Natalia piękne !!! hehe chyba tez zabiorę z kuchni drewniane przedmioty i pomaluje cos wieczorkiem :)
Printable View
Natalia piękne !!! hehe chyba tez zabiorę z kuchni drewniane przedmioty i pomaluje cos wieczorkiem :)
natalia268 6 za pomysł :ok:
dziewczynki, dziekuje bardzo:love:
natalka super te lyzki, teraz je tylko zabezpiecz lakierem, bo szkoda takich pieknych kwiatkow
Zyzka, dzieki, ale.. nie wrzuce na handel, one sa dla cory szoko:)
Natalia, łyżki są bombowe :ok: Chyba Ci podrzucę moje na metamorfozę ;)
natalia bardzo fajny efekt:D ładnie wyszło:D
paznokietek gdybym zobaczyła je nie uwierzyłam że to pierwsze starcie ze zdobieniem biżuterii
dzikakura jak zawsze zachwyca:)
moje pierwsze probowanki z kwiatkami
natalia- świetne te łyżki wyszły, naprawdę super
niunia- jak na pierwszy raz całkiem fajnie wyszło, ale albo zdjęcie tak odbija światło, albo te farbki kiepsko kryją? Na zmatowionym tipsie robiłaś? na nie zmatowionym mogą się trochę "mazać" farbki
na nie zmatowionym dziekuje skorzystam z rady :-)
Niunia bardzo ładnie:) jak na pierwszy raz to bomba :)
niunia ładne kwiatki ;)
Niunia, jak na pierwsze to śliczniutkie :ok: Moje pierwsze to była jedna wielka plama i tak na prawdę to w dalszym ciągu ciężko w moich mazajach ujrzeć kwiatki :D
ło
piękne te kwiatuszki :)
kurko jak zwykle BIG talent show!!
dziekuję,dziękuję dziewczynki moje kochane:love:
Kurko śliczne kwiatuchy :)
Kurka szalejesz!! Śliczne :)
Niunia bardzo ładne :ok:
Dziakura - wypasiony świecznik :skacze:
kurko świecznik super
Niunia jak na pierwsze kwiatuszki to super :)
kurko boooooskie :jupi:
Kurka wypas! Piękne te kwiaty :)
cholera kilka dni nie zaglądałam i tyyyyle oglądania... :D
ja sie tym razem niczym nie chwale mało mam czasu malować.
Natalia- świetne sztućce
Kura- boskie świeczniki, przyczajam się na taką popiołkę chyba ci wspominalam kiedys :D
Kamila - bardzo fajny pomysł z ćwiczeniami od razu na wzorniku, ja mam tylko pół na razie troche mnie zdopingowałaś do pracy :) we wtorek się tym zajmę :D
i w ogóle dziewczyny wspaniałe malunki, zobaczcie jak z biegiem czasu coraz piękniejsze prace tworzymy!!!!!!!!!