kurka sliczne poprostu wow :-)
Printable View
kurka sliczne poprostu wow :-)
kurka ło matko świeta!!!! cos ty nawyprawiala na tym swieczniku!! :wow: toz to maskarycznie piekne jest!!!!!!! Ty moj mistrzu strolkow! :love:
uroczyscie oglaszam iz Dzikakura zostaje okrzyknięta polska Liliją łon strołków!!!:kwiatek:
Asia do dziela :D wzorniczki to swietna sprawa ^_^
kura- świetny ten świecznik :D kolorki bardzo mi sie podobają noi kwiatuchy oczywiście też są jak zwykle superaśne. Czy Ty w ogóle śpisz czasem? Jak znajdujesz czas na pazury, malowanie i jeszcze rzęsy do tego... podziwiam Cię strasznie. Ja to leń jestem :P
kurko ja mam urodziny niebawem(w kwietniu:D) i taki swieczniczek bardzo dostac bym chciala...
a tak serio-WSPANIALY
ja pitole Kurka, coś Ty wymodziła :love:
Oj laski no.. dzieki, noooo, nie przesadzajcie nooo, buraka spalilam, noooo i.. dzieki mi sie skonczyly
Jasne Kamila.. Lilya ze Zbrudży Małej, szlag;]
Hersa.. i jeszcze pracuję zawodowo, hyyyy:skacze:, Sypiam 4 godziny dziennie-wystarczy. Raz na tydzień odsypiam skumulowane zmęczenie w dzień, o;]
a świecznik jest dla Tusi, z ukłonami, z szacunkiem i podziękowaniami za serce i za to, że jak potrzebuję się wysmarkać i wyryczeć w rękaw to ona mi zawsze rękaw do wycierania nosa podaje:love:
fioletowa. Szerokosc 1 cm
Paczki robione nie techniką Donny D. (czyli dwa pociągniecia,) a technika Marci di Sommy (pociagniecia trzy), sprobujcie, daję foty moze komus sie przyda:)
A tera ide normalnie na plaże w celu upieczenia Kury "na zloto" zyczyc mi, abym nie wyszla czerwona jak wołowinka;]
kurko jestes niesamowita!! piękna bransoletka
Dzieki Nicola(dzieki mi jeszcze nie wrocily) pokombinuj z tymi paczkami, latwiejsze i bardziej "czytelne":kwiatek:
to ja lece po farbki i pędzelek :D zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Kurka bransoletka śliczna a o świeczniku nie wspomnę ;) miodzio:kwiatek:
Kuraa! REWELACJA! :szczena:
Dzieki laski, no to trzymajcie za mnie kciuki, bede chyba dzisiaj malowac w koncu te przeklete mikroskopijne koraliki na noge...., az się boje co z tego wyjdzie.
Fajnie nicola ze Cie zachecilam, strasznie mnie cieszy:love:
to ja już zaczynam kciuczyć, bo nie mogę się doczekać efektu :)
przepiękne!!! same talenty tu mamy!!!!
biżuteria świetna!!! a z one stroke'owego kubeczka z przyjemnością napiłabym się kawki :)
I kolejne śliczności w wydaniu kurki!! Cudne jak wszystkie inne :)
ekhem. Jedna miala byc w brazach,a druga w czerniach i bielach, ale ja musze troche koloru dac
Kurko przepiękne :) ja wczoraj zabrałam się za malowanki, ale muszę się przejść do siorki po aparat żeby Wam pokazać bo z telefonu to nic nie widać :(
Dzieki nicolka. Czekamy czekamy. Ja chce zobaczyc, ale co.. wyszly?
Nie są tak piękne jak Twoje, ale będe ćwiczyc dalej ;) ale rzeczywiście łatwiej je namalować
kurko i znów cudne dzieła
swietnie nicolka, jak bede miala chwilke to ci wrzuce pare latwiejszych elementów na kartce malowanych. chyba wieczorkiem:)
Kurko ależ szalejesz no rewelacja :) Bardzo mi się podobają te Twoje zdobienia :)
Kurko kochana jesteś :) obiecuje, że będe malować i ćwiczyć :D a efektami bede się dzieliła :D
Kurko śliczne te twoje dzieła:love: ta czarna jest ślicznaaaaaa:love: