Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
Cytat:
Napisał
Kasiaczek
Emilko, ja musze normalnie zapytac co to sa za akrylki pocieniowane na tych pazurach, bo wrecz napatrzec sie nie moge :D :D
To tak: na samym końcu jest fioletowy akrylek od paznokietka naszego :), później wściekły neonowy róż i następnie akryl cover z opiłkami od Grafiti, i nim też delikatnie przeciągnęłam po całości :) no i jeszcze plasterki miodu :) Jak nie zapomnę zrobię kpk :)
aha i wszytsko jasne :D dziekuje bardzo :*
wkoncu cos odemnie-dawno nic nie wrzucalam
piękniusie szpicusie!! :ok:
noooo sa piekniste! :D perfekcja :)
Cytat:
Napisał
Emilia B.
To tak: na samym końcu jest fioletowy akrylek od paznokietka naszego :), później wściekły neonowy róż i następnie akryl cover z opiłkami od Grafiti, i nim też delikatnie przeciągnęłam po całości :) no i jeszcze plasterki miodu :) Jak nie zapomnę zrobię kpk :)
Było by bardzo fajnie, gdybyś zrobiła stepika, bo mi też bardzo podoba się ten "wzór" :)
ok skupię się w sobie i jutro max pojutrze porobie stepiki do kilku ,moich prac...jakby się do wtorku wieczora nie pojawiły to mnie :aty: i krzyczeć (tak to jest jak się ma sklerozę :D ). Na wszelki wypadek zapisze sobie w kalendarzu bo gdyby nie on to zginęłabym marnie :D:D
a ja patrzylam i w tym sklepiku nie ma takiego fioletowego akrylka hmmm no chyba, ze jestem slepa :P
był w paczuszce w nagrodę za 3 miejsce w konkursie frenchowym.... Ze sklepu ZBY-MAL :) kolorek boski tu jest http://www.zbymal.sklepna5.pl/pokaz_...7&cow1=4&str=3 nr 13 bodajże :)
aha hehe dziekuje Ci bardzo :* :* musze sobie zamowic :)
też planuje troszkę rzeczy pozamawiać bo na prawdę świetna jakość, a kolorki akrylków miodzio po prostu:love:
no wlasnie kolorki super, az sobie zrobie takie jak te Twoje tylko na dlugasnych szpickach, moge Emilko? :D
pewnie że tak :) nie ma co się pytać tylko robić :D
Rudi80 bardzo ladne!!!!!!
Rudi bardzo ladne,nie bede chyba monotematyczna jak poprosze o stepik?:D
rudi80 - kochana przepiękne :) to ja się dołączam do prośby o KPK :) :skacze:
rudi- zdolniacha vz ciebie:skacze:
podpisuje sie pod prozba o kpk:D
ja tez ja tez ;p kpk poprosze ;)
woszczur marudo jedna :aty::aty::aty::aty:tys chyba nieudanych paznokci nie widziala...
Iza jak zwykle nisko ocenia swoje prace - powinna dostac po dupie za to...
pazury jak najbardziej super, swietny kolor i jest co podziwiac :)