Choco :slina: extra kolory! :love:
Printable View
Choco :slina: extra kolory! :love:
choco super masy, teraz bedziesz mieszac:D:tany:
choco hmy fajne i chyba nie wszystkie mam ^_^
dzis kupiłam sobie trochę wiosny dla poprawienia nastroju :]
Mmmm... konwalie:rolleyes:
jak ja kocham konwalie :love: i jaśminnnn :love:
Total zazdraszczam wiosenki w domku :kwiatek:
mi dzis doszla ostatnia paczusia :D
a w niej formy zlote, formy zielone, pilniki, miseczki do manicure, cążki, frez karbidowy, żarówki do lampy i kopytko do skórek :D
coco super te masy, ta błękitna jest boska
Czoko! Duzo ich :D
Laski! Świetne zakupy.. zazdroznam... :*
Choco super kolorki....
to i ja wrzuce moje drobne zakupy:)
liscie, koraliki do kreciolkow:D i mase perlowa....jeszcze fimo ale nie obfocilam bo jestem na etapie ciecia:D
Wygrałam aukcję, piasek kolorowy :) 100 sztuk, zdjecie z aukcji:
http://img14.allegroimg.pl/photos/or.../74/1022127485
gattina ... dobry zakup :)
choco... te masy są świetne :) :D
minimouse, aukcja była, wygrałam ją i za 100 sztuk zapłąciłam 10,50 :) jestem zadowolona, kolory sie powtarzają to akurat bedzie jeden duży cały pojemniczek jednego koloru :)
gattina to świetny interes zrobiłaś :ok:
Nisia - bardzo fajne :)
A to moje dzisiejsze: lakiery(w realu ładniejsze kolorki), naklejki i pogromca cellulitu czy czego tam-w każdym bądź razie z miłą chęcią się pomasuje :haha:
dodam że każda z tych rzeczy kosztowała mnie aż 2 złote :D
Załącznik 22999Załącznik 23000
ja nie mogę nigdzie znaleźć takich tanich naklejek ;(
juz wiemy z jakiej firmy Emi kupuje naklejki :D
a to kupilam ja w czwartek na ebay.de, musialam jechac odebrac osobiscie
kosztowalo mnie to 50 euro czyli powiedzmy 200 zl, na wszystkich bokach byla brazowa okleina - nie wiem czemu- ale mi sie nie podobalo i sciagnelam nic nie uszkadzajac...jestem szczesliwa bo teraz mam normalnie w pokoju goscinnym :P
burdelik jeszcze jest bo nie wiem jak poukladac :P
rudzia ale to żadna tajemnica była :D chyba pójdę i tam wszystkie wykupie bo się boje że w końcu nie będzie i co ja biedny żuczek zrobię..:placz: :haha:
świetne mebelki ;)
Emilia ja tez takie naklejeczki mam kupowalam je po 1zl a teraz tez juz sa po 2zl:D.....chyba musze dokupic wiecej:D.....jak tak drozeja:skacze:
chocolata, powiem Ci, że to mój pierwszy zakup piasku, nie wydaje się aż tak bardzo gruboziarnisty. Jak będę coś z nim robic to pokaże efekty, chociaż na jednym paluchu, aby było widać :)
Nisia ale poszalałaś z masami, super
lakiery dostałam w prezencie
a żel itp.kupiłam dzisiaj (niestety naklejki za 3,50 <--- w sumie to i tak nie drogo)
mini fajne :) a u mnie takiego wzoru naklejek nie ma ;( he he
Nisia czy moglabys powiedziec gdzie kupilas taka ladna mase ???? :D
Własnie rozgryzam now komorke od Nnisii.. poki co klne bo za dlugie pazury mam na dotykowy hyyyy. Moze sie przyzwyczaje:]
http://img33.imageshack.us/img33/7061/dsc01203bw.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/1600/dsc01204rs.jpg
Choco ja w szpicach na cała forme daje rade na dotykowym:D mi tam w długich wygodniej:)