-
Odp: Ćwiczeniówki, próbowanki, samotniaczki - czyli doskonalenie warsztatu
wiem ze troche mi zszedl i pilowalam tylko troche bo tak jak mowilam to bylo robione na szybko bo dziecko akurat mi wstalo i troche przeszkadzalo :) ale wiem teraz jak robic :) chcialam sprobowac jak mi pojdzie robienie na szablonie. dzieki za pomoc ^_^
-
nie robimy na szybko (zwłaszcza jak się uczymy) :aty: czekamy aż dzidzia pójdzie spać i kończymy dzieło ;)
-
Emilia, powinnaś wydać jakiś podręcznik dla początkujących stylistek :) W naprawdę fajny i przystępny sposób potrafisz ładnie wszystko wytłumaczyć :)
aniuoleq A Ty moja droga ćwicz... Tu na forum można świetnie zauważyć jak dziewczyny z początkujących stylistek stają się mistrzyniami :):):)
-
-
tylko dzidzia juz nie jest taka mala i nie spi za duzo ;) a jak spi to mama sie uczy do egzaminow bo chce zostac kosmetyczka :P
-
;(;(;( Jak to tak ....żadnej krytyki się nie doczekam ;(;(;(
-
darma25 ładne zdobienia- wiosenno letnie, aż miło patrzeć:)
boki musisz mocniej wypiłować no i widzę tam zalane skórki. te drugie są moim zdaniem za cienkie. to tyle jesli chodzi o budowę, a zdobienia super:) Z tego co widzę nie ma krzywej C, tzn wygląda tak jakby niby była ale tylko tam gdzie jest kwiatek, a z drugiej strony nie widzę.
-
no a gdzie krytyka :skacze: no :)
-
Mój pierwszy w życiu szpic :) W rzeczywistości świetnie się błyszczy ;)
Proszę o rady jak dalej robić ;)
-
dobra więc krytykuje :D
darma za gruba końcówka i nierówne boczki :) pazurek za bardzo schodzi w jedną stronę (chyba że fota przekłamuje) i szpic ma mieć szpic na końcu ;)
Załącznik 33945
kochana boczki do spiłowania i wyrównania. Czy one są na tipsie? bo mi się wydają jak kurzy pazurek... boczki, wierzch do wypiłowania i jak u darmy szpic ma mieć szpic na końcu :D
Załącznik 33946Załącznik 33947Załącznik 33948
możecie mnie znienawidzić za te czepianie :D
-
zgadzam się z Emilką w 100 % .i myśle ze nie mają za co Cie Emilio nienawidziec,bo ta krytyka jest konstruktywna. :)
-
Pewnie, lepiej posłuchać kogoś kto się zna i wie lepiej, jakby nie było i robić coś dobrze lub się przynajmniej starać (tak jak to jest w moim przypadku). Mnie też Piatyleyek napisała że bulwy robię :P i co ?? i jakoś z tym żyję i przeżyję :D a przynajmniej wiem teraz żeby oszczędzać trochę tego akrylu i cieńsze zaczęłam robić :D
Także Piatyleyku dziękuję :kwiatek:
-
Dzięki, że powiedziałaś jak mam robić ;) Na początek takie rady się baaardzo przydają bo wiem co robię źle i jak mam się poprawić ;)
Ps na tym 2 zdjęciu, gdzie są 2 pazurki, to ten gdzie ma znak zapytania to odbija się w lustrze :) Zapomniałam o tym dodać więc nie trzeba na tamtego zwracać uwagi ;)
Jeszcze raz wielkie dzięki ! ;)
-
ja wiem że się odbija w lustrze :) i doskonale tam widać jaki grzech popełniłaś przy końcówce ;) ale liczę na poprawę i czekam na kolejnego szpicka :)
-
Emilka dzięki Tobie czuję się jak w najlepszych szkolnych czasach, gdy pani miała czerwony długopis:D
-
dobrze ,że nie da rady na odległosc dac linijką po łapkach :)
-
hehehe:)
Emilka powinnaś tam na fotkach ocenki nam wystawiać:D i oczywiście z podpisem Twoim :D
-
Moje pierwsze w życiu zetknięcie z akrylem ;)
Proszę o ostrą krytykę i dobre rady ;)
-
ha ha ha ja to zamiast linijką to pilnikiem po łapkach (albo hardcorowo kablem od lampy) :D fajnie że do czegoś się mogę przydać :wstydek:
kochana - po pierwsze kieeeepskie foty, lepiej widać tło jak pazura...pierwsze co to w tyłek za tipsa french :nunu: tak ogólnie chyba dobrze (ciężko dokładnie stwierdzić bo kiepska jakość) ale za bardzo schodzi w dół - mniemam że wina źle przyklejonego tipsa.
Załącznik 33981
-
A tu Cię złapię Emilia bo french jest malowany i absolutnie nie ma w tym pazurku tipsa ;) Sam akryl ;) Zaraz spróbuję zrobić lepsze zdjęcia ;)
-
oo jak malowany to super brawo zwracam honor :D :kwiatek: ja ślepa a zdjęcia mi nie ułatwiają :)
-
Jak obiecałam wrzucam wyraźniejsze zdjęcia ;)
-
frenchyk ładny i równy ale niestety do dołu idzie...
-
Mój pierwszy szpicek-albo jego podobizna i do tego na szablonie,co wy na to?
-
ogólnie pazurek śliczny tylko to nie jest szpicek :D nie ma na końcu szpica.... wyszedł zwężany kwadracik :)