Witajcie , mam na imie Zuzia trafiłam tu przypadkiem bo interesuje się pazurkami szczególnie akryl , pokochałam go są to moje początki ale się nie poddaje narazie jestem zadowolona:)
Printable View
Witajcie , mam na imie Zuzia trafiłam tu przypadkiem bo interesuje się pazurkami szczególnie akryl , pokochałam go są to moje początki ale się nie poddaje narazie jestem zadowolona:)
Witamy serdecznie :kwiatek:
Witam bardzo serdecznie. Liczę, że będę mogła się czegoś nauczyć i wymienić doświadczeniami, choć ja dopiero raczkuję w branży ;)pozdrawiam
Witam drogie Panie:-)
Mam na imię Teresa, mieszkam w Krapkowicach k opola, mam 23 lata i od roku jestem szczęśliwą mężatką:-)
zapewne tak jak i Wy wszystkie jestem maniaczką pięknych paznokci:-)))
W styczniu 2009 ukończyłam kurs stylizacji paznokci metodą żelową i od tamtej pory próbuję swoich możliwości w tej dziedzinie,
Pracuję na produktach takich firm jak Sunflower, Activ, IBD
Od jakiegoś czasu prowadzę też swojego bloga na którego serdecznie was zapraszam!!!
Pozdrawiam:-)
Witamy serdecznie! a z tego forum na 100% dowiecie się bardzo bardzo duzo :) zachecamy do aktywnego uczestnictwa :)
Witam wszystkie nowe panie:)
Witamy gorąco dziewczyny ! pomożemy pochwalimy i zbijemy po tyłeczku :)
Śmiało pytajcie i czujcie się jak u siebie :):kwiatek:
Witam serdecznie :* Polecam to forum, mój facet ostatnio uznał że się od niego uzależniłam , tak więc ostrzegam ,ponieważ to wciąga :D ;)
Cześć wszystkim. Zaczynamy nową przygodę z pazurkami na tym forum:ok::yess:
witamy :) :kwiatek:
Hej dziewczyny. Od dziś dołączam do Waszego forum :skacze:
Tesi - witamy na forum :D
WoW! Ile Was dołączyło :D Fajnie im więcej tym lepiej :) Witam wszystkie dziewuszki!
Paznokietki000 Masz racje to jest uzależniające i mój facet też mi to powiedział :)
Witamy!! Miło, że jest nas coraz więcej :)
Witamy! :kwiatek:
Czesc ! jestem tu zarejestrowana od jakiegos czasu ale nie zdazylam sie jeszcze przywitac bo zapomnialam ze mam tu konto (nie bijcie) ale grzecznie nadrobie zaleglosci:):cwaniak2:
racja. to forum jest uzależniające jak nic.:D
można tu się naprawdę bardzo dużo rzeczy dowiedzieć.:)
ja np bardzo jestem zadowolona z tego forum i z rad dziewczyn dzięki którym o wiele lepiej robi mi się paznokcie.:)
no i witam nowe forumowiczki.:)
Witam, czytam to forum od dłuższego już czasu ale nie miałam okazji się jeszcze przedstawić... mam na imię Danusia paznokciami zajmuję się jakieś 1,5 roku, nie mam kursu choć planuję się wybrać... ;)
pozdrawiam wszystkich :*:kwiatek:
buziaki :*
Danus072 witam :)
Witamy serdecznie:kwiatek:
Witam.
Ja także niedawno odkryłam to forum, muszę sie przyznać że w paznokietkach jestem kompletnie zielona, nie ukończyłam żadnego kursu także dopiero "raczkuję", robie pazurki (metodą żelową jak narazie tylko na formie) tylko dla siebie lub siostrom jednak zapisałam sie na forum bo przejrzałam tematy i widzę że sporo się stąd nauczę.
Pozdrawiam
Witam wszystkie świeżynki i te które czają się od dawna, zachęcam do udziału w dyskusjach.
To jedyne forum na którym nie gryziemy ;)
Witamy dziewczyny :D i zapraszamy do innych działów :)
witamy, witamy.:)
Witam wszystkich nowych:)