Pupi, Misiulka :)
zapraszamy do lektury :kwiatek:
Printable View
Pupi, Misiulka :)
zapraszamy do lektury :kwiatek:
Dzień dobry! Witam wszystkich serdecznie mam na imię Kamila i mam nadzieję,że miło mi będzie gościć na forum!!:D
na pewno będzie miło :) witamy w naszym gronie :*
mam na imię justyna i mam 26 lat.pazurkami zajmuję się od niedawna i jest to moja pasja z przypadku,bo zaczełam sie tym zajmować za namową koleżanki.mam już pierwszy certyfikat szkolenia i mam nadzieję że będe miała ich więcej:)
Zapraszamy :)
Kamyczek :) miło będzie na 100% :)
Justi84 większość z nas zaczyna z przypadku :) A potem staje się to naszą codziennością :) Ja mam na razie 2 certyfikaty i też jestem głodna wiedzy :)
Witam Kobiety :) cieszę się że jest nas coraz więcej :)
Witam, i ja też tutaj trafiłam.Proszę o wyrozumiałość stylizacja paznokci to dla mnie nowość:) Od kilku dni czytam wasze wypowiedzi i od samego czytania staje się mądrzejsza;)
Oltana i o to chodzi ja też ciągle czytam :) Prawie ciągle siedzę na forum w wolnym czasie i czytam , czytam, i czytam :) I oczywiście piszę :D
Witaj w gronie forumowiczek :)
Witajcie dziewczyny!!!!:kwiatek:
Witamy ;)
Witamy :kooffa:
witamy, witamy.;)
hej,podoba mi się wasza stronka.zainteresowałam się stylizacją paznokci niecały rok temu,doskonale się cały czas w zdobieniu paznokci,od pażdziernika ide do szkoły żeby się więcej poduczyć,pozdrawiam wszystkich:D
Krysica ;) widzę, że Wielkopolska ;> a skąd dokładnie ?
Witamy na forum:) zapraszamy do prezentowania swoich prac :)
Witamy :)
Witam Wszystkie nowe forumowiczki :):):):):):):):)
:ok:
Witam wszystkich Forumowiczów :macham:
Liczę na rady z Waszej strony :)
Hej Marta ;) witamy i zapraszamy nie tylko do lektury, ale także do udzielania się i wklejania swoich prac :kwiatek:
Witaj Marto :) Forum Ci się na pewno spodoba :) Jest najlepsze :)
Serdecznie witamy na forum :D
Wita bardzo serdecznie nowych forumowiczów :)
Witajcie dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!:kwiatek:
Witam wszystkich :) Jestem studenką dietetyki. Jestem w trakcie kursu stylizacji paznokci metodą żelową i akrylową na tipsie i formie. Jak na razie pazurki, które robie mają wiele niedociągnięć ale liczę, że dzięki praktyce i forum będą coraz lepsze :)
witam wszystkich. Mam na imię Kaśka. Trafiłam na stronke przypadkiem, ale strasznie mi sie podoba. Kilka lat temu zrobilam kurs na paznokietki żelowe. Ale od jakiegoś czasu probuje swoich sił z akrylkiem. Niestety nie potrafie zrobic kwiatuszkow:(. Mam nadzieje ze dzieki Wam sie naucze przed zrobieniem kursu:). Pozdrawiam i zycze milego dnia:)
witajcie:skacze: