-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
Właśnie wróciłam z kursu-uff-teraz tylko czekam na wypłatę kupie co mi potrzeba i będe trenować(ofiara numer 1 mama:D).
Mam do was tylko jedno pytanie-pani na kursie twierdziła że najpopularniejsze są J(prawie proste) ewentualnie -B.
A z waszych postów wynika mi że większość z was klei na C?No i zgłupiałam jak to jest.
Jak tylko wgram zdjęcia z kursu to je wrzuce.
-
A now powiem Ci ze wiekszosc salonow tak klei J czemu?? nie wiem... i na wielu kursach ucza wlasnie by kleic J... bezpieczniej??? moze ale czy efektowniej?? zalezy jaki efekt chce uzyskac klientka no i jakie tez ma swoje rzesy chociaz jak sie uprze to nie ma rzeczy niemozliwych;)
wstyd sie przyznac ale ja nawet J nie mam w kuferku :P:torba:
-
No to ja miałam zupełnie inną informację - że najpopularniejsze jest C.
A oto moje 2-gie w życiu rzęski :P dł. 9,11,13, gr 0,25, w kącikach kolorowe rzęsy... Padam na tfasz xD
-
Ponawiam pytanko moje.
Dziewczyny możecie polecic i podpowiedziec gdzie w woj. Kujawsko-Pomorskim zrobic kurs na rzeski 1:1 Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie...
Może w bydgoszczy macie jakies kontakty. Ja mieszkam w okolicach inowrocławia w woj. kuj-pom.
Czy w naszych terenach odbywaja sie jakies warsztaty badź cos kolwiek??
-
-
A_now, na J te najczesciej uczą na kursie podstawowym, bo J ka to taki profil, ktory najlatwiej sie klei bo przylega bardzo duza powierzchnia do rzesy naturalnej, np prawie cale Trojmiasto klei na J kach w zwiazku z tym dla mnie J ka to profil "awaryjny" jest pare takich typów urody oka, ktore w J ce wygladaja dobrze, ale ich naprawde niewiele, wiekszosc dziewczyn wyklejonych J ką wygląda jak smutna przyciezkawa krowa:D:D
Nic nie widze z tych Twoich rzesek a_now, malo wyrazne zdjecia
Zuzaneczka juz jest ich wiecej, czemu taka grubosc:) Filmik ekstra, hyyyyy, masakra)
pinoczetka no cieniowane rzęsy, nie kolorowe tylko cieniowane, na czarno-niebiesko, albo czarno fioletowo, albo czarno-czerwono nie wiem, czy mogę wstawić(jak nie to neich admini usuną czesc postu), taka rzesa w świetle sztucznym i niesztucznym ciemnym wyglada jak zwykła czarna rzęsa, w świetle słonecznym delikatniuchno przebłyskuje kolor, ale naprawde minimalnie
-
sliczne te cieniowane rzeski są :) super na oku wyglądają :)
-
A_now kochana nic nie widać na tych fotkach. podkładki ewidentnie źle podłożone... a co do reszty to nie widać :(
Zołzella cieniowane są piekne :)
-
N9iestety nie udało mi się zrobić lepszych zdjęć.
Obie podkładki źle?Za daleko?
-
Za daleko podcina rzesy (lewa) jak widzialaś kąciki wewnętrzne?
-
Dzięki edytakon -no właśnie nie bardzo szły mi kąciki:(Teraz będe już inaczej kleić.
-
Trzeba dokladnie podklejać, to powiedzmy 30% sukcesu...
-
a ja sie napalilam na rzesy Y:) tylko musze o tym jeszce poczytac i pomyslec czy warto;) niech mnie jakas dobra kobieta przekieruje gdzie na forum moge znalezc cos o tym bo juz z pol godziny szukam i niemoge znalezc nic
-
Edusia jak na PW Ci napisalam nie mam pewnosci czy dostaniesz Y 0,20 lub grubsza, wiem ze SL mial 0,15, ale te rzesy wychodza stosunkowo bardzo drogo w porównaniu do noormalnych std.
-
Ewelina J. moze pokusisz sie na szkolenie u Edytakon, z tego co na forum widac swietny szkoleniowiec i do Poznania nie masz tak daleko. Nie zeby to byla jakas reklama, ale gdyby nie to ze ja mam taki kawal to bym tez pojechala :(
-
;)a to moja trochę niedorobiona koleżanka-chodzi o rzęsy- koleżanka jak najbardziej jest ok
http://images50.fotosik.pl/1266/47dbdf9d1015890bm.png
Edytka - dzieki paczuszka jest a rzęsiorki śliczne , a te cyrkonie no miodzio tylko takie malutkie jak ja mam je wkleić?
a co do kursu ja też jestem z kujawsko-pomorskiego do edzi jakieś 150km no może więcej i byłam i nie żałuję- daleko nie jest
A dziewczyny jak przedłużacie dolne rzęski jak już ktoś bardzo chce..tyle, że na kleju dla wrażliwców to wiem separować raczej nie chyba nie wiem cholipka? do każdej rzęsy się przykleja ? i jaką długość? plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pomóżta;-)
-
[quote=loginka;315240]Ewelina J. moze pokusisz sie na szkolenie u Edytakon, z tego co na forum widac swietny szkoleniowiec i do Poznania nie masz tak daleko. Nie zeby to byla jakas reklama, ale gdyby nie to ze ja mam taki kawal to bym tez pojechala :([/quote
ja mialam szczescie bo Edyta do krakowa przyjechala:skacze:.
-
Kto wie moze i mnie dosiegnie ten zaszczyt ;)
Wlasnei widzialam ze Edyta byla calkiem niedawno w Krakowie, ale ja niestety nie czytalam tego tematu tak instensywnie jak teraz i mi przeszla okazja kolo nosa ;(
-
Oszalałyście wszystkie no... czy ja mam tu się czerwienić co wejdę :) Laski kurs jak kurs :)
-
:PEdytka nie bądź taka skromna wiesz.. kurs kursem , ale człowiek, który go przeprowadza-właściwie kobitka- to też się wyróżnia .. i wiedzą i doświadczeniem no i podejściem do kursanta itd. a ja miałam przyjemność kurs odbyć u Ciebie i poznać Cię troszeczkę-równa baba:skacze: a i po kursie służysz radą pomocą-nom to się wywazeliniłam hihi
a tu moja kochana sis -skubaczka do potęgi już z cyrkonia i kolorowymi-wieśniara:leze:
http://images38.fotosik.pl/1246/2cbf44c7c1c75705m.png
http://images49.fotosik.pl/1210/d2e7bba4c585ec72m.png
-
Swietne rzeski sylwia no troche wiocha, z tymi kolorowymi, ale co tam(zaaarcik naturalnie)
Ty sie nie czerwień Edyta, Dobrze szkolisz, a kto był szkolony przez Ciebie potwierdzi.
a tu, żeby nie było za słodko.... ofiara grupona . Rzęsy za 69 zlotych, czyli dla Pani "stylistki" z salonu z Gdańska jakies 40 złotych na rękę.... sprzedała franca 250 gruponów, oczywiscie laski waliły drzwiami i oknami i żałowały, że się nie dostały(czytalam opinię i te żale, że: ooo ja nie zdążyłąm, ooo wszystkie wykupione, ooo jestem zapisana na styczeń, ale moja mama nie zdązyła kliknąć) Rzęsy pani wykonuje w.. 40 minut, pochwaliła się mojej "ofierze", że jest 13 ta klientką tego dnia:wow::wow:, dla mnie to był nieumiejętnie zrobiony Quick Lash, czy jak tam wolicie-Blink , babeczkę bolało, ciągnęło tak, że jak sama mówiła, nie mogła się na pracy w biurze skupić, po trzech dniach przestało ciągnąć, wiec się kobitka uspokoiła, zaczęło ciągnąć znów po tygodniu..Dlaczego zapytacie? Ano dlatego, że rzęsy zaczęły się wymieniać, a jak się zaczęły wymieniać to chciały odpaść od powieki, wypadając ciągnęły za sobą te, które jeszcze wypaść nie zamierzały, kobitka zaczęła wyciągać rzęsy w takiej proporcji: 5, 6 naturalnych jedna syntetyczna. Może tego sklejenia nie widać, ale sklejone były na maksa, dobrze, ze to były 0,15 tki
Nie zrobiłam foty po ściągnęciu, niestety, a szkoda, bo rzęsy naturalne były jak zęby rekina.. gęscioch przerwa, gęscioch przerwa. Zagęściłam 2:1 i nie norką:skacze:, więc nie skasowałam Pani jak za norki:skacze:, przeszczęśliwa była bardzo, wzięła plik wizytówek, czy się cieszyc? W sumie troche tak, ale bardziej martwić... ile babek nie wróci juz do nikogo na przedłużanie rzęs po takim zabiegu....
-
O Boze ja mam nadzieje ze ja takiego paskudztwa nie robie.
Kura ,twoja praca Jak zwykle perfekcyjna!!
-
U mnie na uczelni (studiuję kosmetologię, laski raczej bardziej z tych kasiastych i ceniacych sobie dobre firmy i jakość usług) panuje opinia, że po co dawać 150, 200 czy jeszcze więcej zł na rzęsy skoro to samo zrobi się za 70 zł na grouponie czy innych okazikach, już pomijając produkty na których się robi. I można tak w koło Macieju mówić i przekonywać, ale po co... przecież wszystkie wiedzą lepiej i co ja się znam :D Przecież mam złe intencje, chce je na siłe werbować do siebie (w ogole sie na ten temat nie odzywam) i z góry jest zalożone, że jeśli biorę 150 zł za założenie to jest to gruba przesada i mam przebice 500 % co jest totalną bzdurą. A potem takie panie się albo zrażają całkowicie, albo przychodzą biedne z miną 'kobieto ratuj'. Nie chcę generalizować ale większość gruponowych przypadków które ja spotkałam mają na oczach cos takiego (no bo jak to inaczej nazwać) jak pokazała dzikakura. Z reszta takie aplikacje zdarzyc się mogą zawsze, nawet jeśli się zapłaciło 200 zł, ale to już inna bajka...
Kurko piękne rzęski, tylko się cieszyć z takiej klientki, na pewno wróci do Ciebie i przyprowadzi 15 innych koleżanek :) :kwiatek:
-
Odp: [Zdjęcia] Przedłużanie rzęs - galeria i komentarze
Najgorsze jest sciagniecie je tym plynem , moje biedactwa wygladaly marnie i musialam czekac z dobre 2 miesiace zanim nalorzylam tusz na rzesy , byly takie krotkie, sa jakies inne metody sciagania ? Widocznie moja kosmetyczka nie zadbala o moje oczy, po wyjsciu moje oczy wygladaly napuchniete i czerwone.
Ale trzymaly mi sie 3 miesiace z regularnymi dopelnianiami.
-
Odp: [Zdjęcia] Przedłużanie rzęs - galeria i komentarze
Wszystko zalezy jakiego płynu uzywasz. niektore nie szczypią