-
Odp: Ćwiczeniówki, próbowanki, samotniaczki - czyli doskonalenie warsztatu
Diamond wyciągaj kredki z kąta i ćwicz dalej ,bo naprawdę dobrze Ci wychodzi , przecież wiesz "praktyka czyni mistrza "
-
Nie jest zle jesli chcialas taki efekt "calego" wypelnienia parasolki :)
Nastepnym razem sprobuj moze od gory dac mocniej a w dol cieniujac zamaczajac kredke w wodzie...Cwicz, nie zawsze za pierwszym razem wyjdzie :ok:
-
-
ja dziś pierwszy raz próbowałam wykonać bridga...
-
o kurde red, nie wiem czy poprawnie zbudowany ale super jest, rowniutki czysciutki:o
-
Jeszcze jakbyś go mocniej ścięła to byłoby super, (w sensie wolny brzeg pod większym kątem) a żeby uwidocznić tę płaszczyznę na grzbiecie zrobiłabym w wersji mat ;)
Za to czystość, równoległość i staranność - miodzio :)
-
no Red ja też się nie znam, bo dla mnie to narazie odległy kosmos, ale jak dla mnie bomba ;p ja się uczę robić pipy i edzie hahahahahaha
-
jak dla mnie red to juz wyzsza szkola jazdy:) wyszlo ci swietnie i rowniutko. estetycznie.
a tu moje pierwsze podejscie do pipkow;/ kiedys musialo to nastapic:D wybaczcie za zdjecia, ale robione telefonem, jutro moze zrobie aparatem jak naladuje. samotniak:D aż sie boje:D
-
dziękuję bardzo :*
Rudzielcu moim zdaniem pipek udany bardzo. ja bym jedynie formę wyżej podłożyła i wtedy miałabyś jeszcze głębszy tunel. ale poza tym super. :*
-
Rudzielec pipek świetny minimalnie wklęsły na środku dała bym więcej masy :)
nadal męczę akryl a w dodatku pomyliły mi się święta :D
Załącznik 53688Załącznik 53689Załącznik 53690
-
dziekuje dziewczyny :kwiatek: meg tak wiem tez to widziałam:D balam sie dac zbyt duzo i o, tak wyszło, za drugim razem bedzie lepiej:)
-
-
moje malunki nie dorastają wam do pięt
-
A to moje naturalne+żel kwiatki akrylowe i naklejki dopiero się uczę więc proszę o porady, z góry dziękuję
x6YWk.png
-
meg19791 powalasz po prostu na łopatki! Super!
-
Donna zakochałam się hehe
-
kasia7989 popracuj nad uśmiechem , przede wszystkim to mi się rzuciło w oczy
-
A to takie moje naturalki, zrobione wczoraj wieczorem,na szybko.
-
moj pierwszy pipek, wrzucam tyle zdje bo pilowalam go kilka razy, nie pasuje mi cos tu jeszcze w nim ale nie wiem co, Sami moglabys ocenic?? no i oczywiscie inne pipokwe dziewczyny tez moga sie wypowiedziec;p
-
ja nie pipkowa, ale wg mnie piłowałaś pod zbyt dużym kątem... i mozna by było troszkę podpiłować krawędź boczną..
-
Paulka koniec wolnego brzegu ciutkę się zadziera do góry, to wypiłuj na prosto, wolny brzeg wypiłowany jest źle, tak mniej więcej pod kontem 45 stopni powinno być, krawędzie boczne trzeba wypiłować w idealna linie prostą, to moim zdaniem jest do poprawy, ale ekspertem nie jestem.
-
Jest bardzo dobrze!! :) jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to garb, czyli za mało wypłaszczona krzywa, oraz odrobinę za gruby wolny brzeg, a jak piłujesz krawędź wolnego brzegu, to trzymaj pilnik sztywno, żeby nie było zaokrągleń i wyobleń tylko więcej kantów. Tunelisko miodzio, taki kąt wypiłowania wolnego brzegu też mi się podoba :) (pipki podpatrzone w necie mają bardzo różne kąty)
-
czyli pierwsze koty za płoty i nie było zle:) dzieki dziewuszki za opinie :kwiatek:
-
Samcia czy mogłabys jakos zaznaczyć w Paintcie kreską ten garb o ktorym piszesz, jak powinno byc..? Oczywiscie jeśli Paulka nie będzie miała nic przeciwko ;)
Czyli co, pipek moze byc pod kazdym kątem piłowany? Ja byłam święcie przekonana że tylko pod 'mniejszym'
-
-
Hej! To są moje pierwsze paznokcie żelowe( po szkoleniu) na tipsie... Chciałabym abyście ocenily swoim okiem nad czym muszę popracować...dopiero na zdjęciu zobaczyłam,że boki są szersze ale już je podpiłowałam ...Ps.Co do wskazującego palca to nie patrzcie na niego hehe bo robiłam go jednego wczoraj i muszę go spiłować i zrobić tak jak dzisiaj...to samo z drugą ręką bo dzisiaj już nie miałam czasu:) Pozdrawiam!
K9Hjc.png
---------- Dodano o godzinie 19:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:33 ----------
Acha i jak zrobić ten tunelik...bo mi jakoś nie wychodzi;/
-
-
No jak widzisz swoje błędy to fajnie :)
Co do tunelu, to najładniejszy wyjdzie na szablonie, ewentualnie używając tipsów z wyprofilowanym już pięknym tunelem, ale poczytaj tu : http://forum.wzorki.info/przedluzani...-tipsow-3.html
//ah Rudzia wyprzedziłaś mnie :D
-
Oj no chodziło mi o to Załącznik 54093
ja to miejsce jeszcze bardziej bym wypłaszczyła, niestety nie umiem narysować ładnego łuku w paincie :P
-
hej hej :)
Ale się naogladałam... :cwaniak2: Piekne te wasze prace... :) Moze i ja dorzucę swoje próbowanki.. tylko muszę obfocic :ok:
-
a ja wklejam one stroke jakoś mi nie wychodzi :/ ale się nie poddaję , takie piękne robią laski one stroke a ja taki bubel
-
Meg och te motyle mnie rozwalaja, jaka ty masz piekna dusze i wnetrze aby takie cuda tworzyc....to jest sztuka.........
-
souki nie przesadzaj ćwicz ćwicz nie poddawaj się a dojdziesz do celu, ja próbowałam ale szczeliłam tym w kąt. teraz wybieram się na kurs także musze chociaż na żywo zobaczyc zeby ktos mi pokazał ruchy
-
a ja na youtubie oglądam jak malują kwiatki i czasami metodą prób i błędów coś wymadzam niestety nie moge się wybrać nigdzie na szkolenie bo ode mnie najbliżej jest ze 300km na dobre szkolenie a ja mam maleńkie dziecko i inna pracę których nie mogę zostawic
:) z czasem bedzie lepiej chyba;p
-
souki2020 nie jestes sama zobacz moje nic specjalnego ale ćwicze:)
-
wow :D dianka idzie Ci to super! bylas na kursie czy tez sama z neta ?
-
DiamondShine ogólnie to sama staram sie malować,raz byłam na warsztatach u Ani Sikory ale poziom bardzo wysoki aż sama sie dziwiłam sobie co ja tu robię bo dziewczyny wymiatały tam malowanki jak cholera, no mówie ci cos niesamowitego a ja taki laik,ale szczerze to takie warsztaty są mega fajne i mobilizują do malowania,ćwiczeń polecam:)
-
dianka11 - super te kwiatuchy - mi sie bardzo podobaja, chcialabym umiec takie malowac ;)
-
miała być róża :)
Załącznik 54682
-
a moje mialy byc pazurki na konkurs ale ze budowa nei wyszla wiec postanowilam pocwiczyc na nich farbki:)