ja zrobiłam placuszki z jabłuszkiem :D zjadłam dwa i już nie mogę ale za to mąż i piesek zjedli połowę haha :D
Printable View
ja zrobiłam placuszki z jabłuszkiem :D zjadłam dwa i już nie mogę ale za to mąż i piesek zjedli połowę haha :D
szykuje się do pracy :)
a ja mam dzisiaj i jutro w szkole większość zastępstw i okienek i moja wspaniałomyślna mama stwierdziła, że bez sensu iść na dwie lekcje i resztę okienek i pozwoliła mi zostać, także nieoficjalnie zaczęłam już ferie :skacze: :skacze: :skacze:
a ja mam dziś tez wolne bo w salonie malowanko i mogę leniuchowac:) czytam AP i nail art i forum oczywiscie:)
czekam na korki z angielskiego.. a tak mi sie nie chce.. bo głowa mi peka i spac sie chce :(:(
Wróciłam z Jazdy Konnej, nogi włażą do tyłka, muszę zacząć malować kolczyki <a bardzo mi się chce oczywiście ^_^> no i idę spać . :) A o 18 na prawo jazdy ufff jaki zwariowany dzień.
siedze w salonie,czekam na klientke,a potem cos zjem bo glodna jestem troszke!
wcinam chaleczke i popijam kakałkiem :]
robię paznokcie na konkurs z różową wstążką i przy okazji krok po kroku ;)
A ja właśnie z moją trzy-letnią córunią ugotowałyśmy sobie ryż z mleczkiem i banankiem. Takie wczesne drugie śniadanko. Na szczęście lubi to danie to nie będzie marudzenia przy jedzeniu :skacze: Idziemy jeść...
ja zaraz bede myla wloski i lece do pracy :) Na szczęście piątek :) ale niestety mam mieszkanie w remoncie takze weekendu zero...
ja sie delektuje kawka i forum :D
a tak wogóle dzień dobry wszystkim :kwiatek:
Ja koncze porzadki w szafie.. ranyy.. i tak zleciał dzien.. no.. połowa..
wrocilam z pracy - padam - nic juz mi sie nie chce ;)
wzielam jeszcze psa do pracy, hahaha
dzisiaj jeszcze przyszlo pismo z gimny za nie zaplacone mandaty mojego chlopa :D a tyle razy mowilam - zaplac :D jego bol ale ja cisnienie w gore ;)
teraz forum a pozniej ciut pogram w Spyro :P
Piję piwko i się pakuję, bo jutro jadę do Torunia:)
wymalowałam 'coś' na paznokciach i zaraz na bilard:cwaniak2:, bo w domu juz nie moge wysiedziec, przez chorobe :/:
Wstałam, zaraz jadę odwiedzać klientki z odrostami powiadomić, że w domku już pazurków nie robię tylko w salonie, i do banku :)
kawusia :D
Pakuję się i jadę zaraz do dziadków. I przeglądam forum :D
pokazałabym gdybym miała czym zrobic zdjecie ;(
-moj aparat nie działa.. nie wiem co sie z nim stało...
-aparat w telefonie nadaje sie do niczego ...
-a aparat mojego brata ma tylko taki obiektyw gdzie nie moge zrobic z bliskiej odległości zdjęcia... a nie wiem gdzie jest normalny obiektyw.. i czy w ogole jeszcze gdzies jest.. ale jak cos wykombnuje to pokaze
swoja droga musze cos wymyslic bo nie bede jak miała zrobic zdjecia pazurom konkursowym ;(
No.. a ja sie teraz obijam... ale chyba zaraz trzeba sie ogarnac, wykapac, ubrac i posprzatac ;]
Czytam wyniki konkursu, w którym brałam udział. Niestety nie zajęłam żadnego miejsca ;(;(;(
Szykuje się do wyjścia. Najpierw na uczelnie na koło robotyki, a potem prosto z uczelni idę się troszkę zabawić :P
a ja czekam az prace wstawia konkursowe i szykuje sie psychicznie do pojscia jutro do pracy.... tydzien z zablokowanymi plecami minol i czas powoli wracac do klientek ,ktore juz sie troszku zaczynaja niecierpliwic! :)mam nadzieje ze dam rade!? :D
jem obiad.. a po obiedzie znowu wracam do odrabiania matematyki.. załamac sie mozna..
Asiek dasz rade :*
uzupełniam swój profil na szafie i czekam na prace konkursu... :tuptup:
ja zjadłam obiad i siedzę i czekam na swojego Chłopa.
Natalia jak Ty możesz narzekać na matematykę? :skacze:
Moj maly mezczyzna wstal wiec bedzie trzeba sie nim troche zajac:) A tak nadrabiam zaleglosci na forum:)
moge, bo zabrała mi wiekszosc zycia prywatnego...
Przec całe dwutygodniowe ferie dzien w dzien od rana do 15, albo czasami dłuzej siedziałam i robiłam matematyke.. :huh: mam 9 zestawów a w tym po ok.25 zadan... przy czym niektóre rzeczy pierwszy raz na oczy widze, a do niektórych juz nie wiem jak sie zabrac, bo za duzo matematyki i mozg mi sie lasuje..
Czy mam rozumiec że chcesz mi pomóc i zrobic ? haha :D
Ogólnie teraz siedze troche na forum i zaraz ide gdzies do klubu...uf..
Siedzę i czekam aż przestanie kłuć mnie brzuch ;(.. A po za tym siedze na forum i słucham Hip-Hopa :D Nudyyy
wcinam hiszpanskie truskawki z truskawkowym sorbetem :D ale jeszcze sa kwasne :]
przegladam forum i zaraz ide na film bo wlasnie mi sie sciagnal :P
A ja chyba powinnam się już położyć. Jutro muszę otworzyć salon o 6:30, bo już tak wcześnie mam klientki. I maraton do jakiejś 15:00.
No ja chyba tez muszę się położyć bo do bolącego brzucha doszła jeszcze głowa... Masakra.. :/ Jutro też dwie klientki w domku robię... Ale jakoś nie chce mi się w domu robić, no ale jak mus to mus.. :)
Idę zaraz spać, bo już mi się oczy zamykają ;]
ja z wczoraj na dziś spałam całe 3 godziny z przerwami, bo się bałam,że zaśpię do pracy ;) teraz słucham w kółko jednej piosenki i zaraz spadam do łóżka :D
Ja po sniadanku, sprzatam troche kuchnie zeby zaraz w niej na brudzic:)Jak bede przygotowywac obiadek:)
Właśnie przed chwilą skończyłam drugą klientkę :) I pakuję się na warsztaty :D :D
Słucham muzyki :D
robię pączki, pączusie i faworki :D