi i wskazówki :D
Hej jestem nowa na forum. Stylizacja zajmuje się półtora roku, mam własny salon w Niemczech w Hannover i to co tu się dzieje to jest tragedia.......pełno pseudo stylistek jeden z cenami kosmicznie wysokimi drugie z cenami tak niskimi ze cena mówi sama za siebie. Minimum raz w tygodniu mam dziewczynę niezadowolona z innej stylistyki która przychodzi do mnie na poprawki. Z drugiej strony uwielbiam po stylizacji uśmiech na twarzy dziewczyn oraz szczere podziękowanie <3
Claudia to łza szczęścia :ok::D
Dokładnie tak ta Dziewczyna była tu już tak zrażona do stylistek ze zanim jej zrobiłam powiedziała że to jej ostatnie podjecie :) ale jednak nie dzwoniła do mnie pisała że mi dziękuje i co ? hehe dwa dni temu po miesiącu dokładnym miesiącu przyjechała na dopełnienie! miała prawie wszystkie rzęski !!!! na swoim miejscu <3
Hej!
Tydzień temu skończyłam kurs metodą 1:1, pierwszą aplikacje robiłam na modelce.
Przesyłam drugą prace - ćwiczyłam na mamie.:P Proszę o ocenę.;)
:D:D
Dziewczyny interesują mnie zdjęcia jak wygląda skręt c, c+, cc i d - jaka różnica, noszę aktualnie C, ale...chcialabym zwiększyć bez obaw, że będzie to wyglądać głupio i śmiesznie...:rolleyes: