Witamy serdecznie:D
Printable View
Witamy serdecznie:D
Witamy i zapraszamy do lektury :)
Witam wszystkie doświadczone i te nie doświadczone panie. Tipsami zainteresowałam się niedawno (po urodzeniu córeczki). Głównie z powodu braku zajęć i coraz bardziej mi się to podoba. Mam nadzieję, że wspomożecie mnie dobrą radą w potrzebie. :P
asqa19 witamy.:) tu znajdziesz dużo ciekawych rad.:)
Witam nowe dziewczyny :)
Witam :D mieszkam w pobliżu Krakowa, mam 20 lat i dopiero miesiąc temu ukończyłam kurs - tak więc dopiero zaczynam swoją przygodę z pazurkami i na razie idzie mi tak sobie. Mam nadzieję że dowiem się wielu pożytecznych rzeczy z tego forum ;) pozdrawiam
Z kursem czy bez nie ważne!!:)
witamy gorąco, znajdziesz tu wiele przydatnych informacji + sporo tematów do plotkowania:)
:kwiatek:
Brigitte - witamy na forum :D
Brigitte miłego czytania! :) Na pewno Ci się tu spodoba! :skacze:
Witam wszystkie pazurkowe maniaczki:)
znalazłam to forum przez przypadek....i mnie wkręciło:skacze:
pozdrawiam wszystkich
Gizmolek Witaj na Forum! :) :macham:
witam wszystkich! milo tu :)CAŁUSKI DLA MALEJ.... DZIEKI NIEJ TU JESTEM:)
http://www.orik100.webs.com/siemanko.gif
Buziaki dla wszystkich nowych forumowiczek :*
brigitte_b, gizmolek, xCombination witamy serdecznie w naszym gronie.:)
Witam dziewczynki!!!!!!:kwiatek: miłego czytania!!!!!
Witam dziewczyny :)
Mam na imie Marta. Stylizacją paznokci interesuje się już jakiś czas, ale dopiero od niedawna zaczelam myslec o zrobieniu kursu i zrealizowaniu swoich marzen. Wczesniej nie pozwalal mi na to czas, studia. Traktuje to jako hobby, swoje zainteresowanie, gdyz z wyksztalcenia nie mam nic wspolnego z ta dziedzina :D
Pozdrawiam Was serdecznie
Nilvena Tu na forum znajdziesz dużo przydatnych wiadomości :)
Nilvena witaj na forum :)
moja imienniczko :D :P :skacze:
Witam Wszystkich:]:kwiatek:
Jestem szczęśliwą mamusią 6 latka.Od kilku lat marzyłam o tym zeby robić paznokcie,i odważyłam sie kupić zestaw.Co prawda nie mam kursu i ucze sie na błędach i rodzinie od miesiąca. Mam nadzieję że mogę liczyc na wasza pomoc w razie problemów. Z gór dziękuję i pozdrawiam:)
Witamy :)
Witamy nowe dziewczyny :D
Witam wszystkie pasjonatki przedłużanych pazurków!!!!!
Ja również witam nowe forumowiczki
:kwiatek:
Cześć. Od kilku dni wertuje forum i stwierdziłam, że może czas coś napisać:) Nie mam kursu i w najbliższym czasie nie planuje, robię pazurki tylko sobie i właściwie z nudów. Rok temu dostałam na urodziny zestaw do żelu, ale jakoś do mnie nie dociera ta metoda, więc wczoraj (też na urodziny :D) kupiłam sobie wszystko do akryli i zobaczymy co z tego wyjdzie :)