:kooffa: Witamy nowe dziewczynki :kooffa:
Printable View
:kooffa: Witamy nowe dziewczynki :kooffa:
Witamy!! witamy!! :hi: Super że jest nas coraz więcej :) !!
Cześć dziewczyny!! trafiłam na to forum przypadkiem i mi się spodobało wiec pobędę tu troszkę poczytam dowiem się nowych rzeczy, jak nie będę czegoś wiedziała to zapytam.
... a tak w ogóle to jestem Ania, paznokciami zajmuję się amatorsko zdobienia wychodzą mi raz gorzej raz lepiej (tak mi się wydaje:)) Pozdrawiam :)
Witamy wszystkie nowe i stare forumowiczki
Witam wszystkich.:D
dzien dobry wieczor :)
zapraszamy do czynnej dyskusji na naszym forum :)
Dziękuję na pewno będę sie udzielała na forum:skacze:
Ja również witam nowe forumowiczki:)
Witam dziewczynki!!!!!:kwiatek:
Witam serdecznie wszystkie miłe forumowiczki.Nazywam sie Iwona i stylizacja paznokci zajmuje sie od 2005 r.Życze miłego dnia i cudownych pomysłów na nadchodzacy tydzien.Pozdrawiam serdecznie:D
Iwona witamy serdecznie :przytul: :kwiatek:
Witam wszystkich
Dziś zalogowałam się na forum, gdyż zaczynam starać się o dofinansowanie na salon kosmetyczny i mam nadzieję że znajdę tu wiele pożytecznych wskazówek.
Witamy ;)
witam nowe forumowiczki.:)
witam. nazywam się Olga i mam nadzieję że będzie mi tutaj z wami dobrze :)
pozdrawiam ;)
witamy serdecznie i gratulujemy wyboru forum! :ok:
witaj Olgo na najlepszym forum.:)
witamy :D
WiTaM WsZyStKiCh :D
Witam serdecznie:) Mam na imię Jagoda i jestem mamą 19 miesięcznej ślicznotki:) Jestem nowa w jakiejkolwiek tematyce o robieniu paznokci:/ "Sprzęt" kupiony ale jeszcze nie odważyłam się zrobić pierwszego kroku w stronę poćwiczenia pazurków:/ Mam nadzieję, że z wami się jakoś przełamie:):]
napewno :)
tylko sie nie poddawaj !
:*
WItam was koleżaneczki :)
Witam wszystkie nowe osóbki na forum :)
witam, to i ja sie przywitam :) nazywam sie joasia, mam 27 lat stylizacja zajmuje sie ok. 2 lat. niedawno otworzyłam mały salonik :) jaka jestem? szalona, rozbrykana ale w szczególności pragnę byc sobą!!! pozdrawiam