Też tak patrze i patrze..szukam gdzie te nie udane paznokcie i nie widze. Przecież one są śliczne Woszczurku i ten kolorek suuper... to akryl czy żel ?
Printable View
Też tak patrze i patrze..szukam gdzie te nie udane paznokcie i nie widze. Przecież one są śliczne Woszczurku i ten kolorek suuper... to akryl czy żel ?
w sumie combo:P
podstawa z "akrylowej masy perłowej" allepazurrów nr 33 zmnieszana z akrylem clear, psuedocentki akrylowe i ciapki czarne to farbka, wszytsko zalazne Gelem :P
Rudi superowe te twoje szpice.
Woszczurku to ty chyba nieudanych nie widzialas, jak o tych swoich mowisz nieudane.
ładna panterka :)
:wow: Woszczur kocham te Twoje panterki:D
dziekuje wam za mile komantarze.
co do kpk to jak tylko znajde czas to zrobie-jak na razie 23h na dobe to zajmuje mi moj synek:),a te jedna godzinke to przeznaczam na spanie.
woszczur bredzisz! :P pazury baaaardzo przypadly mi do gustu :D swietne sa i kropka :D
piękne pazurki dziewczyny robicie. Każda z was ma wielki talent:)
A tu takie ostatnio robione
http://images48.fotosik.pl/285/0c5a84ef138600e5.jpg
słodkie:love:- co jest na końcówce??
ja tu widze czarny akryl/żel, brokat i plastry miodku/hologramy :D dobrze widzę ?? w okularach siedzę :D
hah ja bez, ale teraz też już widzę:D
hehe no dokładnie czarny żel srebrny brokat i hologramy opalizujące:)
świetny efekt milenka:good:
Milenko supe ;)
dziękuje:*
Milenko miód malina te pazurki :D świetnie się błyszczą zapewne ;)
milenko no po prostu sa bombastyczne!! extra:good::good:
Milenkaaaaaaa piękne są te pazuraski!!!! jeju nie mam teraz czasu by przy kompie siedzieć a jak je zobaczyłam to ani tyle mi chce mi się dupska ruszać sprzed kompa!!!! Piękne :love:
kochane jesteście :*
Milenko - ciekawe zdobienie, super pazurki :good:
I mojej córki "ala jajka pisanki :P "
Belunia wow - normalnie mnie zaskakujesz co jedne to lepsze wstawiasz :P :good:
Milenko zainspirowałaś mnie:) Piękne:)
Tymczasem wrzucam cos co kiedyś wymyśliłam..niestety na wszystkich pazurkach byłoby z tym za dużo zabawy , ale może jakis detal kogoś zainspiruje.
Buziaki
śliczne!! a ten niebieski kolorek :love:
PS. Trzy pierwsze pazurki powinny znaleźć się w ćwiczeniówkach gdzie ich miejsce ;)