A ja chyba jeszcze w leb od meza nie dostalam bo szukam teraz pochlaniacza do pylu,zaraz chyba sie zwijam zrobic miche popkornu dla corki,a sama ide do tej frezarki albo do kwiatkow:)
Printable View
A ja chyba jeszcze w leb od meza nie dostalam bo szukam teraz pochlaniacza do pylu,zaraz chyba sie zwijam zrobic miche popkornu dla corki,a sama ide do tej frezarki albo do kwiatkow:)
a ja nadal siedze i sie zastanawiam na jaka prace zaglosowac w konkursie :)
a wogole to juz mam stresa, jutro przychodzi do mnie na paznokcie moja szwagierka a ona duzo dluzej juz robi paznokcie i sie boje ze cos jej spiepsze.
nie wiem tylko jak rozwiazac problem-ona ma dosc krotka plytke a lubi super dlugie pazokcie i chce frencha ale sia na cover nie zgadza :(
no to Rudi to rzeczywiscie masz problem skoro ona covera nie chce... a sie nic nie przejmuj bo pazurki robisz piekne!!
zdycham po imprezie ale i tak nadrabiam zaleglosci na forum... ;P
skoro robi dłużej a ma takie wymagania to chyba tobie po złości:):) a tak na poważnie to spróbuj przez frenczzem jakiś uśmiech z brokatu cy czegoś, albo kwiatyki:) na pewno co nie zrobisz to zrobisz pięknie:)
ja się uczę frezarki:):)
dzieki dziewczyny :)
zobaczymy czy mnie stres nie zje:)
i z tym coverkiem to nie po zlosci, ona nigdy nie uzywa ani u siebie ani u klientek bo nie lubi-woli naturalny kolor paznokcia
to jakas dziwna jest ... z coverkiem jak dla mnie pazury wygladaja bardziej jak naturalki... no ale sa gusta i gusciki... poradzisz sobie zdolniacho :D
idem sie chyba zaraz spac walnac bo padnieta jestem...
ja wrocilam z baaaardzo dluuuugiego spacerku z psiakiem i padam
obejze jeszcze film bo mi sie sciagnal(2012) i tez ide lulu
siedze i odpoczywam sobie
zaczełam robic paznokcie i zeszło mi sie kupe czasu bo po 3 razy dwa paznokcie mi sie zapowietrzyły, a byłam juz przy finiszu ;P i sie wkurzyłam.. i powiedziałam sobie 'jak teraz nie wyjdzie sciagam wszystkie' ale w koncu sie udało.. rany... ale przez paznokcie nie przeczytałam lektury :porazka: :skacze: oby tylko nie było jutro sprawdzianu ze znajomosci lektury... yh...
zaraz jajo zniose :( co dzis za nudny dzien,jak nie pracuje to nie wiem co ze soba zrobic
pogoda do d... to tez sie nie chce wyjsc
a mnie sie nic nie chce i siedzę i się nudzę...:/: beznadzieja jakaś...
a to tak jak i mi miałam czytać książkę ale mam potwornego lenia, i siedzę sobie na forum i się luzuje
ja oglądam Yt zaraz idę na spacer :)
na spacer??... brrr... u mnie zimno i coś pada
a u mnie dzis ciepelko bylo :D
wlasnie sie wkurzylam bo mialam miec klientke, ktora po 10 miutach spoznienia zadzwonila ze nie przyjdzie bo na zakupach jest............... i ze chce na jutro.... tak jak ja bym cza=ekala tylko za hrabinka ehhhh, powiedzialam ze przykro mi ale nie mam juz miejsca w sumie to prawda i mi focha strzelila... Boziu daj mi cierpliwosc bo zatluke!!
Wróciłam ze spacerku:) lubię się tak przewietrzyć wieczorem :)
Oddałam głosy w konkursie :)
Wypije kawkę zjem jabłecznik ^^
i chyba włączę znowu YT :P
przeżywam kolor swoich włosów..:) zaraz obiadek i kawa, mam taką ochotę na makaron z serem że nie wiem...:)
to widzę tu włoski temperament :P Ja też uwielbiam makaron, w ogóle taki jak Włosi przyrządzają, pychota! :) a ja zastanawiam się nad glosami w konkursie.. trochę ta dyskwalifikacja namieszała, no ale trzeba się spiąć i zaglosować..
Ja nadrabiam zaległości, bo dopiero wróciłam z zajęć i trochę padam. Jutro na 08:00 i tak przez najbliższe trzy tygodnie. Idę coś zjeść, bo mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie.
ja siedze przed kompem.. przegladam forum iinne stronki od ktorych jestem uzalezniona :D
czekam na meza.... tak sie przyzwyczailam do tego ze caly dzien byl z nami a dzis poszedl do pracy ... tak dziwnie....
:)
ja nie dawno skonczylam ostatnia klientke i padam!! ale oczywiscie na forum musialam wlezc... hehe
a cieszcie sie ze nie mieszkacie w mojej miescinie bo jutro w godz od 11do 13 nie moglybyscie z domu wychodzic bo zaczynam jazde hihi
oo super!!:) ja się przymierzam do zrobienia pazurków, ale strasznie mi się nie chce jakoś, chyba sobie zaraz jakieś normalne strzelę..
Asiu mnie tez sie ostatnio nie chcialo robic .... mialam zrobic edzie ale zrobilam szpice-stwierdzilam ze szbcije bedzie hihi
ej przyjedz do mnie to Ci zrobie :P przynajmniej moglabym poszalec hihi
ja dzis caly dzien sie sie ciesze jak glupi do sera-jutro o 10 dostane klucze do nowego mieszkania i mozemy w koncu zaczac remont, podejzewam ze po 2 dniach ciezkiej pracy ten usmiech zniknie :)
a wogole jakas ostatnio pokrecona chodze-bylam sie dzis do nowego dentysty zapisac to nie potrafilam mojego nazwiska przeliterowac-zamiast gorecka podalam jej gorcker :)
hehe Rudi to pownie ze szczescia tak poprzekrecalas ;P
ja wlasnie skonczylam ostatnie pazury...
bylam dzis na pierwszej jezdzie i musze sie pochwalic ze nikogo nie przejechalam :D aczkolwiek mialam ochote... wyobrazcie sobie ze jade se ladnie patrze na chodnik a tu dwie siostry mojego ex i jego dziewcyna... jejku ona jest jeszcze brzydsza i grubsza niz byla!! az mu wspolczuje... :skacze: