Dziewczyny świetne metamorfozy :D
Printable View
Dziewczyny świetne metamorfozy :D
Miesięczny odrost i uzupełnienie :)
super kolorek tych po metamorfozie;) sa cudne;;;;)
Ma takie fajne, malutkie paznokcie :) Super kolorek! ;)
Zuuzaneczka świetna robota :) ja właśnie ostatnio miałam klientkę z taką samą drobniuśką płyteczką. Robiłyśmy czrny kolorek na naturalkach :) nawet fajnie to wyglądało i dziewczyna była zadowolona :yess: Szkoda tylko że nie zabrałam aparatu :/:
Zuzaneczka, płytka klientki widać trudna (mała, rosnąca w górę), a po metamorfozie super! :) i kolor faktycznie bardzo ładny
zuzaneczka fajniutka ta przemiana
zuuzaneczka super !
Zuuzaneczka-swietny kolorek:ok:
Takie coś mi się jakieś 2 miesiące temu stało ;(wyglądało masakrycznie, ale nawet aż tak nie bolało. Możecie krzyczeć, bić i co tam chcecie, teraz mam przerwę w pazurkach, bo muszą te moje naturalne bidulki odpocząć, póki co powoli rosną. Napiszcie mi proszę jaka przerwa ma sens, tzn. ile czasu powinnam sobie dać spokój z żelem na swoich pazurkach?????
Pozdrawiam i wstawiam fotkę może trochę ku przestrodze innych :D
Kasiulka81 az mnie moje paznokcie rozbolaly :o Nie jestem pewna, czy dobrze zrobilas, ze zazelowalas ta zadre:huh: Ale niech sie wypowiedza dziewczyny z wiekszym stazem.
Oczywiscie życze Ci zeby pazurek odrosl jak najszybciej :)
jakie piękne metamorfozy dziewczyny!
pełen profesjonalizm! zazdroszczę!
Kasiulka-mam nadzieję że doświadczone koleżanki coś doradzą, ja niestety nie wiem co powinnaś zrobić.. ale współczuję, bo nieładnie to wygląda.. dobrze że aż tak nie bolało!
Anika, SweetGrapes - dziękuję za komentarze :) pazurek całe szczęście już odrósł więc jest dobrze :ok: ale nie żeluje narazie własnych łapek, żeby trochę się pazury podreperowały bo są naprawdę cieniusieńkie :/: Pozostaje mi podziwianie Waszych cudnych prac :ok: i reszty koleżanek z forum
dzisiejsze metamorfozy ;))
Pierwsza ;) na naturalkach
Załącznik 35592
Załącznik 35593
i druga ;)) Pani dziś przyszla od innej stylistki ;) i tutaj tez na naturalkach;)
Załącznik 35594
Załącznik 35595
Te z fioletowym brokatem masakra :(
Ale za to twoje pazurki jakie śliczne! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
dziękuje tosiaczku, ja jakoś teraz dziwnie widze paznokcie bez kamuflazu tak jak te brokatowe wlasnie....... Pani przyszla od innej stylistki bo mówi ze tam wiecznie jej babeczka robi tak samo i sie łamią... ;) mam nadzieje ze juz u mnie zostanie;)
Na pewno zostanie u Ciebie :) Ja takie ładne jej zrobiłaś :)
Kaniusia bardzo ładne przemiany :ok: śliczne czyste frenchyki :)
Kasiunia - frenchyk z gwiazdkami super!!
Xsunnyolciax - sama nie wiem jak do tego doszło, nigdzie nie uderzyłam, ani nie zahaczyłam, poprostu zaczął mi pazurek podchodzić powietrzem aż odpadł i ku mojemu zdziwieniu pod żelem "znalazłam" coś takiego :/: nawet aż tak nie bolało, a już odrosła ta brzydka, postrzępiona część paznokcia więc można już bez żelu śmigać, ale ogólnie po tym incydencie postanowiłam sobie zrobić kilku miesięczną przerwę w żelowaniu swoich pazurków bo s anaprawde słabe i cieniutkie, a co za tym idzie bardzo łamliwe ;(
Poradźcie mi dziewczynki ile czasu powinnam dać pazurkom na "oddychanie" bez żelu ????? :kwiatek: Z óry dziękuję za porady :przytul:
Wpadam z czymś ode mnie ;)
http://img341.imageshack.us/img341/8396/sdc10020y.jpg
http://img714.imageshack.us/img714/3120/sdc10026c.jpg
:*
piękna przemiana!! :ok:
Anna, zupełnie inne dłonie! jak dla mnie metamorfoza na 6! :ok:
KaniusiaO piękna metamorfoza,czysto i ślicznie :)